2017 EKİM Anne adayları

Kuzu cok degisik bi sey bende anlamadim.

Ucunda tam minik beyaz noktalar var onlar sut delikleri olacak onu ayiraboliyorum da bu kahvereni kismindaki sisligi anlamadim asimetrik sekilde bir de...

Benimde aynı senin gibi :) Ilk oğlumdan biliyorum emzirdim uzunca süre, Ve tam da söylediğin gibi o kabarcıklardan süt çıkıyor vücudumuz hazırlık yapmaya çoktan başladı bile :))

aynen valla boylr herseyi sallayan aman bosver diyen insanlara cok ozeniyorum:)

Canım benim üzme kendini ya bu da anne olmanın bedeli ne yazık ki. Bazı ciltlerde ne kadar uğraşırsan uğraş oluyor ama doğumdan sonra geçiyor diyorlar. Özellikle bi laf var lohusa terinle silersen yüzünü lekeleri alır diye. Ne kadar doğrudur bilmem ama bana her zaman söylüyorlar unutma leke olursa yap diye. Bephanteni ben de duymuştum bir dene istersen doktora sorup.

Benim de çıktı çarşamba doktora gidince soracam bakalım ne önerecek

Benimde aynı senin gibi :) Ilk oğlumdan biliyorum emzirdim uzunca süre, Ve tam da söylediğin gibi o kabarcıklardan süt çıkıyor vücudumuz hazırlık yapmaya çoktan başladı bile :))

Çok merak ediyorum şu emzirme olayını ya... Herkes dünyanın en güzel duygusu diye anlatıyo. İnşallah Allahım bize de nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…