- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.761
Doktor muayenesinden sonra benim de o gun ve diger gun agrim oluyor. Bazen benim doktor da vurup bastiriyor bebek ona dönsun diye.
Kendime ofkelendim en cok! Hamilekaldigimdan beri oje bile surmedim. El kremlerinin bile arkasinj okuyarak kullaniyorum esim dis macunlarini bile degistirdi makyaj malzemeleri keza oyle... bu kadar dikkat ediyorum da ben bu hataya nasil dustum!Hay allah bende hiç dikkat etmem. Ama ilk gebeliğimde doktorum bilmeyince bişey olmaz tarzı bişey söylemişti. O kadar çabuk emilim olmaz heralde. Yinede şükür ki farketmişsin
Canım o cihaz 20. Haftadan sonra alıyormuş sesi telaş etme :)Gunaydin kizlar:)
12. Haftadan beri bebegimi cidden hissediyormusum onu fark ettim, ama 2 gundur sadece barsak hareketleri hissediyorum ve ikisi gercekten ayriliyor...
2 gundur neden hissetmiyorum bilmiyorum kafama da takildi acikcasi.... oncesinde hep azar azar hissediyordum ama iki gundur minicik bisey bile hissetmedim.
Su cihazi koydugumda da bir hareketler duyuyorum ama kalbini yakalayamadim ya da yakaladiysam da cok kisa buldugum icin emin olamadim kalp atisi olduguna. Ama hareket ettikce sesler geliyor o sesleri duyuyorum.
Bir yandan panik oldum, bir yandan da ha ayirabiliyorum hareketlerini demekki diye sevindim:)
Siz ne durumdasiniz?
Benimde çok kilo ayırt edemiyorum :)Maşallah canım valla nasıl hissediyorsun benim kilo çok sanırım ondan hissetmiyorum..
Evet canim artik oyle seyelr bakicizzz :)İste rahatta oluyor uygun tunik bulunca tayt rahat olur altina spor ayakkabi yada babet tarzi seylerle.
Yok telas etmiyorum zaten:) dandik sey nolcak:)Canım o cihaz 20. Haftadan sonra alıyormuş sesi telaş etme :)
sen fazla takıntı yapmıssın ama ya hani belirtiler bazen azalıyor artıyor falan bunlar neysede diger hersey bence senin icin daha zararlı psikolojik acıdan makyaj yapan oje suren parfum kullanan oyle cok hamile varki cevrende de vardır zaten biliyorsundur hicbirinin bebeginde bir saglık problemi yok..surdugun krem de aynı sekilde sakıncalıdır ama bu hamilelerin saglık sorununda kullanması sakıncalıdır ya dusunsese 9 ay boyunca herkes birseyleri yanlıslıkla kullanır yer icer mumkunmu fanus icinde yasamakKendime ofkelendim en cok! Hamilekaldigimdan beri oje bile surmedim. El kremlerinin bile arkasinj okuyarak kullaniyorum esim dis macunlarini bile degistirdi makyaj malzemeleri keza oyle... bu kadar dikkat ediyorum da ben bu hataya nasil dustum!
Arastiediklarimdan anldigim kdariyla 72 saatten uzun kullanimda ve 32. Haftadan sonraki kullanimda tehlikeliymis. İnsallah su an bir aksilik yoktur ve olusturmaz bakalim...
Ama dikkat etmek lazim onu anladim
Ben sağlık ocağında baktırdım en pahalılarından olan cihaz vardı çok hafif aldı sesi karnımı da ağrıttı bende alacaktım ağrı olunca vazgeçtimYok telas etmiyorum zaten:) dandik sey nolcak:)
Ben sağlık ocağında baktırdım en pahalılarından olan cihaz vardı çok hafif aldı sesi karnımı da ağrıttı bende alacaktım ağrı olunca vazgeçtim
Valla kuzum karisik kizartma domates soslu yanina cacik.Kızlar aksama yemek ne yapacaksınız ya bi fikir verin
Evet ben de kullanıyorum ilk çocuğumda da kullanmıştım. Acitmasi için çok bastırmış olmalı. Ki zorlamadan da ses duyuluyor zaten.Cok bastırmaya gerek yok yani.Eminmisin iyi baktiklarina ?
Bizim saglik ocaginda 7_8 haftalarda duydum ben bebegimin kalbini ve ayni cihazdan aldim hergun dinliyorum burada ayni cihazi kullananfirarperest arkadasim da var. Agri falan da olmuyor, dünde doktora sordum evet bebegin sesi dedi. Youtube de yabanci kadinlarin bir sürü videolari var o cihazla ilgili çogu 8 haftaliktan itibaren dinliyor.
Her cihaz bir degil yada acemilik yapti bakan.
Ben ve kullananlar gayet memnunuz.
tunikler kisa geliyo bana biraz tam poponun altinda bitiyo daha uzun bakiniyorum ayy ne zor ya bisiler bulmak
kızlar bir kaç adres vercem güzel hamile giyim var bakın istersenizAy benim de oyle oluyor ya tunikler tepemde kaliyor ortmuyor popoyu az ortse on kismi ortmuyor biraz daha uzun baktigimda da cok uzun oluyor napiciimm bilemiyorummm :))
dünden barbunya ve pilavım var yanına salata yaparım yeter bizeKızlar aksama yemek ne yapacaksınız ya bi fikir verin
Sagol canım :)www.lyndevon.com.tr
intagram: hamilegiyimlyndevon
www.ehamilegiyim.com
intagram: issilhamiledunyasi
intagram: gebehamilegiyim
kızlar bir kaç adres vercem güzel hamile giyim var bakın isterseniz
www.lyndevon.com.tr
intagram: hamilegiyimlyndevon
www.ehamilegiyim.com
intagram: issilhamiledunyasi
intagram: gebehamilegiyim
patates yemegim var mucver sehriye corba yarinada zeytinyagli sarma yapicam ek olarak pazartesi Allah kerimKızlar aksama yemek ne yapacaksınız ya bi fikir verin
kizartmami var az once dedim bi ara yapiyim canim cekti diye bide domates soslu vayyy :))Valla kuzum karisik kizartma domates soslu yanina cacik.
Dün sarma sarmistim bitti o.
Yogurtta mayaliyorum simdi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?