2017 EKİM Anne adayları

Hay allah bende hiç dikkat etmem. Ama ilk gebeliğimde doktorum bilmeyince bişey olmaz tarzı bişey söylemişti. O kadar çabuk emilim olmaz heralde. Yinede şükür ki farketmişsin
Kendime ofkelendim en cok! Hamilekaldigimdan beri oje bile surmedim. El kremlerinin bile arkasinj okuyarak kullaniyorum esim dis macunlarini bile degistirdi makyaj malzemeleri keza oyle... bu kadar dikkat ediyorum da ben bu hataya nasil dustum!

Arastiediklarimdan anldigim kdariyla 72 saatten uzun kullanimda ve 32. Haftadan sonraki kullanimda tehlikeliymis. İnsallah su an bir aksilik yoktur ve olusturmaz bakalim...

Ama dikkat etmek lazim onu anladim

Canım o cihaz 20. Haftadan sonra alıyormuş sesi telaş etme :)

sen fazla takıntı yapmıssın ama ya hani belirtiler bazen azalıyor artıyor falan bunlar neysede diger hersey bence senin icin daha zararlı psikolojik acıdan makyaj yapan oje suren parfum kullanan oyle cok hamile varki cevrende de vardır zaten biliyorsundur hicbirinin bebeginde bir saglık problemi yok..surdugun krem de aynı sekilde sakıncalıdır ama bu hamilelerin saglık sorununda kullanması sakıncalıdır ya dusunsese 9 ay boyunca herkes birseyleri yanlıslıkla kullanır yer icer mumkunmu fanus icinde yasamak

Ben sağlık ocağında baktırdım en pahalılarından olan cihaz vardı çok hafif aldı sesi karnımı da ağrıttı bende alacaktım ağrı olunca vazgeçtim

Eminmisin iyi baktiklarina ?

Bizim saglik ocaginda 7_8 haftalarda duydum ben bebegimin kalbini ve ayni cihazdan aldim hergun dinliyorum burada ayni cihazi kullanan firarperest arkadasim da var. Agri falan da olmuyor, dünde doktora sordum evet bebegin sesi dedi. Youtube de yabanci kadinlarin bir sürü videolari var o cihazla ilgili çogu 8 haftaliktan itibaren dinliyor.

Her cihaz bir degil yada acemilik yapti bakan.

Ben ve kullananlar gayet memnunuz.

Benim de iki gundur kafami iki uc hafta once yedigim cig et kurcaliyor.dolma sararken dayanamadim attim agzima bi kac tane simdi de aklima dustu acaba bir sey olmus mudur diye acayip takinti yaptim.cig et zararli biliyordum ama bos bulundum heralde bilmiyorum ki nasil yedim.her seye dikkat ediyorum ama bilinen seylerde hata yapiyorum hep

Evet ben de kullanıyorum ilk çocuğumda da kullanmıştım. Acitmasi için çok bastırmış olmalı. Ki zorlamadan da ses duyuluyor zaten.Cok bastırmaya gerek yok yani.

tunikler kisa geliyo bana biraz tam poponun altinda bitiyo daha uzun bakiniyorum ayy ne zor ya bisiler bulmak

www.lyndevon.com.tr
intagram: hamilegiyimlyndevon
www.ehamilegiyim.com
intagram: issilhamiledunyasi
intagram: gebehamilegiyim

Ay benim de oyle oluyor ya tunikler tepemde kaliyor ortmuyor popoyu az ortse on kismi ortmuyor biraz daha uzun baktigimda da cok uzun oluyor napiciimm bilemiyorummm :))
kızlar bir kaç adres vercem güzel hamile giyim var bakın isterseniz

www.lyndevon.com.tr
intagram: hamilegiyimlyndevon
www.ehamilegiyim.com
intagram: issilhamiledunyasi
intagram: gebehamilegiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…