2017 EKİM Anne adayları

Muhtemelen oyle cunku 39 haftada yegenimi bile zor bulduk:) artik ellediginde karninda geliyordu heryeri elimize:) cok buyuk beklenti icinde degilim o yuzden:)

Kiz bir hareketlerini hissedelim rahatlariz ya Vallahi dört gözle bekliyorum artik.

Kiz seninde agrin oluyormu yada oldumu kasik agrisi bu haftalarda?

Korkmayayim dimi ?
Birden oluyor gidiyor sonra yine geliyor? Ödüm patliyor ya, netten okudum rahim baglari genisliyormuş dedigin gibi ama insan ister istemez endise ediyor.
canım ağrı sürekli ve dayanılmaz olsa korkarım bende. ama anlık ağrılar oluyor. gecede hatta uyandım dün bir iki kere sağ tarafımda oldu. gün içerisinde olmadı. bazen oluyor. içimizde kimbilir neler oluyor. perşembe kontrolum var sabırsızlıkla bekliyorum. hiç belirtim kalmadı o biraz beni rahatsız ediyor

Benimde ögleden sonra oldu ara ara girip cikiyor. Arada bir sola geciyor. Dayanilmaz degil batma gibi. Of insan çok tedirgin oluyor ya, normalse rahatlayalim madem

Ya kizlar ben gobek deligimin 4 parmak altina elimi koyuyorum boyle nasil desem gafifi bastiriyorum elime kipirdanmalar geliyor bagirsaklarimin olma ihtimali yontur bence cunku bagorsaklar arkada kaldi mide desen o da degil bence bebisim galiba yaa :)

kiz sen hala soruyonmu ya ben sordum hepsine normal dedi batmalara da ayni sekilde yogun agrilar gecmeyen cinsden olanlar sakincaliymis sadece

Ögleden sonra oldu ara ara oluyor ama kiz korkuyorum

Acilemi gideyim yani anlamadim ki. Kalp sesini duyuyorum bebegin aletle.

İlişkiden sonra oluyor genelde normalmi ki?

Yok canim agrimiyor, ama bas agrisi normalmis bu dönemler. Sen kasik agrilarini sormusmuydun doktora?
normal canım o ağrılar. ilişkiden sonra oluyorsa çok çok normal canım. biz ilişkiye girmiyoruz o halde ağrıyor. doktor normal dedi. bebek artık hızla büyüyor ve rahim genişliyor. bugün hava 30 derece vardı dışarda çok yürüdüm sanırım başım ondan ağrıyor.

Çok sordum kusura bakma ama iliskiden sonra tehlikeli bir agri degildir dimi?

Tehlikeyemi sokuyorum bebegi ki?

Allah korusun birsey olsa belirti verirdi degil mi?

Güneste cok yurume tansiyon oynamasi yapar dikkat et elinde de su şisesi olsun.

Ögleden sonra oldu ara ara oluyor ama kiz korkuyorum

Acilemi gideyim yani anlamadim ki. Kalp sesini duyuyorum bebegin aletle.

İlişkiden sonra oluyor genelde normalmi ki?
hayir ya seni kivrandiracak sekilde olursa yogun surekli bitmeyen bir agri varsa gidersin ancak ben bulanti icin doktora gittigimde tansiyonum bile berbatti doktor bana seni hastaneye getircek kdr kotuyse serum takalim dedi dusun yani bunlar bile normal bana sorsan kesin bebege birsey olmustu o anda

hayır canım bir tehlikesi yoktur. tehlikeli bir durum olsa ağrıdan duramazsın. anlık olmaz sürekli ağrı olur. bebek için cinsel ilişki tehlikesi yok. birşey olsa tabiki kanama vs olur. korkma kötüyü düşünme. bak doktorumun bana söylediği bir şeyi sana anlatayım. bana dediki:
seni 3.kattan aşağı atayım karnının üzerine düş. aşağı ineyim karnının üzerinde ben zıplayım o bebeğe birşey olmaz. ama girdiğin stres bebeği öldürür dedi. o yüzden sakin ol. düşünme. dayanılmaz şiddetli bir ağrın olmadıkça korkma. biz uyurken bile içimiz makine gibi çalışıyor. neler oluyor biz görmesekde. o yüzden bu ağrılar normal. olmaması anormal

Allah razi olsun icim rahatladi, deminden beride minik minik kipirdama var :)

doktorun ne güzel anlatmis. Biz evhamliyiz çok ne yapacagimizi şasiriyoruz. Rabbim sag saglim kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllah.

Destegin icin tesekkur ederim. Acile gitmeyi bile düşündum ya

Yok kuzu girip girip cikiyor bir damar atiyor sanki orada onun agrisi gibi çekilme gibi. Duş alacagim birazdan kaslarim gevser, aksam üstude biraz fazla yurudum.

Haklisin ben evham yapiyorum.

Yok kuzu girip girip cikiyor bir damar atiyor sanki orada onun agrisi gibi çekilme gibi. Duş alacagim birazdan kaslarim gevser, aksam üstude biraz fazla yurudum.

Haklisin ben evham yapiyorum.
Cok sicakta yikanma canim ilik dus al

Kuzu biz derme catma kurdugumuz terasimizda mangaldayiz bu aksam:) adam topal ayak ben gebe vallaha telef olduk iki izgara yicez diye:)
Afiyet olsun canimm :))

acile gitmene gerek yok canım. evhamın normal içimizde bir can var. bende çok zor günler yaşadım. bende çok evham yapıyordum doktorum sağolsun beni sürekli rahatlattı. bizim en büyük düşmanımız stres aklıma kötü birşey gelince direk doktorun dedikleri aklıma geliyor birşeylerle uğraşıyorum. mesela akıntım oluyor az bazen su gibi bazen beyaz. sürekli değil. açıkcası suyum mu geliyor acaba dediğim oluyor. rabbim bebeklerimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…