- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.181
İlk defa devlete gidicem canm iğne kullanıyorum ya rapor cikacagim. İğneleri devlet karşılıyor muş zatn br soraym bakalm dedm. Yoksa tek doktora gidiyorumben sadece özele gidiyorum
neden hem özele hem devlete gidiyorsunuz
Allah gönlümüzdekini hayırlı ve sağlıkli bir sekilde nasip etsn inslhşiddetle kız istiyorum ama erkek olursada evlattır diyerim artık
haha söyleyeyimde iyice çatla patla Görüklede oturuyorum canım tam öğrenci yerleşkesi
tamam canım maaşı bekliyorum bu akşam yatarsa yarın gün içinde gideceğim hemen yazarım zaten çok sabırsızlanıyorum yahu artık
Aynen öyle yaparsın canm :) git bakalm br :) ne bilim benm ablamda devlet hastanesi nne gidiyor sigortaları yok . Sigortasız özel hastane resmen soygun yapıyor 38.haftasinda 1 aydır doğumda ne yaparm diye düşünüyor çünkü sancı odasına bile refekatci almiyorlar doguracan servise cikacan o zamn sancı odaları 10 tane kadınla dolu zaten her biri bagirisiyo bn kurtaj olduğumda gördüm tekrar o hastaneye gitmeye bile korkuyorum suan..
Eşimin akbalari devlet hastanesi beleş ameliyat yaparken özelde niye sezeryan yaptırıyon nasl olsa belliyms diye eşimin kafasını kurcaliyorlar . E sağolsun o bizim kafamız nerde rahatsa ordayz 700 lira h önemli değil dedi geneki rahatladm . Sinir oluyorum çevrenin tepkilerine sen devlete git bak o doktor ameliyat parası almak için sana sezeryan diyor diyolar deliriyorm anlamıyorlar sanırım ..
Çok teşekkür ederim.canım benim çok geçmiş olsun
teşekkür ederim,ekledim canım.
fark ettim düzelttim. ah ben neleri unutuyorum bir bilsen.
friendlyfriendly canım kuru yabanmersini ye idrar yollarına faydası çok
Anaaaaaaam deme kız :))) Çok özledim Görükle'yi yaaaaaa. 4 senem geçti orda ne güzel günlerdi yahu. Gelmeyi planlıyorum bi ara hala diplomamı almadım çünkü :))) Sana bi kahve içmeye uğrarım artıkın
Cardialgia yok ya iki uc gundur acaba nerde merak ettim
Ayyyyy vallahımı gel gel beklerim börekler açamam ama hazır yufka ile yaparım sana
insanın aklınada hep kotu seyler geliyor ya insallah interneti gittigi icin giremiyordurKız he ya ben de sabah yazacaktım ona unuttum işlerden...Cardialgia anacım nerelerdesin sen yaaaa merak ettik valla
insanın aklınada hep kotu seyler geliyor ya insallah interneti gittigi icin giremiyordur
Esimde diyor boş sinirlerini bozuyorsun sen git gel doktoruna kafana takma diyor :) anormal insanlar.Yok anam yok uğraşma anlatmak için. Onlar ancak kafa bulandırmak için konuşmayı bilirler
bilgilerinizi tam verin ekleyeyim
Hayırlı olsun canm güle güle kullanın :)Kızlar bebek arabasını görümcem İngiltere'den getiriyor bugün satın aldı. Bir büyük parçayı baya uygun fiyata halletmiş olduk :)
Eki Görüntüle 1990293 Eki Görüntüle 1990294 Eki Görüntüle 1990295 Eki Görüntüle 1990296
Gecer canim.merak etme icini ferah tut.
Güzelmiş canım hayırlı olsun ,ne kadara mal oldu :)Kızlar bebek arabasını görümcem İngiltere'den getiriyor bugün satın aldı. Bir büyük parçayı baya uygun fiyata halletmiş olduk :)
Eki Görüntüle 1990293 Eki Görüntüle 1990294 Eki Görüntüle 1990295 Eki Görüntüle 1990296
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?