- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.881
Canimcim esinin anne babasi kardesi vs yok mu yardimci olabilecek o islere kosabilecek yaninizda destek olacak
Umarım bu 10 günlük tedavi fayda sağlar. Ameliyat denirse de bakabilecek kimse yok mu hc annesi ablası faln ? Herşey ustu ustune geldi sizinde ya
Büyük geçmiş olsun.
kizlar sucuk yiyomusunuz canim cok cekti iki dilim attirsam agzima sakincasi yoktur heralde:))
Aynen öyle canm . Sucuk faln zatn afedersin o marketlerdeki sucuk migde bulandırıyo biz kasap sucuğu alıyoruz pahalı ama hakiki dana sucuk oluyo tertemiz yiyoruz :) ama sebzelere dikkat et sn yinede.zaten bu tazr sucuk salam vs onlar bekledigi icin virus ihtimalide cok azmıs yemeyin denmesinin sebebi katkı maddeleri yuzundenmis asıls ebzeleri iyi yıkamak lazım..ama kız ben hep meyveyi yıkamadan yerdim sebzeleride kendiem salata yaparken cok dikkatli yıkamazdım bide kedi besledim kac sene gozumun icini dahi tırmaladıo derece icli dıslıyım hayvanlarla ama toksoplazma gecirmemisim hic sakınan goze cop batar hesabı doguda kadınalr cig kofte yiyormus hep cig et yani en sakıncalısı birsey olmuyor takmıycan en iyisi rahat kafan olcak
iskender yiyorum ben hDışarı çıktığınızda ne yiyorsunuz kızlar? Ben kaşarlı tost dışında yenilebilecek bişey bulamadım.
insanın canı cekince deliriyor adetaZaten bahsetmistim evltlik dolayisiyla tek cocuk. Aileyle hic bir baglari yok dusun subat ayinda yeni eve gectik hala evimizin semtini bile bilmiyorlar hic bir sekilde paylasim olmadigi icin onlarda ilgilenmez. Babam filan gider artik yaninda yapacak bisey yok su an.
İki gundur yiyorum vala pisirip:) cok canim cekiyor uzun zamandir bildigin burnuma tuttu:)
iskender yiyorum ben hDışarı çıktığınızda ne yiyorsunuz kızlar? Ben kaşarlı tost dışında yenilebilecek bişey bulamadım.
korkuyosundur sen:)) kız benimde hep iyi anıalrım yok gozumun beyazını tırmaladı diyorum dusun kac gun yanma yasadım gozumde yarıldı beyazıAynen öyle canm . Sucuk faln zatn afedersin o marketlerdeki sucuk migde bulandırıyo biz kasap sucuğu alıyoruz pahalı ama hakiki dana sucuk oluyo tertemiz yiyoruz :) ama sebzelere dikkat et sn yinede.
Beni taslamayn ama bn hayvan sevmiyorum artk hep kötü anılarım var çünkü
Evlatlık meselesini smdi duydm canm . Ailen ilgilenir o zamn hatta abin vardı sanırım onla iyi değillermi o yardmci olsa?Zaten bahsetmistim evltlik dolayisiyla tek cocuk. Aileyle hic bir baglari yok dusun subat ayinda yeni eve gectik hala evimizin semtini bile bilmiyorlar hic bir sekilde paylasim olmadigi icin onlarda ilgilenmez. Babam filan gider artik yaninda yapacak bisey yok su an.
İki gundur yiyorum vala pisirip:) cok canim cekiyor uzun zamandir bildigin burnuma tuttu:)
Seninki başka br sevgiymis bide göz yani iyi ki göz bebeğine gelmemiş bnm babamın tek gözü gormuyo çöp batmışiskender yiyorum ben h
korkuyosundur sen:)) kız benimde hep iyi anıalrım yok gozumun beyazını tırmaladı diyorum dusun kac gun yanma yasadım gozumde yarıldı beyazıama yinede seviyom ya:))
Cok uzakta otuuyor onlar bir de yeni bebekleri oldu biliyorsun malum... abim gunduz iste aksam ikinci univ icin okulda oluyor annemle babamda cocuga bakmaya orda kaliyorlar yardim icin kendilerine yetemiyor abimler yani:)Evlatlık meselesini smdi duydm canm . Ailen ilgilenir o zamn hatta abin vardı sanırım onla iyi değillermi o yardmci olsa?
Evet canm Allah beternden korusun atlatirsiniz umarm. Maddi olarak da zorlanacaksiniz ...Cok uzakta otuuyor onlar bir de yeni bebekleri oldu biliyorsun malum... abim gunduz iste aksam ikinci univ icin okulda oluyor annemle babamda cocuga bakmaya orda kaliyorlar yardim icin kendilerine yetemiyor abimler yani:)
Ama artik babam bir sekilde gelecek ilgilenecek konu o degil de, zor bir zaaman olacak iste... neyse saglik olsun bakalim
Evet canm Allah beternden korusun atlatirsiniz umarm. Maddi olarak da zorlanacaksiniz ...
Evet Rabbim yardm ediyor atlatirsiniz sn çok güçlüsn hele maşallah :) . Bizlere de haber ver gelişmeleriBabamin bir arkadasi var bu hastaliktan uzun yillar cekmis sonra ameliyatla kurtulmus babam devlet hastanesindeydi o doktor ona gidelim dedi uzmanlik alaniymis bu konu oh dedim iyi bari. Bugun aradik doktorda randevu icin adam ozele gecmis
Simdi mihtemelen ondan randevu alicaz yine bir ogrsun diye iyi doktor cunku biliyoruz bu konuyla ilgili.
Allah yardim eder bakalim
Kizlar bu arada bu sabah uyandim dusa giricektim kahvaltidan once gogus uclarimda bi degisiklik fark ettim. Her ikisinin de ic kisminda su kahverengi bolumde bir sislik ve deride sertlesme vardi ilk defa basima geliyo boyle bisey. Sut kanallariyla mi olgili acaba bilemedim fikri olan var mi?
Gebelik takibinde 17.haftadan itibaren yüzde lekelerin çıkabileceği yazıyordu. Güneş'ten kaçınmanız lekelerin kalıcı olmasını önler yazıyordu. Doğumdan sonra geçermiş.Kızlar yaa ne oldu bilin bakalım. Benim sevgili kocacim dün yüzümde leke farketti saolsun hiç kaçırmaz zaten böyle şeyleriönce inanamadım ışıktandir falan dedim ama aynaya baktığımda sol yanagimda elmacık kemigimin olduğu bölgede yuvarlak 1cm yarı çapında leke farkettim. bide hergün evden çıkarken güneş kremi sürerim. Ne yapsam ne etsem çok belirgin değil ama çoğalır mi ki. Bepanten merhem yazmışlar bi yerde hamilelik döneminde de kullaniyorlarmis ondan mi alsam
Geçmiş olsun canım.Kızlar dun esimle su kenarında biyere gittik gezmeye muhtemelen böcek soktu börtü böceklere dikkat edin aman yeni geldim acilden serum yedim ayağım çok kötü
Teşekkür ederim Sağol cnmGeçmiş olsun canım.
Insallah Canim ama doğumdan sonra kalıcı da olabiliyormusGebelik takibinde 17.haftadan itibaren yüzde lekelerin çıkabileceği yazıyordu. Güneş'ten kaçınmanız lekelerin kalıcı olmasını önler yazıyordu. Doğumdan sonra geçermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?