2017 EKİM Anne adayları

Canimcim esinin anne babasi kardesi vs yok mu yardimci olabilecek o islere kosabilecek yaninizda destek olacak

Umarım bu 10 günlük tedavi fayda sağlar. Ameliyat denirse de bakabilecek kimse yok mu hc annesi ablası faln ? Herşey ustu ustune geldi sizinde ya

Büyük geçmiş olsun.

Zaten bahsetmistim evltlik dolayisiyla tek cocuk. Aileyle hic bir baglari yok dusun subat ayinda yeni eve gectik hala evimizin semtini bile bilmiyorlar hic bir sekilde paylasim olmadigi icin onlarda ilgilenmez. Babam filan gider artik yaninda yapacak bisey yok su an.

kizlar sucuk yiyomusunuz canim cok cekti iki dilim attirsam agzima sakincasi yoktur heralde:))

İki gundur yiyorum vala pisirip:) cok canim cekiyor uzun zamandir bildigin burnuma tuttu:)

Aynen öyle canm . Sucuk faln zatn afedersin o marketlerdeki sucuk migde bulandırıyo biz kasap sucuğu alıyoruz pahalı ama hakiki dana sucuk oluyo tertemiz yiyoruz :) ama sebzelere dikkat et sn yinede.

Beni taslamayn ama bn hayvan sevmiyorum artk hep kötü anılarım var çünkü

Dışarı çıktığınızda ne yiyorsunuz kızlar? Ben kaşarlı tost dışında yenilebilecek bişey bulamadım.
iskender yiyorum ben h
insanın canı cekince deliriyor adeta dayan dayan nereye kadar:)

Dışarı çıktığınızda ne yiyorsunuz kızlar? Ben kaşarlı tost dışında yenilebilecek bişey bulamadım.
iskender yiyorum ben h
korkuyosundur sen:)) kız benimde hep iyi anıalrım yok gozumun beyazını tırmaladı diyorum dusun kac gun yanma yasadım gozumde yarıldı beyazı ama yinede seviyom ya:))

Evlatlık meselesini smdi duydm canm . Ailen ilgilenir o zamn hatta abin vardı sanırım onla iyi değillermi o yardmci olsa?

sabah kalktım bogazımın sol tarafında yutkunmada falan acı yok agrı yok ama ustune bastırınca damar kısımlarında acı var sanki ya gece burnum tıkanıyor agızdan nefes alıyorum sebep bumu acaba

iskender yiyorum ben h

korkuyosundur sen:)) kız benimde hep iyi anıalrım yok gozumun beyazını tırmaladı diyorum dusun kac gun yanma yasadım gozumde yarıldı beyazı ama yinede seviyom ya:))
Seninki başka br sevgiymis bide göz yani iyi ki göz bebeğine gelmemiş bnm babamın tek gözü gormuyo çöp batmış .

Evlatlık meselesini smdi duydm canm . Ailen ilgilenir o zamn hatta abin vardı sanırım onla iyi değillermi o yardmci olsa?
Cok uzakta otuuyor onlar bir de yeni bebekleri oldu biliyorsun malum... abim gunduz iste aksam ikinci univ icin okulda oluyor annemle babamda cocuga bakmaya orda kaliyorlar yardim icin kendilerine yetemiyor abimler yani:)

Ama artik babam bir sekilde gelecek ilgilenecek konu o degil de, zor bir zaaman olacak iste... neyse saglik olsun bakalim

Evet canm Allah beternden korusun atlatirsiniz umarm. Maddi olarak da zorlanacaksiniz ...

Evet canm Allah beternden korusun atlatirsiniz umarm. Maddi olarak da zorlanacaksiniz ...

Babamin bir arkadasi var bu hastaliktan uzun yillar cekmis sonra ameliyatla kurtulmus babam devlet hastanesindeydi o doktor ona gidelim dedi uzmanlik alaniymis bu konu oh dedim iyi bari. Bugun aradik doktorda randevu icin adam ozele gecmis

Simdi mihtemelen ondan randevu alicaz yine bir ogrsun diye iyi doktor cunku biliyoruz bu konuyla ilgili.

Allah yardim eder bakalim

Kizlar bu arada bu sabah uyandim dusa giricektim kahvaltidan once gogus uclarimda bi degisiklik fark ettim. Her ikisinin de ic kisminda su kahverengi bolumde bir sislik ve deride sertlesme vardi ilk defa basima geliyo boyle bisey. Sut kanallariyla mi olgili acaba bilemedim fikri olan var mi?

Evet Rabbim yardm ediyor atlatirsiniz sn çok güçlüsn hele maşallah :) . Bizlere de haber ver gelişmeleri

Canımcım benimkilerde de bi değişiklik var ama seninki gibi değil sanki. Benimkilerin de uçlarının tam ortaları açık pembe gibi bişey oldu. bi de uçların pütürcükleri kabarmış gibi sanki. Ben süt kanallarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü acıma kaçınma vs yok. Bi de benim göğüslerimdeki damarlar belirginleşti baya bi. Hatta bi kaç tane mor damar baya bi yüzeye çıkmış. Sende var mı öyle bişey? Halimize bak ya derdimiz meme ve göbek oldu resmen

Ve ayrıca ben hala bebişimi hissetmiyorum yaaaaaaaaaaaaa..... Oooffffff..... Ne bi içimde kayma ne pıt pıt hiçbişey yok. Deli olacam yakındaaaaaa Burda herkes hissediyo di mi?

Kızlar dun esimle su kenarında biyere gittik gezmeye muhtemelen böcek soktu börtü böceklere dikkat edin aman yeni geldim acilden serum yedim ayağım çok kötü

Kızlar yaa ne oldu bilin bakalım. Benim sevgili kocacim dün yüzümde leke farketti saolsun hiç kaçırmaz zaten böyle şeyleri önce inanamadım ışıktandir falan dedim ama aynaya baktığımda sol yanagimda elmacık kemigimin olduğu bölgede yuvarlak 1cm yarı çapında leke farkettim. bide hergün evden çıkarken güneş kremi sürerim. Ne yapsam ne etsem çok belirgin değil ama çoğalır mi ki. Bepanten merhem yazmışlar bi yerde hamilelik döneminde de kullaniyorlarmis ondan mi alsam

Gebelik takibinde 17.haftadan itibaren yüzde lekelerin çıkabileceği yazıyordu. Güneş'ten kaçınmanız lekelerin kalıcı olmasını önler yazıyordu. Doğumdan sonra geçermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…