- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.721
bu cevrede gidebilecegim hastanelerin tutarlaei hep boyle. Ha 30 liraya muayenesi olan hastanede de var ama devlete gitmeyi tercih ederim bziim saglik ocagi daha duzgundur hastane demeye bin sahit istiyor onlarda apartman dairesi gibi...
Ya devlete gidicem ya buraya bu durumda. Bakalim hic olmadi devlette dogururum ne yapayim
Haklisin canimda insan merak ediyor, çatlayacagimGeç olsun temiz olsun cnm bana erken söyledi Dr um %80 erkek dedi ama bu kontrolde 16. Haftada kesin kız dedi :)))
kuzum bende hep maddi durumdan dolayı devlet te doğururum dedim ama eşim saolsun kabul etmedi ama son dkya kadar bir risk vs çıkmazsa eğer son anda devlete gidebilirim kalacağımız rabbim sağlık problemi vermesse şayet 1 gece onuda bir şekilde idare ederiz diye düşünüyorum şuan 1 TL bile kıymetli ağlamak istiyorumm
Amin canım cumlemizin evladını saglikli olsunlarda gercekten bzm icinde onemli degil cinsiyet sadece evet çok merak edior insan :))Haklisin canimda insan merak ediyor, çatlayacagim
Allah bagislasin kizini, saglikli olsunlar da ikiside evlat
Doktorun yuzune bakiyorum o bana bakiyor gülüyor :) bak şebekliklerine sana benzer bu dedi, dedim tahmininiz varmi? bekleyeceksin dedi, bence gördu bana söylemediAmin canım cumlemizin evladını saglikli olsunlarda gercekten bzm icinde onemli degil cinsiyet sadece evet çok merak edior insan :))
Maşallah :)) bizimki iki kontroldur uyuyo uykucu şirin :)))Doktorun yuzune bakiyorum o bana bakiyor gülüyor :) bak şebekliklerine sana benzer bu dedi, dedim tahmininiz varmi? bekleyeceksin dedi, bence gördu bana söylemedi
Kızlar bebeğim kızmış.16hafta 3günlük dedi doktorum 150gram dedi. Ama ben o sırada agliyodum baska hicbisey sormadim arkadaşım için kurtaj karari verilmisti ve olduda. Sabahtan beri hastanedeyiz kendime sevinemiyorum ona uzulmekten. Insallah tez zamanda atlatir dua edin sizde
kuzum bende hep maddi durumdan dolayı devlet te doğururum dedim ama eşim saolsun kabul etmedi ama son dkya kadar bir risk vs çıkmazsa eğer son anda devlete gidebilirim kalacağımız rabbim sağlık problemi vermesse şayet 1 gece onuda bir şekilde idare ederiz diye düşünüyorum şuan 1 TL bile kıymetli ağlamak istiyorumm
Canimm yaa masallah de aman ben de az yurusem korkuyorum bisey olcak diye ayakta biraz kalayim hemen kahverengi akintim geliyor el mecbur yatiyorum.kendimle.ilgili farkettigim sey agrim sancim rahatsizlik hissim oldugunda ne kdr cok hareketsiz kalirsam okdr kotulesiyorum yuruyuse geldim simdi oyle rahatimki bosuna hamileler yurusun demiyorlar
simdi soyluyo bana isten helmemi beklemis...
Muhtmelen ameliyat gerekecek. Doktor direkt ameliyat demis ama esim itiraz edince fizik deneyelim madem demis... ama odem gecse bile ordaki kismi torpulemezsek tekrarlar ve kemik kaybina kadar gider demis...
Sanirim doguma kadar bir de esimin diziyle ilgili bu ameliyati olucaz illaki...
Insallah canim ....
Bende alerjide var cok hapsiriyorum gorsenizyengemde dikkat et bebege zarar dedi gor bende ki korkuyu ;(
Sorma aynen oyle... bakalim ya bi cozum bulunur illaki diyorum bende. En kotu borc harc bulucaz dogum parasi geldiginde toplu gelecek zaten onu oldugu gibi oraya vericez nabalim.kuzum bende hep maddi durumdan dolayı devlet te doğururum dedim ama eşim saolsun kabul etmedi ama son dkya kadar bir risk vs çıkmazsa eğer son anda devlete gidebilirim kalacağımız rabbim sağlık problemi vermesse şayet 1 gece onuda bir şekilde idare ederiz diye düşünüyorum şuan 1 TL bile kıymetli ağlamak istiyorumm
Ben 2 gundur hissetmiyomSana demistim ben sende hep o söyle diyor bu böyle diyor dedin kirmizi hanimmm
Kiz sanki orayi biri cimdikliyor gibi bazen igne gibi bazende birsey dönuyor gibi olmuyormu? Yanlismi tarif ettim ki
canım arkadaşın için bu kadar üzülüp kendi bebeğine zarar verme. bende 8 ay içinde 2 bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. doktorum sevinmelisin o bebek doğsaydı ya hasta olacaktı ya engelli demişti. rahim hasta bebeğin tutunmasına izin vermez dedi. bende hep allaha sığındım. canı veren rabbim dedim demekki nasip değilmiş dedim. rabbim arkadaşına inşallah yeniden anneliği tatdırır. ama bu kadar ağlayıp kendi bebeğine zarar veriyorsunKızlar bebeğim kızmış.16hafta 3günlük dedi doktorum 150gram dedi. Ama ben o sırada agliyodum baska hicbisey sormadim arkadaşım için kurtaj karari verilmisti ve olduda. Sabahtan beri hastanedeyiz kendime sevinemiyorum ona uzulmekten. Insallah tez zamanda atlatir dua edin sizde
Benim 20 aylık oğlum resmen aşık bana erkek anneye daha bir düşkün oluyor böyle bir sevgi yok arkadaşlar evlat bambaşka kurban olurum onu verene ben bir öpüşü var görseniz yersiniz iki dolanıyor geliyor dudağını dudağıma dayiyor kuzum benim Başka kimseye yapmıyor babasına bileKizsa 'anama dokunma baba az kaldi ben gelecegim beni daha cok seversin' diyordur.
Erkekse ' çek elini baba anam benim ben buradayimmm heee' diyordur.
Bende bazen hic hissetmiyorum bir kac gun ust uste bazende devamli oluyor yine gidiyor. Ve bebekler 72 saat uyuyabiliyorlarmis.Ben 2 gundur hissetmiyom
Benim 20 aylık oğlum resmen aşık bana erkek anneye daha bir düşkün oluyor böyle bir sevgi yok arkadaşlar evlat bambaşka kurban olurum onu verene ben bir öpüşü var görseniz yersiniz iki dolanıyor geliyor dudağını dudağıma dayiyor kuzum benim Başka kimseye yapmıyor babasına bile
Aman benim salak cihaz:) bi duyuyorum bi duymuyprum anca su sesi geliyo fosur fosur:)Bende bazen hic hissetmiyorum bir kac gun ust uste bazende devamli oluyor yine gidiyor. Ve bebekler 72 saat uyuyabiliyorlarmis.
Ayrica gunduz surekli hareket halinde oldugumuzdan hoslarina gidiyormus uyumayi o saatlerde yapiyor, gece daha sakin olunca bizde uyuyoruz o sirada fark etmiyoruz hareket halinde olabiliyorlarmis.
Bazen gece aniden uyaninca cok farkettim birseyler.
Hemen evham yapma gene, bütün felaket senoryalarini biz yaziyoruz zaten. Doktor ultrason da bakarken nasil hareketli dimi?
Ama biz hic farketmiyoruz cunku kaslari henuz yeterince güçlü degil.
Kalp dinleme cihazi ile denesene yine icin rahatlar en azindan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?