2017 EKİM Anne adayları

Kiz bir hareketlerini hissedelim rahatlariz ya Vallahi dört gözle bekliyorum artik.

Kiz seninde agrin oluyormu yada oldumu kasik agrisi bu haftalarda?
Benim hic agrim yok ama garip sekilde basindan beri hic olmadi... ben cok sasirdim normalde olmasi lazim ama olmuyor bende ondan killaniyorum neden olmuyor:)

Son agriyi sanirim 6. Haftada felan yasadim sonrasindakilere agri denmez yani boyle minik minik yoklamalar o kadar olur tabi...

Aminnn...

Benimde bu ara akintim var bence nedeni de bu. Stres en buyuk dusman zaten.
Belkide üşütuyoruz bilmeden ondan da olabilir.

Çarsamba günü gidecegim sorarim iyice bu durumu akintiyi falan da yazarim sana da.

Hareketlerini iyice hissedince rahatlayacagiz inşaAllah ama bu seferde azmi hareket etti cokmu diye kendimizi yeriz

Kuzum benimde baslarda agridi sonra agrimadi ama doktor hamilesin olur demisti. 2 gun ust uste olunca korktum.
Sanirim ya üsuttum yada iliskiden.

İkisinide iyi gözlemliyeyim, bu hafta randevum var icimde bir telas bir acayip duygu var...

Kuzum benimde baslarda agridi sonra agrimadi ama doktor hamilesin olur demisti. 2 gun ust uste olunca korktum.
Sanirim ya üsuttum yada iliskiden.

İkisinide iyi gözlemliyeyim, bu hafta randevum var icimde bir telas bir acayip duygu var...
Korkma korkma agri olabilir rahim genisliyor bende olmamasi garip hatta:)

Bebegin yerlesimiyle alakali muhtemelen bazilarinda cok oluyormjs hamilelik boyunca bazilarinda hic olmuyormus...

Korkma korkma agri olabilir rahim genisliyor bende olmamasi garip hatta:)

Bebegin yerlesimiyle alakali muhtemelen bazilarinda cok oluyormjs hamilelik boyunca bazilarinda hic olmuyormus...

Sagol canim cok haklisin buyuyen seyde tabi agri olacak :)

İste sana öglen laf ettim yaa yine ayni seyi yaptim ben

Şu mangaldan bir tabak uzat bana, serbest dimi mangal gebelikte bazen et tam pismiyor ya. Eger sakinca yoksa bende mangala gideyim :)

teşekkür ederim canım. bende bilgi aldıkça sana yazarım. benim doktor her soruya net cevap veriyor. saç boyasına kadar bana öneride bulundu düşün. annelik çok zor ya. doğduktan sonra emdi emmedi uyudu uyumadılar başlayacak. bizim stres bitmez

Ayy sac boyaniyormu? Ahaha dur sen daha neler yazacagiz buralara uykusuz gecelerde
Ay iyi olsunlarsa burada birbirimizin kahrini cekeriz

Ben rolon parfum kullaniyorum sakincasi yoktur heralde sen kullaniyormusun?

Ayy sac boyaniyormu? Ahaha dur sen daha neler yazacagiz buralara uykusuz gecelerde
Ay iyi olsunlarsa burada birbirimizin kahrini cekeriz

Ben rolon parfum kullaniyorum sakincasi yoktur heralde sen kullaniyormusun?
normal parfüm sıkıyorum ama elbiseme tenime değil. saç boyasını ben geçen kontrolde sordum. 1 ay sonra boyatabilirsin dedi. hatta eczaneye organik boya getirmişler amonyaksız parafensiz dedi. onu al dedi. hatta o boyayı aynı hastanede hamile bir doktor alırken gördüm. o yüzden içim rahatladı alıp evde kendim dip boyası yapacam. bakalım perşembe günü artık boyatabilirsin diyecekmi

Ayyyy superrrr lutfen ismini verirmisin boyaninnn :)

Tam kacinci ayda sürebiliriz.

Bugun basina kaldim senin

Ayyyy superrrr lutfen ismini verirmisin boyaninnn :)

Tam kacinci ayda sürebiliriz.

Bugun basina kaldim senin
sorun değil canım. tamam perşembe günü kontrolde soracağım. hatta o gün boyayıda alacağım. sana tam olarak ne zaman boyatabiliriz yazarım. zaten aramızda 4 gün var. boyanında resmini çeker yollarım

Vala biz zirt pirt yiyos:)

Hadi hamilesin canin cekmesin bu kaaa gosterim :)

sorun değil canım. tamam perşembe günü kontrolde soracağım. hatta o gün boyayıda alacağım. sana tam olarak ne zaman boyatabiliriz yazarım. zaten aramızda 4 gün var. boyanında resmini çeker yollarım

Supersinn bee etiketle beni de :)

Evet aramizda 4 gun var,nasipse bizde bebegin cinsiyetini ögrenmeye gidecegiz :)

Çok tesekkur ederim

Ayy ne biliyim korkuyom ben niye bu ka aşağıda????
Geçen gün aynı soruyu arkadaslara ben de sordum niye aşağıda diye :) Cuma günü de doktordaydim ultrasonla bakarken ona da sordum yoo aşağıda değil gayet olması gereken yerde dedi ama aşağıya bi baskı hissediyorsan çok sıkıntın varsa vajinal ultrasonla rahim boyunu olcebilirim dedi yok yok dedim siz yeri iyi diyorsanız tamamdır :)

Ay icime su serptinn Allah razı olsun

25.haftadan sonra yukarı çıkıyormuş.

Ya gercekten mi bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…