- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #14.921
Amannn yaaa dikkat et ...allah korusun yavrucum yaYok cnm belli değil böcek sanırım yaa şehir dışında bzm Porsuk barajının geçtiği biyer var öyle gezmeye gitmiştik nasıl oldu anlamadım kasinmayla başladı şişti iyice kotu oldu ve acile gittik
Bende de duygusallik hat safhada...oyleki icinde sıkıntı variyi akşamlar kızlar, bugün çok gergin ve sinirliyim. herşeye sinirleniyorum sizdede bu haftalarda oldumu.
Sağol cnm ,sizlerde dikkat edin .Bünyem saglamdir kolay kolay böyle şeylere reaksiyon göstermez ama nasıl oldu anlamadim.Amannn yaaa dikkat et ...allah korusun yavrucum ya
Evet o kahverengi kisim. Resim atardim da olmaz simdi:)
Bu arada sen hic bisey hissetmedigine emin misin:)
iyi akşamlar kızlar, bugün çok gergin ve sinirliyim. herşeye sinirleniyorum sizdede bu haftalarda oldumu.
Hahahahahhaha harbiden degistirmis korkma ayol:)Valla meme göbek muhabbetlerine girdik diye profil fotomu bile değiştirdim resim atmadığın iyi oldu
Ya yok valla hissetmiyorum bişeyniye sordun bakiiiim?
bugün eşime bağırıp duruyorum. aslında haklıyım. öğlen uzanıyordum dışarı çıkalım dedi. tamam dedim kalktım saçımı fön çektim hazırlandım. geldim oturmuş bekliyor. ne bekliyon hazırlan dedim. saat 4 oldu bu saatten sonra çıkılırmı dedi. madem çıkmayacaktım beni neden kaldırdıb dedim saatte bir baktım 3. bağırdım kalktı hazırlandı. neyse sakinleştim. 7 de eve geldik. haberleri açtım o izlerken dinleneyim dedim. uzandım uyumuşum 8 de kalktım haber bitti dizi başladı. sesini açarmısın diyorum gelmiş bana haber aç diyor. yahu 1 saattir haber açık izlemiyor beni bekliyor sanki.Bebişim ben hamileliğimin başından beri sinir küpüyüm :)))))
Hahahahahhaha harbiden degistirmis korkma ayol:)
Ne bilim ben 12. Haftadan beri hissediyordum birseyler. Gunden gune guclendi hissettiklerim:) muhtemelen bebis o duydugum pitirtilar:)
Acaba hissediyor ama anlamiyor olabilir misin diye dusundum
kızlar sizinde akıntınız oluyormu. oluyorsa ne şekilde oluyor
Valla muhabbetler değişecek bundan sonra da malum... Şimdi tanıdık falan çıkar ifşa olurum falan diye değiştirdim valla
Yok anam bende sıkıntı var sanırım... Bi ara burulma falan bişeyler hissettim, gazmış... Habire kendimi dinliyorum valla. Yatıp dinliyorum, otururken dinliyorum yok...
bugün eşime bağırıp duruyorum. aslında haklıyım. öğlen uzanıyordum dışarı çıkalım dedi. tamam dedim kalktım saçımı fön çektim hazırlandım. geldim oturmuş bekliyor. ne bekliyon hazırlan dedim. saat 4 oldu bu saatten sonra çıkılırmı dedi. madem çıkmayacaktım beni neden kaldırdıb dedim saatte bir baktım 3. bağırdım kalktı hazırlandı. neyse sakinleştim. 7 de eve geldik. haberleri açtım o izlerken dinleneyim dedim. uzandım uyumuş. 8 de kalktım haber bitti dizi başladı. sesini açarmısın diyorum gelmiş bana haber aç diyor. yahu 1 saattir haber açık izlemiyor beni bekliyor sanki.
:) o daha iyi. şimdilik birşeyleri fırlatmıyorum. eşime sarıyorum. şimdilik sakin kuzu gibi oturuyor. bakalım ne zamana kadar dayanacak. göğüslerim benimde patlayacak gibi. damarlar çıktı. ucunun rengi koyulaştı ve etrafında beyaz sanki sivilce gibi birşeyler oluştu. sütyenlerim küçük geliyor. ne takacağımı şaşırdım .Vala bazen isedim kesin diye kosuyorum tuvalete :) acik sari renkli akiyor da akiyor....
Bir de sinirden soz etmissin:) ah kuzu sorma bir yandan sarki soyluyorum saniyesinde terorist oluyorum evde.... elime geceni firlatip atiyorum caaaanim ayfon bugun 6-7 kere yerlere firladi salak telefonu ne atiyon fakirler gibi defter felan firlatsana bi kirsam parcalasam gitti servet:)
evet bugün oldu. inşallah çabuk biter. cuma günü izne ayrılıyor. 10 gün antalyadayız. valla böyle olursa birbirimize girerizİşte hep öyle olur zaten.... Hepsi aynı anacım.... Ama bazen özellikle batıyo yaptıkları insana. Yani 4 aydır benim öyle. Senin yeni başlamış sanırsam :)))
Burukma derken? Bsrsak seslerini duyuyor musun peki o esnada sadece hissediyomusun
canım onu ben sordum bebek rahim duvarına çarpmadığı için hissetmezsiniz dedilerYok ses falan yoktu.... ama zaten sadece 2 gün falan hissettim onu da. Geçen hafta mı neydi. Hatta yazdım size de gazdır dediniz :) Ben de bi daha hissetmiince gaz olduğuna kanaat getirdim. O zamandan bu zamana da hiç bişey hissetmiyorm. O kadar ki var olan gazım da gitti onu bile hissetmiyorum
Kuzu birincisi ben gaz gibi hissediyorum bazen bazen seyirme gibi bi degisik. Gelinimiz yeni dogum yapti o dedi ki bak kasiklarinda sanki bagirsaklarini bozmussun gibi hareket olur, dedim oluyo ama o bebek degil ki , hayir dedi bebek o bende oyle saniyodum doktor soyledi bana dedi. Gaz olsa barsak olsa ses cikar zaten ayrica o kadar asagida barsak yok dedi:)Yok ses falan yoktu.... ama zaten sadece 2 gün falan hissettim onu da. Geçen hafta mı neydi. Hatta yazdım size de gazdır dediniz :) Ben de bi daha hissetmiince gaz olduğuna kanaat getirdim. O zamandan bu zamana da hiç bişey hissetmiyorm. O kadar ki var olan gazım da gitti onu bile hissetmiyorum
Kuzu birincisi ben gaz gibi hissediyorum bazen bazen seyirme gibi bi degisik. Gelinimiz yeni dogum yapti o dedi ki bak kasiklarinda sanki bagirsaklarini bozmussun gibi hareket olur, dedim oluyo ama o bebek degil ki , hayir dedi bebek o bende oyle saniyodum doktor soyledi bana dedi. Gaz olsa barsak olsa ses cikar zaten ayrica o kadar asagida barsak yok dedi:)
Bana oyle dedi:)Nasıl yani? Barsaklar bozulmuş gibi giren karın ağrısı gibi olan şey bebek miymiş???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?