- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.741
Aman benim salak cihaz:) bi duyuyorum bi duymuyprum anca su sesi geliyo fosur fosur:)
Ama suyun sesini duymak bile rahatltiyo beni biliyomusun. Hareket ediyo ki o suyudan ses cikiyo diyorum.
Uok cok paniklemedim benim gibi onceleri hissedip sonra uzun sure hissetmeyenler barmis hatta kizin biri az once topic acmis 11-14 haftalar arasi hep hissettim 20 haftalik olduk 14. Haftadan beri hicbisey hissetmiyorum diye...
Plesentanin yeri onemliymis icerde mikirdanirken plesentayi kaydiriyorlarmis plesenta arkadaysa kolay hissetmezmissin filan...
Canım biraz daha büyürler se inş.hiçbir sıkıntı olmayacak attıklarını hissedince çök çöl rahatlayacaz biraz yorulsak ayakta kalsak uzaninca kımıl kımıl olacaklar biraz daha sabır canımAman benim salak cihaz:) bi duyuyorum bi duymuyprum anca su sesi geliyo fosur fosur:)
Ama suyun sesini duymak bile rahatltiyo beni biliyomusun. Hareket ediyo ki o suyudan ses cikiyo diyorum.
Uok cok paniklemedim benim gibi onceleri hissedip sonra uzun sure hissetmeyenler barmis hatta kizin biri az once topic acmis 11-14 haftalar arasi hep hissettim 20 haftalik olduk 14. Haftadan beri hicbisey hissetmiyorum diye...
Plesentanin yeri onemliymis icerde mikirdanirken plesentayi kaydiriyorlarmis plesenta arkadaysa kolay hissetmezmissin filan...
Ben kalp sesini zaten bir kere yakaladim o da cok cok kisaydi dun gece yine yakalamis olabilirim ama o kadar ksia duydum ki emin olamiyorum ama evet o donusleri suyun icindeki harwketleri hep geliyor ses olarak bazen mesela dayiyorum hic ses yok su sesi bile yok kesin uyuyo o zamanlar bazen se bakiyorum fikir fikir su sesi geliyo... kalp sesini almasam da o su sesleri beni rahatltiyoOkudum o konuyu :)
Kiz kirmizi bazen sana laf ederken bakiyorum diger gün ayni seyi ben yapiyorum.
Kiz sakin ol bi, bebeler iyi biz fenayiz valla.
Cihazla dinlenlerken bende o sesleri duyuyorum. Kalp sesini hemen duyamazsam endiseleniyorum az gezdirince duyuyorum, anliyorum ki hareket ediyor o an duyamiyorum sirtini falan dönünce.
Anam biz dogurana kadar dokuz doguracagiz
Ben kalp sesini zaten bir kere yakaladim o da cok cok kisaydi dun gece yine yakalamis olabilirim ama o kadar ksia duydum ki emin olamiyorum ama evet o donusleri suyun icindeki harwketleri hep geliyor ses olarak bazen mesela dayiyorum hic ses yok su sesi bile yok kesin uyuyo o zamanlar bazen se bakiyorum fikir fikir su sesi geliyo... kalp sesini almasam da o su sesleri beni rahatltiyo
Vereyim site linkini hemde 60 TL :) ayni gün kargoladilar :) yarin falan elime ulasir
Kizlar ben cok kotu bisey yaptimmm ve pismanimmmm :) kica bir paket cips yedimm dayanamadimmmmmmmm(
Atiyorum özelden canim :)Tatlım ben de istiyorum linki cok begendim elbiseyi.
ben elbise bulamadim aa elbise ne guzel diye bakicam tam bi bakiyom alti kisa paca pantolonayy hic sevemedim onlarida yarin cikicaz bakicam kotondan biseyler artik
suflesutlac sana özelden birsey yazamiyorum sen bana at. Kapatmissin mesajlarini galiba
Esimin dizine jel surdum ciplak elle, sonra arastirinca gordum ki gebelikte x kategorisinde olan bir ilacmis. Yani gebelerin asla ama asla kullanmamasi gereken, ullanim durumunda fetus uzerinde olumsuz etkileri kanitlanmis bir ilac....
tunikler kisa geliyo bana biraz tam poponun altinda bitiyo daha uzun bakiniyorum ayy ne zor ya bisiler bulmakAyyy hic gulecegim yoktu :)
Kafama göre aliyorum bende ama tayt ve tunik kurtaricim olacak bu yaz sanirim.
Kiz bacim sen de kapatmissin ben de sana atamiyorum
Ay benim de oyle oluyor ya tunikler tepemde kaliyor ortmuyor popoyu az ortse on kismi ortmuyor biraz daha uzun baktigimda da cok uzun oluyor napiciimm bilemiyorummm :))tunikler kisa geliyo bana biraz tam poponun altinda bitiyo daha uzun bakiniyorum ayy ne zor ya bisiler bulmak
Ay benim de oyle oluyor ya tunikler tepemde kaliyor ortmuyor popoyu az ortse on kismi ortmuyor biraz daha uzun baktigimda da cok uzun oluyor napiciimm bilemiyorummm :))
tunikler kisa geliyo bana biraz tam poponun altinda bitiyo daha uzun bakiniyorum ayy ne zor ya bisiler bulmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?