2017 EKİM Anne adayları

hep hissedilmiyor valla ben en son gittigimde gordum okdr hareketliydi el ayak bi yanda ama hissetmedim hic o siralar bide istifra etmekten onuda rahatsiz ettim:)

Amin canım önceleri canım biseylere sıkıldığında falan ölsemde kurtulsam derdim ama evlat olunca çok farklı oluyor inan şimdide allahım bana sağlık sıhhat ver çocuklarımı kimselerin elin düşürme diyorum ne kadar sevmiş olsalarda aileler mesela bir annenin yerini hicbirsey tutamaz

Okudum o konuyu :)

Kiz kirmizi bazen sana laf ederken bakiyorum diger gün ayni seyi ben yapiyorum.

Kiz sakin ol bi, bebeler iyi biz fenayiz valla.
Cihazla dinlenlerken bende o sesleri duyuyorum. Kalp sesini hemen duyamazsam endiseleniyorum az gezdirince duyuyorum, anliyorum ki hareket ediyor o an duyamiyorum sirtini falan dönünce.

Anam biz dogurana kadar dokuz doguracagiz

Canım biraz daha büyürler se inş.hiçbir sıkıntı olmayacak attıklarını hissedince çök çöl rahatlayacaz biraz yorulsak ayakta kalsak uzaninca kımıl kımıl olacaklar biraz daha sabır canım

Ben kalp sesini zaten bir kere yakaladim o da cok cok kisaydi dun gece yine yakalamis olabilirim ama o kadar ksia duydum ki emin olamiyorum ama evet o donusleri suyun icindeki harwketleri hep geliyor ses olarak bazen mesela dayiyorum hic ses yok su sesi bile yok kesin uyuyo o zamanlar bazen se bakiyorum fikir fikir su sesi geliyo... kalp sesini almasam da o su sesleri beni rahatltiyo

Dün ilacimi yazdirmaya saglik ocagina gittim, doktor sordu nasil gidiyor? Diye bende dedim iyi size birsey soracagim.

Kalp dinleme cihazi aldim.burada olandan ses duyuyorum o kalbimi bebegin yoksa nabiz falanmi?

Güldü ne nabzi duydugun bebek dedi.

Emindim ama birdaha emin olmak istedim :)

Yani dün duydugun bebegin kalp sesi annesi :)

Bebekler uyuyarak büyür rahat birak cocugu be kadin

ben elbise bulamadim aa elbise ne guzel diye bakicam tam bi bakiyom alti kisa paca pantolon ayy hic sevemedim onlarida yarin cikicaz bakicam kotondan biseyler artik

ben elbise bulamadim aa elbise ne guzel diye bakicam tam bi bakiyom alti kisa paca pantolon ayy hic sevemedim onlarida yarin cikicaz bakicam kotondan biseyler artik

Ayyy hic gulecegim yoktu :)

Kafama göre aliyorum bende ama tayt ve tunik kurtaricim olacak bu yaz sanirim.

Esimin dizine jel surdum ciplak elle, sonra arastirinca gordum ki gebelikte x kategorisinde olan bir ilacmis. Yani gebelerin asla ama asla kullanmamasi gereken, ullanim durumunda fetus uzerinde olumsuz etkileri kanitlanmis bir ilac....

Hay allah bende hiç dikkat etmem. Ama ilk gebeliğimde doktorum bilmeyince bişey olmaz tarzı bişey söylemişti. O kadar çabuk emilim olmaz heralde. Yinede şükür ki farketmişsin

tunikler kisa geliyo bana biraz tam poponun altinda bitiyo daha uzun bakiniyorum ayy ne zor ya bisiler bulmak
Ay benim de oyle oluyor ya tunikler tepemde kaliyor ortmuyor popoyu az ortse on kismi ortmuyor biraz daha uzun baktigimda da cok uzun oluyor napiciimm bilemiyorummm :))

Ay benim de oyle oluyor ya tunikler tepemde kaliyor ortmuyor popoyu az ortse on kismi ortmuyor biraz daha uzun baktigimda da cok uzun oluyor napiciimm bilemiyorummm :))

İste rahatta oluyor uygun tunik bulunca tayt rahat olur altina spor ayakkabi yada babet tarzi seylerle.

tunikler kisa geliyo bana biraz tam poponun altinda bitiyo daha uzun bakiniyorum ayy ne zor ya bisiler bulmak

Bulursun canim ya, tesettur bolumlerinde gomlek tarzi tunikler var uzun icine badi giy ac onunu kolye taki, tayt babet falan.

Normal tunikler bazen gercekten kisa oluyor.

Kışın ekose uzun tunik gömlek aldim o bölümden koton çorap ve cizme ile giydim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…