2017 EKİM Anne adayları

İyi geceler kızlar.Bugün akşam üstü birden bire başlayan kanamayla hastanede aldım soluğu.Tabi doktorum yatış verdi ne olduğunu anlamadık birden başladı.Bebiş gayet iyi ićerde herşey yolu da dedi domtor.Şimdilik buradayız bakalım ..
Diyeceğim o ki haftamız ilerlesede risk herzaman var.Dikkat edin kendinize kızlarımda hiç yaşamadım ama bu minnoş nazlı olcak galiba.
Sağlıcakla kalın,kendimizde bebişlerede dikkat edin...

Hemen bi avukata danışın ve avukatla ev sahibinizin evine gidin konuşmak için derim. Yoksa gözleri korkmuyo canilerin!

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce durur kanaman ve kurtulursun... Allah bebişini sana bağışlasın inşallah. Haberdar et bizi olur mu?

canım benim eşim adliyede çalışıyor sordum. kira sözleşmenizde erken çıkmanız dahilinde ev sahibinin söylediği şeyler madde halinde varsa yapacağın birşey yok. ama böyle bir madde yok ise icraya versin ev sahibini dedi. ev sahibi kendi kafasına göre böyle birşey yapamaz dedi.

çok geçmiş olsun canım

Canım benim çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce durur kanaman ve kurtulursun... Allah bebişini sana bağışlasın inşallah. Haberdar et bizi olur mu?
Teşekkür ederim inşallah geçicek.Tabiki haber veririm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize..

Çok teşekkür ederim. Dikkat edin kendinize bebişinize..
elimden geldiğince dikkat ediyorum. hiç bir belirtim kalmadı yorgunluk dışında huzursuz oluyorun. biran önce şu 9 ay bir geçse inşallah seinde biran önce kanaman durur evine dönersin

m
Kuzum cok gecmis olsun... cok ilginc bazi kadinlar sebebi olmadan kanama yasiyor surekli hamilelikte... bebis iyi olsun da gerisi onemli degil bakma... bol bol dinlen simdi

Eneeeeeeee valla mı kız :))) Birden sevindirik oldum yahu. Acaba benim hissettiğim gazlar da mı oğluşumdu? Hoş son 10 gündür gaz da yok ama neyse...

Bebegi bu haftalarda bir gun hissedip 2 hafta hissetmemek normalmis. Bende bazen 3-4 gun hissetmiyorum :)

Bi topic acilmisti 14. Haftadan beri hissetmiyorum 22. Haftadayim diye:) oluyo demekki. Bebekler bi de hareket ederken plesentanin yerini kaydiriyomus, plesentA yeri bebegi hissedip hissetmemekle dogrudan baglantili. O yuzden panik yapma

A Aysmll yavru kontrat maddeleriniz nedir bir incele bakalim erken bosaltma ile ilgili nasil maddeler var. (Erken bosaltma da neyse:))

Ama eger is icraya kalirsa o parayi almaniz epey zorlar turkiye sartlarinda, kaldiki ohal hala devam ediyor malum....

Baktiniz ev sahibi camura yatiyo, ben senin yerinde olsam butun parkeleri kirar duvarlari ciZer dolaplara zarar verir klozete tuvalet kagidi filan doldurur tikar oyle teslim ederdim evi:)

elimden geldiğince dikkat ediyorum. hiç bir belirtim kalmadı yorgunluk dışında huzursuz oluyorun. biran önce şu 9 ay bir geçse inşallah seinde biran önce kanaman durur evine dönersin
Benim 3. Evladım olacak inşallah diğerlerinde hiçbirşey yaşamamıştım ama bu hanım nazlanıyor galiba.Aklima direk bu forum geldi .pek giremiyorum yazmaya ama hep takipteyim.Hiçbir belirtice olmadı birden lavaboda musluğu açmışsın gibi kanamam başladı hafif bel ağrısıyla.Burayada ondan yazdım yani haftamız ilerlesede sıkıntı olamıyormuş bunu anladım.Benim bu hafta yatılı misafirim var 1 haftadır .Dün gittiler sanırım yoruldum biraz .O yüzden hamişler dikkat etmeli ne olursa olsun.Ve en önemlisi stres ve huzursuzluk yapmayın Hepimize kolay gelsin..

T

canım icra yoluyla rahat alır çünkü meblağ küçük. benim eşim icra müdürü nakit alamazsa üzerine kayıtlı arabası vardır bir yakalama koydursun bak nasıl hemen ödüyor

Evet ya. 4gündür bildiğin su gibi. Şeffaf renkte ve sıvı. Gün içinde defalarca peçete koyuyorum. Moralim bozuldu dün ağladım bayaa.
ya bende huzursuz oldum. eşimede belli etmiyorum ama. çamaşırımda ya su gibi görüyorum yada beyaz akıntı etrafı su gibi. önceden açık sarıydı. su gibi olması huzursuz ediyor. bebeğin suyumu diyorum ama onda bardaktan boşalırcasına geliyormuş. perşembe kontrolum var biran önce gelsede sorsam. yoksa psikolojim bozulacak

Evet ya. 4gündür bildiğin su gibi. Şeffaf renkte ve sıvı. Gün içinde defalarca peçete koyuyorum. Moralim bozuldu dün ağladım bayaa.

Kizlar akinti bu olur yani bu kadar takilmayin brnce. Benim de bazen su gibi bazen sari sari oluyor. Hatta bazen sari oluyo pecete koyuyorum bi bakiyorum pecete sirilsiklam olmus sari pelteler var muhtemelen akintinin suyunu cekmis oluyor pecete tortulari goruyorum sadece. O kadar takilmayin buna bence o suyu azalma durumu olsa kendini belli eder baska turlu de

Önceki gün çok araştırdım. Biçok topikte de bizim gibi panik olup doktoruna soran olmuş. Dr. olur normal demiş. 4. Ve 5. Ayda artan hormonlardan dolayı oluyormuş. ama önlem amaçlı turluson kağıtlı ped ile test ediliyormuş. Eczanelerde satılıyormuş ama eşime aldıramadım konu ped olunca. Pedin Rengi değişirse amniyon sıvısı, değilse akıntıymış. Allahım korusun sabilerimizi. Bende gidemedim halaa. Sakin olup Rabbime emanet ettim. Dünden beri azaldı. Sarımsaklı yoğurt yedim acaba o mu iyi etti dedim. Bir de birinin doktoru şunu demiş; gün içinde bir tatlı kaşığını geçmemesi lazım akıntının demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…