2017 EKİM Anne adayları

iyice pişirip yedim bende. onun içinde zararlı birşey yokki.
toksoplazma bulasır diyorlar ya ama doktor bana ye ondan bulasmaz yıkanmamıs sebzelerden olur cogunlukla dedi ki bnim bagısıklıgımda yokmus:) bunca zaman bulasmamıs ama internette oyle sacma seyler dolanıyoki

iyice pişirip yedim bende. onun içinde zararlı birşey yokki.
Canim hazir islenmis gida ya normalde sosis sucuk salam falan onermiyor dr.lar iyice pisirmek lazim aslinda gercek sucuk olsa sorun olmaz da market isleri malum ne old belli degil heleki ucuzlari dikkat etmek lazim canimcim

toksoplazma bulasır diyorlar ya ama doktor bana ye ondan bulasmaz yıkanmamıs sebzelerden olur cogunlukla dedi ki bnim bagısıklıgımda yokmus:) bunca zaman bulasmamıs ama internette oyle sacma seyler dolanıyoki
Ayy internete bakarsakk ohooooo hic bisey bulamicaz yicek yok onun şusu bunun busu internete fazla bakmayin ya kafanizi bulandirmayin

Ayy internete bakarsakk ohooooo hic bisey bulamicaz yicek yok onun şusu bunun busu internete fazla bakmayin ya kafanizi bulandirmayin
aynen onlara gore oyle doktorada dedim cok fazla sey dolanıyor nette yumusak peynir icin bile yemeyin diyorlar dedim alakası yok dedi valla yiyorum bende:) esim de kızıyor suuck ye bir kac dilim canın istiyor dedi annemde kızdı canının cektigini abartmadan ye yememek bebek icin daha kotu dedi dogru aslında as ermek diye birsey var yani:) benim yengem duvar sıvasını yemis as ermisde dusun:)))) bebegine birsey olmadı demir eksikligi dısında bizimkiler daha masum

Tabi canim canin ne cektiyse tadimlik yiceksin de yengen olayi aşmış ya duvar sivasi nasil as erilir ya aahahhaha :)) ay masallah

Canim hazir islenmis gida ya normalde sosis sucuk salam falan onermiyor dr.lar iyice pisirmek lazim aslinda gercek sucuk olsa sorun olmaz da market isleri malum ne old belli degil heleki ucuzlari dikkat etmek lazim canimcim
canım salam pişirmeden yeniliyor.sosis dersen içinde ne olduğu belli değil.ben normaldede yemem. ben cumhuriyet sucuğu alıyorum iyice pişirip az yerim. 2 haftada bir. çok sık yemiyorum.

canım salam pişirmeden yeniliyor.sosis dersen içinde ne olduğu belli değil.ben normaldede yemem. ben cumhuriyet sucuğu alıyorum iyice pişirip az yerim. 2 haftada bir. çok sık yemiyorum.
aynen esimde cumhuriyet sucugu alıyor en iyiside o.. aman biz abartıyoruz zaten ben ablamın falanda yedigini hatırlıyorum hamilelikte birsey olcagından degil ama dısarıda yediklerimize dikkat etmek lazım evde kendimiz yapınca sıkıntı yok

İnternete bakarsanız aç kalırsınız . Bn hersyi yiyorum kızlar canimin istediği eti sucuğu faln iyi pisiriyorm. Birde sebzeleri iyice yıkıyorum.
Kele paça, kemik suyu hersy yasak internete bakarsanız .

İnternete bakarsanız aç kalırsınız . Bn hersyi yiyorum kızlar canimin istediği eti sucuğu faln iyi pisiriyorm. Birde sebzeleri iyice yıkıyorum.
Kele paça, kemik suyu hersy yasak internete bakarsanız .
zaten bu tazr sucuk salam vs onlar bekledigi icin virus ihtimalide cok azmıs yemeyin denmesinin sebebi katkı maddeleri yuzundenmis asıls ebzeleri iyi yıkamak lazım..ama kız ben hep meyveyi yıkamadan yerdim sebzeleride kendiem salata yaparken cok dikkatli yıkamazdım bide kedi besledim kac sene gozumun icini dahi tırmaladı o derece icli dıslıyım hayvanlarla ama toksoplazma gecirmemisim hic sakınan goze cop batar hesabı doguda kadınalr cig kofte yiyormus hep cig et yani en sakıncalısı birsey olmuyor takmıycan en iyisi rahat kafan olcak

Dışarı çıktığınızda ne yiyorsunuz kızlar? Ben kaşarlı tost dışında yenilebilecek bişey bulamadım.

Valla tatlim dısarda bisey yersem en cok dikkat ettigim sey yesillik. Hicbir sekilde icinde yesillik olan bisey (pismemis) ya da salata yemiyorum disarda. En tehlikelisi de o cunku iyi yikanmiyor. Onun haricinde hersey yiyorum. Et yersem iyi pismis istiyorum sadece o kadar.

Aynen ben de tatlim. Evde kedi cocuklarim var hala. Sokakta gorduklerimi bile severim hayvanin her turlusune zaafim var cok seviyorum. Ben de toksoplazma gecirmemisim. Dedigin gibi neye takarsan sakinirsan basina geliyo. Ben hala bebisimi hissetmemem dışında hicbiseye takmiyorum valla. Allahim içimizi biliyo koruyo meleklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…