- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.781
Guzl canm modeli rengi farklı olan varsa onlara da bak derm. Renkler uyumsz gbiGüzelmi kiz? Hosuma gitti de :)
kizartmami var az once dedim bi ara yapiyim canim cekti diye bide domates soslu vayyy :))
Bugun geldi elbise oradakinden daha güzel isik farki var sanirim. Çok begendi herkes.Guzl canm modeli rengi farklı olan varsa onlara da bak derm. Renkler uyumsz gbi
Bn pek bi sade takılıyordmda eşim renklendiriyor beni :)Bugun geldi elbise oradakinden daha güzel isik farki var sanirim. Çok begendi herkes.
Ben severim ya rengarek seyleri :)
Valla kuzum karisik kizartma domates soslu yanina cacik.
Dün sarma sarmistim bitti o.
Yogurtta mayaliyorum simdi :)
dünden barbunya ve pilavım var yanına salata yaparım yeter bize
patates yemegim var mucver sehriye corba yarinada zeytinyagli sarma yapicam ek olarak pazartesi Allah kerim
Bende dunden nohutum vardi yanina oilav yaotim salata yoğurt yedik gitti yarina allah kerim artik bakalim :)Oohh eline saglik canimcim. Karisik kizartmayi ben de yarin yapcam insallah aklimda o var :) firinda sebzeli tavukla pilav yapiverdim :) bu aksam da böyle olsun :)
Evet guzelim haklısın bize de ayni seyi soyledi dr Rabbimin takdiri o da iyi olur en kisa zamanda saglikli bi gebelik yaşar insallahcanım arkadaşın için bu kadar üzülüp kendi bebeğine zarar verme. bende 8 ay içinde 2 bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum. doktorum sevinmelisin o bebek doğsaydı ya hasta olacaktı ya engelli demişti. rahim hasta bebeğin tutunmasına izin vermez dedi. bende hep allaha sığındım. canı veren rabbim dedim demekki nasip değilmiş dedim. rabbim arkadaşına inşallah yeniden anneliği tatdırır. ama bu kadar ağlayıp kendi bebeğine zarar veriyorsun
Aynen canım cok şükür bi rahatsızlığı yok verir yine Rabbim. Bize de saglikla kucagimiza almak nasip etsinCanm gecmis olsun ama uzulme burda cogumuzun basina geldi ayni sey bende dahil olmak uzere. Arkadasin normal yolla hamile kalabiliyor olduguna sevinsn allah yine verir insallah
Sağol canım,evet oyleymis bende öğrendimTatlım bende de alerji var ve internetten cok arastirdim bu hapsirma konusunu. Doktora da sordum ayrica. Hapsirmanin bebege belli bir zarari yokmus. 8-9 aylikken ayakta hapsirirsan alttan karnini tut ya da oturup hapsirmaya calis yeter. Allahim koruyo onlari cok kafana takip uzme kendini hu hapsirma konusunda tatlım.
Bende dunden nohutum vardi yanina oilav yaotim salata yoğurt yedik gitti yarina allah kerim artik bakalim :)
Kizlar ya bebisiniz nerde ? Ya gobek deligimin 4 parmak altinda sanki....cok aşağı değil mi?
Benimde aşağıda gibi değil mi?Herkesin farkli yerde galiba benimde gobek deligimin 2 parmak yan çarprazinda.
2 gündür ara ara o ağrılar bendede oluyor. korkma rahim genişliyor canımKizlar dün sol kasigim agriyordu bugun bebegin oldugu sag tarag agriyor korkuyorum yaaa birsey olurmu?
Benimde aşağıda gibi değil mi?
Yavrum sende sistik olmasin?
Korkmayayim dimi ?2 gündür ara ara o ağrılar bendede oluyor. korkma rahim genişliyor canım
Ya doktor bana sistuk de olabilir demisti ...idrar yolu enfeksiyonu gibi bisiyNasil anlamadim? Sistik derken canim?
Doktorumda hep oradan bakiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?