- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.161
Yahu kızlar listeye göre 7 erkek 6 kız var yahu. Biz niye kız bu kadar az diye düşündük ki?
kızlar yeni tablomuzu 1. sayfada görebilir takip edebilirsiniz
Bn özelde öğrendim perşembe devlete de gidicem bakalm ne diyecek. Sen 16.haftadasin artk devlette de söylemeleri gerek bence ama ikisinede gidebilirsin. Devlet hastaneniz iyiyse devam et bence . Bizim burda iyi olsa bn devlete giderm ozellerinde imkanları aman aman iyi değil. Ama devlet tam br işkence 5 6 kişi brden alırlar içeri konuşmak yok soruyu sadece ultrasonla bakılırken sorabilirsin . Muayene odasında dizilmiş kadınlar sırada ne bilim brde pis te yani ama aynı şehirde normal devlet hastanesi öyle değil tertemiz ilgililer . Kadın doğum neden öyle anlamıyorum .bebeklerinin cinsiyetini ogrenenler devlet hastanesindemi ozeldemi ogrendiniz valla ona gore gitcem ozele yarın ogrenemezsem devlette
ya burda da 5-6 kisi alıyorlar ama doktorlar biraz kisiye gore muamele yapıyor gibi geliyor bazılarına anlatamadıgı icin kısa kesiyor yine bana iyi doktorlar denk geldi sorunca cevap veriyor yarın sorıcam bellimi yok derse ozele gidicem zaten en azından cinsiyeti ogreniyimBn özelde öğrendim perşembe devlete de gidicem bakalm ne diyecek. Sen 16.haftadasin artk devlette de söylemeleri gerek bence ama ikisinede gidebilirsin. Devlet hastaneniz iyiyse devam et bence . Bizim burda iyi olsa bn devlete giderm ozellerinde imkanları aman aman iyi değil. Ama devlet tam br işkence 5 6 kişi brden alırlar içeri konuşmak yok soruyu sadece ultrasonla bakılırken sorabilirsin . Muayene odasında dizilmiş kadınlar sırada ne bilim brde pis te yani ama aynı şehirde normal devlet hastanesi öyle değil tertemiz ilgililer . Kadın doğum neden öyle anlamıyorum .
Kız zaten başka br ihtimal mi var :) ya kız ya erkek %50heaaa az geldiydi bana gözden kaçmış demekki e o zaman ihtimal % 50 benimde
Ay ben de daha bisey almadim ve dahasi cinsiyetini bilmiorum yawrimin.. esim de karnimi severken oglusum diyo dedim suna oglusum deme belki kiz cinsiyet karmaşası yasatma daha dogmadan dedim :)) valla ne alcam onu da bilmiyorum hic yavastan basliyayim diyorum ama anam dukkanlarda da cinsiyet ayrimi o kadar net ki ara da bisey alamiyorsun ya kiz ya erkek olcak illa ara renk vs hic yok. Ya kizsal vs figurler var herseyde ya da erkeksi figurler var oyle bakip cikiyoruz :))
Kız zaten başka br ihtimal mi var :) ya kız ya erkek %50
Aynen öyle yaparsın canm :) git bakalm br :) ne bilim benm ablamda devlet hastanesi nne gidiyor sigortaları yok . Sigortasız özel hastane resmen soygun yapıyor 38.haftasinda 1 aydır doğumda ne yaparm diye düşünüyor çünkü sancı odasına bile refekatci almiyorlar doguracan servise cikacan o zamn sancı odaları 10 tane kadınla dolu zaten her biri bagirisiyo bn kurtaj olduğumda gördüm tekrar o hastaneye gitmeye bile korkuyorum suan..ya burda da 5-6 kisi alıyorlar ama doktorlar biraz kisiye gore muamele yapıyor gibi geliyor bazılarına anlatamadıgı icin kısa kesiyor yine bana iyi doktorlar denk geldi sorunca cevap veriyor yarın sorıcam bellimi yok derse ozele gidicem zaten en azından cinsiyeti ogreniyim
Ay canm ya :) sen kız mı istiyorsun gönlüne göre olur inşallahyok kuzu erkekler çok olunca büyük ihtimal erkek olarak düşünmeye başladım dı
bilgilerinizi tam verin ekleyeyimBeni de ekleyin amaaaa bende varımyas 26 sat 17.01.2017 :))
ben sadece özele gidiyorumbebeklerinin cinsiyetini ogrenenler devlet hastanesindemi ozeldemi ogrendiniz valla ona gore gitcem ozele yarın ogrenemezsem devlette
neden hem özele hem devlete gidiyorsunuzBn özelde öğrendim perşembe devlete de gidicem bakalm ne diyecek. Sen 16.haftadasin artk devlette de söylemeleri gerek bence ama ikisinede gidebilirsin. Devlet hastaneniz iyiyse devam et bence . Bizim burda iyi olsa bn devlete giderm ozellerinde imkanları aman aman iyi değil. Ama devlet tam br işkence 5 6 kişi brden alırlar içeri konuşmak yok soruyu sadece ultrasonla bakılırken sorabilirsin . Muayene odasında dizilmiş kadınlar sırada ne bilim brde pis te yani ama aynı şehirde normal devlet hastanesi öyle değil tertemiz ilgililer . Kadın doğum neden öyle anlamıyorum .
Ay canm ya :) sen kız mı istiyorsun gönlüne göre olur inşallah
Doktoruma sordum canim ben onu pazartesi gittim.Dusuk bir ihtimal su an test yapmaya gerek yok dedi zaten on altinci hafta tekrarlicaz testleri o zaman bakariz icin de rahatlasin dedi bana.Bir de aklinda bulunsun eger et buzlukta beklemisse risk azaliyormus hatta cigkofte yaparken bile eti en az iki gun buzlukta bekletirsen sakincasi yokmus diye okudum bir makaledeDün bende yaptım aynı hatayı biz normalde etsiz yaparız annem eşim için bir miktarda etli sarıyordu tadına bakmak için yedim bir tane sonra dayanamadım 1 - 2 daha attım ağızıma kızdı annem kızınca aklıma geldi ama birşey olmaz sanıyorum ya o kadardan
Doktoruma sordum canim ben onu pazartesi gittim.Dusuk bir ihtimal su an test yapmaya gerek yok dedi zaten on altinci hafta tekrarlicaz testleri o zaman bakariz icin de rahatlasin dedi bana.Bir de aklinda bulunsun eger et buzlukta beklemisse risk azaliyormus hatta cigkofte yaparken bile eti en az iki gun buzlukta bekletirsen sakincasi yokmus diye okudum bir makaledeDün bende yaptım aynı hatayı biz normalde etsiz yaparız annem eşim için bir miktarda etli sarıyordu tadına bakmak için yedim bir tane sonra dayanamadım 1 - 2 daha attım ağızıma kızdı annem kızınca aklıma geldi ama birşey olmaz sanıyorum ya o kadardan
Kaça aldın canım , ben de yapacam inş düşünüyorum güzel şeyler yapmayı :)bende aldım a101 den çok işime yarayacak. nevresim takımı,pike takımı,yastık,pazen battaniyelerini kendim dikmeyi düşünüyorum.
210tl ye almıştım ama benim neredeyse 8 ay olacak alalı.kaybettiğim bebeğim için almıştımKaça aldın canım , ben de yapacam inş düşünüyorum güzel şeyler yapmayı :)
bak benim aldığım buKaça aldın canım , ben de yapacam inş düşünüyorum güzel şeyler yapmayı :)
Emeğinize sağlık canımGünaydın güzel annelerimizin ve bebisler dün yapılan muhteşem emek dolu tablomuzu topigimizin emektar annelerindenemily07 yapmıştır buradan da kendisine çok teşekkür ediyorum benim evde pc bozuk ve telefondan giriyorum ve malum çok yoğun bir iş tempom var o yüzden sağolsun o ilgileniyor tesekkurlerinizi onun adına kabul edebilirim ancak. Maşallah bize ya ne güzel bir topik olduk inan çevremizdeki insanlardan daha çok buradakiler biliyor hamileliğimizin nasıl gittiğini neler yaşadığımızı güzel yoldaş olduk birbirimize iyiki varsınız...
Ne zamn geldi yane kadardı suan alacak halde değiliz de normal fiyatlarda belki orda ucuz olurdu . Esim tek calisiyo araba borcu da var :) cabaliyo garibimm yük olmak istemiyorum bende
İnş bu bebişin kullanacak yapacaklarını canım210tl ye almıştım ama benim neredeyse 8 ay olacak alalı.kaybettiğim bebeğim için almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?