2017 EKİM Anne adayları

kuzum bende hep maddi durumdan dolayı devlet te doğururum dedim ama eşim saolsun kabul etmedi ama son dkya kadar bir risk vs çıkmazsa eğer son anda devlete gidebilirim kalacağımız rabbim sağlık problemi vermesse şayet 1 gece onuda bir şekilde idare ederiz diye düşünüyorum şuan 1 TL bile kıymetli ağlamak istiyorumm

Normalde devletemi, özelemi gidiyorsun?

Amin canım cumlemizin evladını saglikli olsunlarda gercekten bzm icinde onemli degil cinsiyet sadece evet çok merak edior insan :))
Doktorun yuzune bakiyorum o bana bakiyor gülüyor :) bak şebekliklerine sana benzer bu dedi, dedim tahmininiz varmi? bekleyeceksin dedi, bence gördu bana söylemedi

kendimle.ilgili farkettigim sey agrim sancim rahatsizlik hissim oldugunda ne kdr cok hareketsiz kalirsam okdr kotulesiyorum yuruyuse geldim simdi oyle rahatimki bosuna hamileler yurusun demiyorlar

Kızlar bebeğim kızmış.16hafta 3günlük dedi doktorum 150gram dedi. Ama ben o sırada agliyodum baska hicbisey sormadim arkadaşım için kurtaj karari verilmisti ve olduda. Sabahtan beri hastanedeyiz kendime sevinemiyorum ona uzulmekten. Insallah tez zamanda atlatir dua edin sizde

Canm gecmis olsun ama uzulme burda cogumuzun basina geldi ayni sey bende dahil olmak uzere. Arkadasin normal yolla hamile kalabiliyor olduguna sevinsn allah yine verir insallah

Devlet hastaneleri de gittigin sehire gore degisiyo. Yani hepsi kotu demek degil ki. Insanlarin kafasinda ozel daha iyi diye bi algi var ben buna kesinlikle katilmiyorum. Ben mesela karabükte oldugum zamanlar kontrol icin devlete gidiyorum ve ozelden hicbi farki yok. Ama marasta iceri 5 6 kisi birden aliyolar 5 6 kisi muayene icin girerken 10kisi birden de sonuc gostermek icin giriyo ve dogumdan sonra kaldigin oda da 3 4 kisilik oluyo. Ben bu yuzden marasta ozele karabukte devlete gidiyorum. Sonucta doktor secenegi devlette de birsuru var ve biri kotuyse mutlaka biri de iyidir.yani biraz arastirmak lazim yasadiginiz sehre gore imkanlar da degisiyo

kendimle.ilgili farkettigim sey agrim sancim rahatsizlik hissim oldugunda ne kdr cok hareketsiz kalirsam okdr kotulesiyorum yuruyuse geldim simdi oyle rahatimki bosuna hamileler yurusun demiyorlar
Canimm yaa masallah de aman ben de az yurusem korkuyorum bisey olcak diye ayakta biraz kalayim hemen kahverengi akintim geliyor el mecbur yatiyorum.

Ah canım benim ya şimdi gördum.yazdıgını. sıkma canını sonuçta çaresi var yani. Allah dermansiz hastalik vermesin canimin ici. Sizin icin maddi olarak zor olacak belki ama onun da bir caresi bulunur insallah. Üzme kendini lütfen...

Insallah canim ....

Bende alerjide var cok hapsiriyorum gorseniz yengemde dikkat et bebege zarar dedi gor bende ki korkuyu ;(

Tatlım bende de alerji var ve internetten cok arastirdim bu hapsirma konusunu. Doktora da sordum ayrica. Hapsirmanin bebege belli bir zarari yokmus. 8-9 aylikken ayakta hapsirirsan alttan karnini tut ya da oturup hapsirmaya calis yeter. Allahim koruyo onlari cok kafana takip uzme kendini hu hapsirma konusunda tatlım.

Sorma aynen oyle... bakalim ya bi cozum bulunur illaki diyorum bende. En kotu borc harc bulucaz dogum parasi geldiginde toplu gelecek zaten onu oldugu gibi oraya vericez nabalim.

Hayir biz kari koca calisiyoruz, ustune ek is yapiyoruz, millet tek maasla neler yapiyor... eger eve uc maas girerken devlette dogurmak durumunda kalir bi hastane parasi cikaramazsam vala kendimi enayi gibi hissedicem. Ne gece uykumuz var ne gunduz uykumuzz gunduz iste gece evde calisiyoruz oyle yogun ki is hayatimiz... bunun bedeli olmali

canım arkadaşın için bu kadar üzülüp kendi bebeğine zarar verme. bende 8 ay içinde 2 bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. doktorum sevinmelisin o bebek doğsaydı ya hasta olacaktı ya engelli demişti. rahim hasta bebeğin tutunmasına izin vermez dedi. bende hep allaha sığındım. canı veren rabbim dedim demekki nasip değilmiş dedim. rabbim arkadaşına inşallah yeniden anneliği tatdırır. ama bu kadar ağlayıp kendi bebeğine zarar veriyorsun

Kizsa 'anama dokunma baba az kaldi ben gelecegim beni daha cok seversin' diyordur.

Erkekse ' çek elini baba anam benim ben buradayimmm heee' diyordur.

Benim 20 aylık oğlum resmen aşık bana erkek anneye daha bir düşkün oluyor böyle bir sevgi yok arkadaşlar evlat bambaşka kurban olurum onu verene ben bir öpüşü var görseniz yersiniz iki dolanıyor geliyor dudağını dudağıma dayiyor kuzum benim Başka kimseye yapmıyor babasına bile

Ben 2 gundur hissetmiyom
Bende bazen hic hissetmiyorum bir kac gun ust uste bazende devamli oluyor yine gidiyor. Ve bebekler 72 saat uyuyabiliyorlarmis.

Ayrica gunduz surekli hareket halinde oldugumuzdan hoslarina gidiyormus uyumayi o saatlerde yapiyor, gece daha sakin olunca bizde uyuyoruz o sirada fark etmiyoruz hareket halinde olabiliyorlarmis.

Bazen gece aniden uyaninca cok farkettim birseyler.

Hemen evham yapma gene, bütün felaket senoryalarini biz yaziyoruz zaten. Doktor ultrason da bakarken nasil hareketli dimi?

Ama biz hic farketmiyoruz cunku kaslari henuz yeterince güçlü degil.

Kalp dinleme cihazi ile denesene yine icin rahatlar en azindan.

Ayyy Masallah ona yaa Allah bagislasin yerimmm :)

2 evladinda yeri baska hep önceligimiz saglik, sihhat bir anne baska ne ister ki.

Kiz olsa işvesi cilvesi ayri, erkek olsa hareket leri apayri...
Rabbim bize bagislasin evlatlarimizi inşaAllah Aminnn :)

Aman benim salak cihaz:) bi duyuyorum bi duymuyprum anca su sesi geliyo fosur fosur:)

Ama suyun sesini duymak bile rahatltiyo beni biliyomusun. Hareket ediyo ki o suyudan ses cikiyo diyorum.

Uok cok paniklemedim benim gibi onceleri hissedip sonra uzun sure hissetmeyenler barmis hatta kizin biri az once topic acmis 11-14 haftalar arasi hep hissettim 20 haftalik olduk 14. Haftadan beri hicbisey hissetmiyorum diye...

Plesentanin yeri onemliymis icerde mikirdanirken plesentayi kaydiriyorlarmis plesenta arkadaysa kolay hissetmezmissin filan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…