2017 EKİM Anne adayları

bebeklerinin cinsiyetini ogrenenler devlet hastanesindemi ozeldemi ogrendiniz valla ona gore gitcem ozele yarın ogrenemezsem devlette
Bn özelde öğrendim perşembe devlete de gidicem bakalm ne diyecek. Sen 16.haftadasin artk devlette de söylemeleri gerek bence ama ikisinede gidebilirsin. Devlet hastaneniz iyiyse devam et bence . Bizim burda iyi olsa bn devlete giderm ozellerinde imkanları aman aman iyi değil. Ama devlet tam br işkence 5 6 kişi brden alırlar içeri konuşmak yok soruyu sadece ultrasonla bakılırken sorabilirsin . Muayene odasında dizilmiş kadınlar sırada ne bilim brde pis te yani ama aynı şehirde normal devlet hastanesi öyle değil tertemiz ilgililer . Kadın doğum neden öyle anlamıyorum .

ya burda da 5-6 kisi alıyorlar ama doktorlar biraz kisiye gore muamele yapıyor gibi geliyor bazılarına anlatamadıgı icin kısa kesiyor yine bana iyi doktorlar denk geldi sorunca cevap veriyor yarın sorıcam bellimi yok derse ozele gidicem zaten en azından cinsiyeti ogreniyim

hahahaha benimde eşim oğlum diye seviyor karnımı ben kızım diye çocuk top olacak dedim geçen en sonunda yarın giderim inşallah da karmaşaya bir son verir doktorumuz

Aynen öyle yaparsın canm :) git bakalm br :) ne bilim benm ablamda devlet hastanesi nne gidiyor sigortaları yok . Sigortasız özel hastane resmen soygun yapıyor 38.haftasinda 1 aydır doğumda ne yaparm diye düşünüyor çünkü sancı odasına bile refekatci almiyorlar doguracan servise cikacan o zamn sancı odaları 10 tane kadınla dolu zaten her biri bagirisiyo bn kurtaj olduğumda gördüm tekrar o hastaneye gitmeye bile korkuyorum suan..

Eşimin akbalari devlet hastanesi beleş ameliyat yaparken özelde niye sezeryan yaptırıyon nasl olsa belliyms diye eşimin kafasını kurcaliyorlar . E sağolsun o bizim kafamız nerde rahatsa ordayz 700 lira h önemli değil dedi geneki rahatladm . Sinir oluyorum çevrenin tepkilerine sen devlete git bak o doktor ameliyat parası almak için sana sezeryan diyor diyolar deliriyorm anlamıyorlar sanırım ..

bebeklerinin cinsiyetini ogrenenler devlet hastanesindemi ozeldemi ogrendiniz valla ona gore gitcem ozele yarın ogrenemezsem devlette
ben sadece özele gidiyorum

neden hem özele hem devlete gidiyorsunuz

Doktoruma sordum canim ben onu pazartesi gittim.Dusuk bir ihtimal su an test yapmaya gerek yok dedi zaten on altinci hafta tekrarlicaz testleri o zaman bakariz icin de rahatlasin dedi bana.Bir de aklinda bulunsun eger et buzlukta beklemisse risk azaliyormus hatta cigkofte yaparken bile eti en az iki gun buzlukta bekletirsen sakincasi yokmus diye okudum bir makalede

Doktoruma sordum canim ben onu pazartesi gittim.Dusuk bir ihtimal su an test yapmaya gerek yok dedi zaten on altinci hafta tekrarlicaz testleri o zaman bakariz icin de rahatlasin dedi bana.Bir de aklinda bulunsun eger et buzlukta beklemisse risk azaliyormus hatta cigkofte yaparken bile eti en az iki gun buzlukta bekletirsen sakincasi yokmus diye okudum bir makalede

Emeğinize sağlık canım
Satışı 6/1/2017
Istanbul yaş 32 ilk bebiş ve erkek

Ne zamn geldi ya ne kadardı suan alacak halde değiliz de normal fiyatlarda belki orda ucuz olurdu . Esim tek calisiyo araba borcu da var :) cabaliyo garibimm yük olmak istemiyorum bende
emily07 sağolsun bilgi vermiş , bizim burada var büyük ihtimal alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…