2017 EKİM Anne adayları

Aynen ya eskiden sarı yeşil kıyafetler malzemeler coktu suan ara ki bulasin harbiden yok yani :) inslh en kısa zamanda ogrenirsinde baslarsin. Bnm nerden baslayacagim diye br derdm yok yaw elbise alacam sonra burun aspiratörü süt sagma pompası ne bilim biberon bebe yağı pişik kremi gbi şeyler kalıyor bna . Araba almayacagiz diğer malzemeleri de herkes paylaştı bnde oyun minderi vs gbi şeyleri evde yapıcam kendim inan alacak brsey kalmıyor :)

Hadi bakalım seninki de netleşsin de o zaman perşembe günü rahat rahat seversin bebişini oğlum ya da kızım diye :))
Evet canm ozledm ya perşembe olsaydı. O değilde ayın 15inde kendi doktoruma gitmem gerek onu br hafta ertelesem mi en azından arada 15 20 gün olsun hem 20.haftada gidersem belki hemen ayrıntılıyida yapar.

Cadı yaaa ama yalan yok bende yapardım aynılarını yeterki damarıma basmayı görsünler

canım benim çok geçmiş olsun

benimde aynı işedim mi acaba diyorum ama işemelerede çok erken bazen beyaz oluyor bazen bildiğin şeffaf ıslak bende anlamadım kendi kendime geçen wc de su kaçağı var kızım sende dedim valla Mavikelebek0134

Dikiş falan biliyon mu canım

bende cumartesi günü öğrendim cinsiyeti bebeğim kızmış. Bende de en başından beri çok fazla akıntı var hiç eksik olmuyor bazen korkuyorum ama kontrol edip akıntı olduğunu görünce içim rahatlıyor. Dr sordum normal olduğunu fakat rahatsız edici koku ya da rengi koyulaştığı zaman mutlaka söylememi istedi. O zaman enfeksiyon oluyormuş

Çat pat biliyorum ablamda biliyor bnm makinam yok onun var ona gidecem birgün yapacaz da kumasini falan almam lazm tabi önce :)
Ben de kursa gitmiştim az biraz biliyorum, a101 e dikiş makinesi gelmişti alim mi dedim bilemedim, kendin yapman çok güzel :)

Ben de kursa gitmiştim az biraz biliyorum, a101 e dikiş makinesi gelmişti alim mi dedim bilemedim, kendin yapman çok güzel :)
bende aldım a101 den çok işime yarayacak. nevresim takımı,pike takımı,yastık,pazen battaniyelerini kendim dikmeyi düşünüyorum.

Ne zamn geldi ya ne kadardı suan alacak halde değiliz de normal fiyatlarda belki orda ucuz olurdu . Esim tek calisiyo araba borcu da var :) cabaliyo garibimm yük olmak istemiyorum bende

Ne zamn geldi ya ne kadardı suan alacak halde değiliz de normal fiyatlarda belki orda ucuz olurdu . Esim tek calisiyo araba borcu da var :) cabaliyo garibimm yük olmak istemiyorum bende
210tl ye aldım canım a101den singer marka aynı model internette hemen hemen aynı fiyat

bebeklerinin cinsiyetini ogrenenler devlet hastanesindemi ozeldemi ogrendiniz valla ona gore gitcem ozele yarın ogrenemezsem devlette

Tatlım günaydın. Yarın doktordan sonra hemen haber ver tamam mı merakta koyma bizi :))) Bi de sen Bursa'da nerde oturuyosun ya? Bursa'da okudum ben çoooook özledim oraları çok seviyorum Bursa'yı ben yaaaaaaaaa

haha söyleyeyimde iyice çatla patla Görüklede oturuyorum canım tam öğrenci yerleşkesi

tamam canım maaşı bekliyorum bu akşam yatarsa yarın gün içinde gideceğim hemen yazarım zaten çok sabırsızlanıyorum yahu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…