2017 EKİM Anne adayları

Amannn yaaa dikkat et ...allah korusun yavrucum ya

Valla meme göbek muhabbetlerine girdik diye profil fotomu bile değiştirdim resim atmadığın iyi oldu
Ya yok valla hissetmiyorum bişey niye sordun bakiiiim?
Hahahahahhaha harbiden degistirmis korkma ayol:)

Ne bilim ben 12. Haftadan beri hissediyordum birseyler. Gunden gune guclendi hissettiklerim:) muhtemelen bebis o duydugum pitirtilar:)

Acaba hissediyor ama anlamiyor olabilir misin diye dusundum

Bebişim ben hamileliğimin başından beri sinir küpüyüm :)))))
bugün eşime bağırıp duruyorum. aslında haklıyım. öğlen uzanıyordum dışarı çıkalım dedi. tamam dedim kalktım saçımı fön çektim hazırlandım. geldim oturmuş bekliyor. ne bekliyon hazırlan dedim. saat 4 oldu bu saatten sonra çıkılırmı dedi. madem çıkmayacaktım beni neden kaldırdıb dedim saatte bir baktım 3. bağırdım kalktı hazırlandı. neyse sakinleştim. 7 de eve geldik. haberleri açtım o izlerken dinleneyim dedim. uzandım uyumuşum 8 de kalktım haber bitti dizi başladı. sesini açarmısın diyorum gelmiş bana haber aç diyor. yahu 1 saattir haber açık izlemiyor beni bekliyor sanki.

Son düzenleme:
Hahahahahhaha harbiden degistirmis korkma ayol:)

Ne bilim ben 12. Haftadan beri hissediyordum birseyler. Gunden gune guclendi hissettiklerim:) muhtemelen bebis o duydugum pitirtilar:)

Acaba hissediyor ama anlamiyor olabilir misin diye dusundum

Valla muhabbetler değişecek bundan sonra da malum... Şimdi tanıdık falan çıkar ifşa olurum falan diye değiştirdim valla

Yok anam bende sıkıntı var sanırım... Bi ara burulma falan bişeyler hissettim, gazmış... Habire kendimi dinliyorum valla. Yatıp dinliyorum, otururken dinliyorum yok...

kızlar sizinde akıntınız oluyormu. oluyorsa ne şekilde oluyor

Vala bazen isedim kesin diye kosuyorum tuvalete :) acik sari renkli akiyor da akiyor....

Bir de sinirden soz etmissin:) ah kuzu sorma bir yandan sarki soyluyorum saniyesinde terorist oluyorum evde.... elime geceni firlatip atiyorum caaaanim ayfon bugun 6-7 kere yerlere firladi salak telefonu ne atiyon fakirler gibi defter felan firlatsana bi kirsam parcalasam gitti servet:)

Burukma derken? Bsrsak seslerini duyuyor musun peki o esnada sadece hissediyomusun

İşte hep öyle olur zaten.... Hepsi aynı anacım.... Ama bazen özellikle batıyo yaptıkları insana. Yani 4 aydır benim öyle. Senin yeni başlamış sanırsam :)))

:) o daha iyi. şimdilik birşeyleri fırlatmıyorum. eşime sarıyorum. şimdilik sakin kuzu gibi oturuyor. bakalım ne zamana kadar dayanacak. göğüslerim benimde patlayacak gibi. damarlar çıktı. ucunun rengi koyulaştı ve etrafında beyaz sanki sivilce gibi birşeyler oluştu. sütyenlerim küçük geliyor. ne takacağımı şaşırdım .

İşte hep öyle olur zaten.... Hepsi aynı anacım.... Ama bazen özellikle batıyo yaptıkları insana. Yani 4 aydır benim öyle. Senin yeni başlamış sanırsam :)))
evet bugün oldu. inşallah çabuk biter. cuma günü izne ayrılıyor. 10 gün antalyadayız. valla böyle olursa birbirimize gireriz

Burukma derken? Bsrsak seslerini duyuyor musun peki o esnada sadece hissediyomusun

Yok ses falan yoktu.... ama zaten sadece 2 gün falan hissettim onu da. Geçen hafta mı neydi. Hatta yazdım size de gazdır dediniz :) Ben de bi daha hissetmiince gaz olduğuna kanaat getirdim. O zamandan bu zamana da hiç bişey hissetmiyorm. O kadar ki var olan gazım da gitti onu bile hissetmiyorum

canım onu ben sordum bebek rahim duvarına çarpmadığı için hissetmezsiniz dediler

Kuzu birincisi ben gaz gibi hissediyorum bazen bazen seyirme gibi bi degisik. Gelinimiz yeni dogum yapti o dedi ki bak kasiklarinda sanki bagirsaklarini bozmussun gibi hareket olur, dedim oluyo ama o bebek degil ki , hayir dedi bebek o bende oyle saniyodum doktor soyledi bana dedi. Gaz olsa barsak olsa ses cikar zaten ayrica o kadar asagida barsak yok dedi:)

Nasıl yani? Barsaklar bozulmuş gibi giren karın ağrısı gibi olan şey bebek miymiş???

Kizlaaarrr canim cok sıkkın bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olursa sevinirim. Biz eylulde geldik istanbula tayinimiz cikti 5 eylulde bi siteden ev kiraladık 1200 tl kira gorerken ev sahibine 2400 depozito verdik neyse gecen hafta ev aldik denk gekdi ev sahibine dedikki haziran sonunda çıkcaz ev aldik vs die hatta aramizda baya iyi karsi kapi komsumuz ayrica hani yemek getirir gotururduk falan oyle. Neyse bu bugun aradi dedi eylule kadar kalan kirayi da verceksiniz depozitodan da ben yazin 2 ayki aidati faturalari yatiracagim ayric boya bbadana yaoacagim dedi ki ev girdigimizde temizdi 8. Aydayiz bir civi cakmadim duvarlarda leke yok ilk günkü gibi ev. Neresini biyicaksa depozitoya da yatacak yani 4800 liranın ustune konacak anlayacaginiz napmak lazim o durmayacagimiz 2 ayin kirasini almasi hakki midir. Biz esimle bugun şok okduk tavirlarina ama öyle boyle degil hata dun esim cikcaz vs die haber verdiginde (1.5 ay oncesi haber verdik bu arada) yuzleri dusmus biz de esimle uzulduk ay gittigimize uzuluyorlar vs diye salakligimiz adamlar megerse para gelmicek die uzukuyormus. Ya ben durmadigim eve nie 2 ay kiraya vereyim daha doguma para ayircan vs kredi cektik ayda 3600 odemesi var ben nasil odiyeyim onu serefsizler ya nasil uzuldum sinirliyim anlatamama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…