- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.901
Kuzu cok degisik bi sey bende anlamadim.Canımcım benimkilerde de bi değişiklik var ama seninki gibi değil sanki. Benimkilerin de uçlarının tam ortaları açık pembe gibi bişey oldu. bi de uçların pütürcükleri kabarmış gibi sanki. Ben süt kanallarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü acıma kaçınma vs yok. Bi de benim göğüslerimdeki damarlar belirginleşti baya bi. Hatta bi kaç tane mor damar baya bi yüzeye çıkmış. Sende var mı öyle bişey? Halimize bak ya derdimiz meme ve göbek oldu resmen
Benimde aynı senin gibi :) Ilk oğlumdan biliyorum emzirdim uzunca süre, Ve tam da söylediğin gibi o kabarcıklardan süt çıkıyor vücudumuz hazırlık yapmaya çoktan başladı bile :))Canımcım benimkilerde de bi değişiklik var ama seninki gibi değil sanki. Benimkilerin de uçlarının tam ortaları açık pembe gibi bişey oldu. bi de uçların pütürcükleri kabarmış gibi sanki. Ben süt kanallarıyla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü acıma kaçınma vs yok. Bi de benim göğüslerimdeki damarlar belirginleşti baya bi. Hatta bi kaç tane mor damar baya bi yüzeye çıkmış. Sende var mı öyle bişey? Halimize bak ya derdimiz meme ve göbek oldu resmen
Çok geçmiş olsun canım , piknik sezonuda başladı çok dikkat etmek lazım..Kızlar dun esimle su kenarında biyere gittik gezmeye muhtemelen böcek soktu börtü böceklere dikkat edin aman yeni geldim acilden serum yedim ayağım çok kötü
Sagol teşekkür ederim cnm evet çok dikkatli olmak lazımÇok geçmiş olsun canım , piknik sezonuda başladı çok dikkat etmek lazım..
Kızlar dun esimle su kenarında biyere gittik gezmeye muhtemelen böcek soktu börtü böceklere dikkat edin aman yeni geldim acilden serum yedim ayağım çok kötü
aynen valla boylr herseyi sallayan aman bosver diyen insanlara cok ozeniyorum:)Aynen ben de tatlim. Evde kedi cocuklarim var hala. Sokakta gorduklerimi bile severim hayvanin her turlusune zaafim var cok seviyorum. Ben de toksoplazma gecirmemisim. Dedigin gibi neye takarsan sakinirsan basina geliyo. Ben hala bebisimi hissetmemem dışında hicbiseye takmiyorum valla. Allahim içimizi biliyo koruyo meleklerimizi :)
Kızlar yaa ne oldu bilin bakalım. Benim sevgili kocacim dün yüzümde leke farketti saolsun hiç kaçırmaz zaten böyle şeyleriönce inanamadım ışıktandir falan dedim ama aynaya baktığımda sol yanagimda elmacık kemigimin olduğu bölgede yuvarlak 1cm yarı çapında leke farkettim. bide hergün evden çıkarken güneş kremi sürerim. Ne yapsam ne etsem çok belirgin değil ama çoğalır mi ki. Bepanten merhem yazmışlar bi yerde hamilelik döneminde de kullaniyorlarmis ondan mi alsam
Kuzu cok degisik bi sey bende anlamadim.
Ucunda tam minik beyaz noktalar var onlar sut delikleri olacak onu ayiraboliyorum da bu kahvereni kismindaki sisligi anlamadim asimetrik sekilde bir de...
aynen valla boylr herseyi sallayan aman bosver diyen insanlara cok ozeniyorum:)
Evet çok şişti cayır cayır yanio aciyo kötü oldu ya tüm bacagim kasik bel dahil sol tarafım agriyo serum taktılar birde krem verdi buz koy dedi bol bol koyuyorum rahatlatıyo biraz yaa çok sağol cnmCanım çok geçmiş olsun nasılsın şimdi? Noldu şişti mi ayağın?
Benim de çıktı çarşamba doktora gidince soracam bakalım ne önerecekKızlar yaa ne oldu bilin bakalım. Benim sevgili kocacim dün yüzümde leke farketti saolsun hiç kaçırmaz zaten böyle şeyleriönce inanamadım ışıktandir falan dedim ama aynaya baktığımda sol yanagimda elmacık kemigimin olduğu bölgede yuvarlak 1cm yarı çapında leke farkettim. bide hergün evden çıkarken güneş kremi sürerim. Ne yapsam ne etsem çok belirgin değil ama çoğalır mi ki. Bepanten merhem yazmışlar bi yerde hamilelik döneminde de kullaniyorlarmis ondan mi alsam
Benimde aynı senin gibi :) Ilk oğlumdan biliyorum emzirdim uzunca süre, Ve tam da söylediğin gibi o kabarcıklardan süt çıkıyor vücudumuz hazırlık yapmaya çoktan başladı bile :))
Evet çok şişti cayır cayır yanio aciyo kötü oldu ya tüm bacagim kasik bel dahil sol tarafım agriyo serum taktılar birde krem verdi buz koy dedi bol bol koyuyorum rahatlatıyo biraz yaa çok sağol cnm
Yok cnm belli değil böcek sanırım yaa şehir dışında bzm Porsuk barajının geçtiği biyer var öyle gezmeye gitmiştik nasıl oldu anlamadım kasinmayla başladı şişti iyice kotu oldu ve acile gittikÇok geçmiş olsun yaa... Ne soktu acaba belli mi? Hastanede ne dediler?
Şişme devam ederse deri döküntüsü fln farkedersen gel tekrar dedi yaaÇok geçmiş olsun yaa... Ne soktu acaba belli mi? Hastanede ne dediler?
Şişme devam ederse deri döküntüsü fln farkedersen gel tekrar dedi yaa
Çok sağol canım benim .İnşallah .Koyuyorum sadece buz rahatlatıyo zaten dr.da bol bol buz koy dediCanım benim çok geçmiş olsun tekrar. Kendine iyi bak. İnşallah daha fazla şişmez. Buz koymayı ihmal etme.
Kız tam nerenin şiştiğini anlayamadım ben sanırımucunun kenarı kahverengi olan yer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?