- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.841
evet canım şuan aşağıda olması normal ilerki zamanlarda çıkacak. hepimizin göbeğin altındaAy icime su serptinn Allah razı olsun
Ya gercekten mi bilmiyordum
evet canım şuan aşağıda olması normal ilerki zamanlarda çıkacak. hepimizin göbeğin altında
vücudumuz makine gibi. herşey dakika,saat,hafta,ay ay zamanlamış. zamanı gelince olması gereken gerçekleşiyorAyyy sagolun sizde olmasanız...surekli bebeme neden asagidasin diye sorup duruyom
45 dakka bu fotoyu nereye kaydettigimi aradim:) daha once yazacaktim yoksaAyyy sagolun sizde olmasanız...surekli bebeme neden asagidasin diye sorup duruyom
Cümlemizden canım :)Ay icime su serptinn Allah razı olsun
Ya gercekten mi bilmiyordum
Kizlar bu aralar giremiyorum mesajlarida okuyamiyorumikili test sonucumu bir turlu alamadim devlet hastanesinde yaptirmistim sonuc icin bir daha sira almam gerekli imis birinde gittim dr ameliyatta idi 2. sinde bana sira almam gerektigi soylendi esiminde isi vardi ertesi gune alamadim annemi yolcu ettim biraz moralmende coktum birde ogrenemedim diye. Bu aralar kendimi pekte iyi hissetmiyorum psikolojik aglayasim geliyor herseye yarin acikogretimdende sinavim var hala uyuyamadim. Niye boyle oldum bilmiyorum kendimi cok mutsuz hissediyorum aslinda biliyorum ben artik atanmak istiyorum esimin benim azicik dinlendigimi gordugunde ders calis demesi beni cok bunaltiyo biseyleri basarmak istiyorum hersene ayni seyleri yasamktan sıkıldım elimi etegimi herseyden cekesim var bi yilginlik vazgecislik cok mutsuzlastim. ne zaman duzeleceksem az evvel yine cikardim yediklerimi de. Gurbette olmamda beni cok bunaltiyo iyice yalnizlastim. Esim kendi halinde onuda sıkmak istemiyorum ama ben iyi degilim
Arkadasim merhaba durumumuz biraz benziyor ben de gurbetteyim kimsem yok desem yeridir bi kızım var çok şükür onunla vakit geçiriyorum gelen giden yok. Mide bulantısı dan zor zamanlar geçirdim yine kendi kendimize hallettik geçiyor işte sanki biraz biraz. Ben de atanamayan öğretmenim geçen KPSS den 81 e yakın puanım vardı kesin olur gözüyle bakiyodum kusuratla mülakata hak kazanamadim. Bir ay sonra yeni sınav var eşim diyo az kaldı o öyle deyince oturup aglayasim geliyor yine mı calisiyim olmayacağını bile bile diyorum. Halim de yok zaten hamilelik bir çocuk bir de yalnızlık olunca bazen aynı senin gibi mutsuz hissediyorum. Ama yapacak bi şey yok hayat bizim planlarımız doğrultusunda ilerlemiyor. Nasipten öteye yol yok. Elimizdekilere şükredip devam etmek lazım. Bak ben planlı hamile kalmadım. Ve bazı özel kurumlara başvurmuştum sonra hamile olduğumu öğrendim sonra 3 yerden görüşmeye çağırdılar gidemedim. Gelecek yıl için aradılar Ekim de çocuk doğacak olmadı yani. Öyle işte.. İcini ferahlatmaya çalış,bebeğini düşün. Yumuk yumuk bi şey çıkacak ortaya Allahın izniyle ve sen ona bakmaya doyamayacaksin. Bunların hiçbiri de aklına gelmeyecek o zaman :)Kizlar bu aralar giremiyorum mesajlarida okuyamiyorumikili test sonucumu bir turlu alamadim devlet hastanesinde yaptirmistim sonuc icin bir daha sira almam gerekli imis birinde gittim dr ameliyatta idi 2. sinde bana sira almam gerektigi soylendi esiminde isi vardi ertesi gune alamadim annemi yolcu ettim biraz moralmende coktum birde ogrenemedim diye. Bu aralar kendimi pekte iyi hissetmiyorum psikolojik aglayasim geliyor herseye yarin acikogretimdende sinavim var hala uyuyamadim. Niye boyle oldum bilmiyorum kendimi cok mutsuz hissediyorum aslinda biliyorum ben artik atanmak istiyorum esimin benim azicik dinlendigimi gordugunde ders calis demesi beni cok bunaltiyo biseyleri basarmak istiyorum hersene ayni seyleri yasamktan sıkıldım elimi etegimi herseyden cekesim var bi yilginlik vazgecislik cok mutsuzlastim. ne zaman duzeleceksem az evvel yine cikardim yediklerimi de. Gurbette olmamda beni cok bunaltiyo iyice yalnizlastim. Esim kendi halinde onuda sıkmak istemiyorum ama ben iyi degilim
Oraya yerleşmiş en başta zamnla çıkar diyorlar :) 28.haftadan sonra önemliyms aşağıda olursa erken doğum riski olabiliyorms suan istedikleri yerde takılsinlar :)Ayy ne biliyim korkuyom ben niye bu ka aşağıda????
Çok takilamaz oldum nasılsınız kizceler :) gelişmeler nasıl?
Orasi karisik kuzuÇok takilamaz oldum nasılsınız kizceler :) gelişmeler nasıl?
Canm snin esin nasıl oldu korkulacak br durum yokmuş demi?
Canım olumsuz şeyleri düşünüp kendi kendini üzme. Bazı dönem olumsuzluklar üst üste gelir. Ama vardır mutlaka hayatında olumlu olaylar. Onları görmeye çalış. Her zaman böyle devam edecek değil. Hem bak en önemlisi bebeğin sağlıkla büyüyor. Ona odaklan ve şükret. Hamilelikte olur depresif durumlar. Hepimiz zaman zaman yaşıyoruz. Sınavlara takılma. Benim eşim de 2 sene kpss çalıştı. İşten ayrıldı ders çalışmak için. Ama olmadı atanamadı. Napalım dedik kısmet değilmiş. Onun rızkı devlette değil özel sektördeymiş. Şimdi düzenli bir işi var. Buna şükür diyorum. 2li tarama testinin sonucunu da elbet alacaksın. Merak etme. En kötü ihtimalle doktorun sistemden bakıp sana söyler. Ben test sonucumu dr.dan öğrendim. Kendim sonra alıp baktım. Zaten baksam da birsey anlamayacağim diye kendimi ya birsey varsa diye kurup moralimi bozmak istemedim çünkü. Ben de gurbetteyim. Şu 3 günlük tatili değerlendirip ailemin yanına geldim. Kafa dinlemeye ve özlem gidermeye çalışıyorum.Kizlar bu aralar giremiyorum mesajlarida okuyamiyorumikili test sonucumu bir turlu alamadim devlet hastanesinde yaptirmistim sonuc icin bir daha sira almam gerekli imis birinde gittim dr ameliyatta idi 2. sinde bana sira almam gerektigi soylendi esiminde isi vardi ertesi gune alamadim annemi yolcu ettim biraz moralmende coktum birde ogrenemedim diye. Bu aralar kendimi pekte iyi hissetmiyorum psikolojik aglayasim geliyor herseye yarin acikogretimdende sinavim var hala uyuyamadim. Niye boyle oldum bilmiyorum kendimi cok mutsuz hissediyorum aslinda biliyorum ben artik atanmak istiyorum esimin benim azicik dinlendigimi gordugunde ders calis demesi beni cok bunaltiyo biseyleri basarmak istiyorum hersene ayni seyleri yasamktan sıkıldım elimi etegimi herseyden cekesim var bi yilginlik vazgecislik cok mutsuzlastim. ne zaman duzeleceksem az evvel yine cikardim yediklerimi de. Gurbette olmamda beni cok bunaltiyo iyice yalnizlastim. Esim kendi halinde onuda sıkmak istemiyorum ama ben iyi degilim
Canimcim esinin anne babasi kardesi vs yok mu yardimci olabilecek o islere kosabilecek yaninizda destek olacakOrasi karisik kuzu
Simdilik kemiklerde bozulma yokmus ancak ameliyat edilmezse yuksek ihtimalle ilerleyen evreleri kemik olumune kadar gidiyormus... doktor bence hemen o bolge traslanmali demis ama esim su an ameliyat olamam deyince o halde fizik filan deneyelim bi denemedik demeyiz demis...
Adamcagiz raporlu evde su an yuruyemiyor resmen topal topal. Ben hamile zaten o kadar zor ki durum... insallah fizik tedavi iyi gelir de ameliyata gerek kalmaz ama kalirsa cok kotu olacak devlettw yaptiema sansimiz yok sigortaya gitmek zorunsayiz orda da ben kosamam yaninda onun kendi basina o ayakla o da yapamaz ben bu halde val bilmiyorum ne olucak... canim cok sikkin acikcasi... simdi 10 gun fizik tedavi gorecek bakalim 10 gun sonra durum ne olacak
Umarım bu 10 günlük tedavi fayda sağlar. Ameliyat denirse de bakabilecek kimse yok mu hc annesi ablası faln ? Herşey ustu ustune geldi sizinde yaOrasi karisik kuzu
Simdilik kemiklerde bozulma yokmus ancak ameliyat edilmezse yuksek ihtimalle ilerleyen evreleri kemik olumune kadar gidiyormus... doktor bence hemen o bolge traslanmali demis ama esim su an ameliyat olamam deyince o halde fizik filan deneyelim bi denemedik demeyiz demis...
Adamcagiz raporlu evde su an yuruyemiyor resmen topal topal. Ben hamile zaten o kadar zor ki durum... insallah fizik tedavi iyi gelir de ameliyata gerek kalmaz ama kalirsa cok kotu olacak devlettw yaptiema sansimiz yok sigortaya gitmek zorunsayiz orda da ben kosamam yaninda onun kendi basina o ayakla o da yapamaz ben bu halde val bilmiyorum ne olucak... canim cok sikkin acikcasi... simdi 10 gun fizik tedavi gorecek bakalim 10 gun sonra durum ne olacak
Öğrenirsin artık canım. Ama kızsa 14 haftada kesin birşey söylemiyor doktorlar. Bana da kız dedi ama kesin cevabı 16. Haftada söyleyeceğim diye de ekledi. Günler geçtikçe seviniyorum valla randevular yaklaşıyor. Ben de 6 gün sonra gideceğim. Tabi bebişlere kavuşma zamanımız da yaklaşıyor. Çabuk çabuk geçsin şu günler :)Günaydın kızlar uzun zaman oldu giremedim. Özledim burayı. 3 gün sonra doktora gideceğim inşallah cinsiyeti öğrenirim.
Benm çok önce çekmişti canm iyice pisirdim yedim :)kizlar sucuk yiyomusunuz canim cok cekti iki dilim attirsam agzima sakincasi yoktur heralde:))
bende oyle yapiyim bari doktorda bisey olmaz dedi ama ne biliyim sucukla ilgili kotu bir algi olusmus bir kere:)Benm çok önce çekmişti canm iyice pisirdim yedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?