- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.141
dogum tarihi ben kendiminkini anladimekledim canım
teşekkür ederim,ekledim canım.Günaydın canım :) Beni de ekleyebilir misin
2.Bebek
Cinsiyet Erkek
Yer Istanbul
Yaş 32
Sat:27 Aralık, Beklenen Doğum :04.10.2017
Eline Sağlık...
fark ettim düzelttim. ah ben neleri unutuyorum bir bilsen.dogum tarihi ben kendiminkini anladimbebek beynimide yiyor benim
Aynen ya eskiden sarı yeşil kıyafetler malzemeler coktu suan ara ki bulasin harbiden yok yani :) inslh en kısa zamanda ogrenirsinde baslarsin. Bnm nerden baslayacagim diye br derdm yok yaw elbise alacam sonra burun aspiratörü süt sagma pompası ne bilim biberon bebe yağı pişik kremi gbi şeyler kalıyor bna . Araba almayacagiz diğer malzemeleri de herkes paylaştı bnde oyun minderi vs gbi şeyleri evde yapıcam kendim inan alacak brsey kalmıyor :)Ay ben de daha bisey almadim ve dahasi cinsiyetini bilmiorum yawrimin.. esim de karnimi severken oglusum diyo dedim suna oglusum deme belki kiz cinsiyet karmaşası yasatma daha dogmadan dedim :)) valla ne alcam onu da bilmiyorum hic yavastan basliyayim diyorum ama anam dukkanlarda da cinsiyet ayrimi o kadar net ki ara da bisey alamiyorsun ya kiz ya erkek olcak illa ara renk vs hic yok. Ya kizsal vs figurler var herseyde ya da erkeksi figurler var oyle bakip cikiyoruz :))
Evet canm ozledm ya perşembe olsaydı. O değilde ayın 15inde kendi doktoruma gitmem gerek onu br hafta ertelesem mi en azından arada 15 20 gün olsun hem 20.haftada gidersem belki hemen ayrıntılıyida yapar.Hadi bakalım seninki de netleşsin de o zaman perşembe günü rahat rahat seversin bebişini oğlum ya da kızım diye :))
@Aysmll yavru kontrat maddeleriniz nedir bir incele bakalim erken bosaltma ile ilgili nasil maddeler var. (Erken bosaltma da neyse:))
Ama eger is icraya kalirsa o parayi almaniz epey zorlar turkiye sartlarinda, kaldiki ohal hala devam ediyor malum....
Baktiniz ev sahibi camura yatiyo, ben senin yerinde olsam butun parkeleri kirar duvarlari ciZer dolaplara zarar verir klozete tuvalet kagidi filan doldurur tikar oyle teslim ederdim evi:)
Eline sağlık canım tablo güzel olmuş, yarın randevum var doktora gidecem inş cinsiyeti öğrenir söylerim :)tabloya ekledim canım.1 sayfadan bakabilirsin. gözünaydın bu arada
Benim 3. Evladım olacak inşallah diğerlerinde hiçbirşey yaşamamıştım ama bu hanım nazlanıyor galiba.Aklima direk bu forum geldi .pek giremiyorum yazmaya ama hep takipteyim.Hiçbir belirtice olmadı birden lavaboda musluğu açmışsın gibi kanamam başladı hafif bel ağrısıyla.Burayada ondan yazdım yani haftamız ilerlesede sıkıntı olamıyormuş bunu anladım.Benim bu hafta yatılı misafirim var 1 haftadır .Dün gittiler sanırım yoruldum biraz .O yüzden hamişler dikkat etmeli ne olursa olsun.Ve en önemlisi stres ve huzursuzluk yapmayın Hepimize kolay gelsin..
ya bende huzursuz oldum. eşimede belli etmiyorum ama. çamaşırımda ya su gibi görüyorum yada beyaz akıntı etrafı su gibi. önceden açık sarıydı. su gibi olması huzursuz ediyor. bebeğin suyumu diyorum ama onda bardaktan boşalırcasına geliyormuş. perşembe kontrolum var biran önce gelsede sorsam. yoksa psikolojim bozulacak
Dikiş falan biliyon mu canımAynen ya eskiden sarı yeşil kıyafetler malzemeler coktu suan ara ki bulasin harbiden yok yani :) inslh en kısa zamanda ogrenirsinde baslarsin. Bnm nerden baslayacagim diye br derdm yok yaw elbise alacam sonra burun aspiratörü süt sagma pompası ne bilim biberon bebe yağı pişik kremi gbi şeyler kalıyor bna . Araba almayacagiz diğer malzemeleri de herkes paylaştı bnde oyun minderi vs gbi şeyleri evde yapıcam kendim inan alacak brsey kalmıyor :)
bende cumartesi günü öğrendim cinsiyeti bebeğim kızmış. Bende de en başından beri çok fazla akıntı var hiç eksik olmuyor bazen korkuyorum ama kontrol edip akıntı olduğunu görünce içim rahatlıyor. Dr sordum normal olduğunu fakat rahatsız edici koku ya da rengi koyulaştığı zaman mutlaka söylememi istedi. O zaman enfeksiyon oluyormuşbenimde aynı işedim mi acaba diyorum ama işemelerede çok erken bazen beyaz oluyor bazen bildiğin şeffaf ıslak bende anlamadımkendi kendime geçen wc de su kaçağı var kızım sende dedim valla Mavikelebek0134
Çat pat biliyorum ablamda biliyor bnm makinam yok onun var ona gidecem birgün yapacaz da kumasini falan almam lazm tabi önce :)Dikiş falan biliyon mu canım
Ben de kursa gitmiştim az biraz biliyorum, a101 e dikiş makinesi gelmişti alim mi dedim bilemedim, kendin yapman çok güzel :)Çat pat biliyorum ablamda biliyor bnm makinam yok onun var ona gidecem birgün yapacaz da kumasini falan almam lazm tabi önce :)
bende aldım a101 den çok işime yarayacak. nevresim takımı,pike takımı,yastık,pazen battaniyelerini kendim dikmeyi düşünüyorum.Ben de kursa gitmiştim az biraz biliyorum, a101 e dikiş makinesi gelmişti alim mi dedim bilemedim, kendin yapman çok güzel :)
Ne zamn geldi yaBen de kursa gitmiştim az biraz biliyorum, a101 e dikiş makinesi gelmişti alim mi dedim bilemedim, kendin yapman çok güzel :)
210tl ye aldım canım a101den singer marka aynı model internette hemen hemen aynı fiyatNe zamn geldi yane kadardı suan alacak halde değiliz de normal fiyatlarda belki orda ucuz olurdu . Esim tek calisiyo araba borcu da var :) cabaliyo garibimm yük olmak istemiyorum bende
Çok fark yok yani :) bakalm durumlara Gore alirsam zaten her şeyini yaparm yoksa ablamdan gecinirim :)210tl ye aldım canım a101den singer marka aynı model internette hemen hemen aynı fiyat
kızlar yeni tablomuzu 1. sayfada görebilir takip edebilirsiniz
Tatlım günaydın. Yarın doktordan sonra hemen haber ver tamam mı merakta koyma bizi :))) Bi de sen Bursa'da nerde oturuyosun ya? Bursa'da okudum ben çoooook özledim oraları çok seviyorum Bursa'yı ben yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?