- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.221
geçmiş olsun canım. sende kendini yorma.İyi akşamlar kızlar. Az önce doktorumdan geldim haftasonu kanamam olduğu için yatış yapmıştım ama kendi doktoruma görünmek istedim.Bebişin eşi çok aşağı inmiş o yüzden kanamam olmuş tedavi başladı bakalım.Ilac ve düşük önleyiciler dışında en büyük tedavisi dinlenme ve bol su içmekmiş.
Günlük ve haftalık iğne verdi aynı zamanda günde 3 progestan ilaç.
Kendinize dikkat edin sadece yorulmuşum fazla ayakta kalmışım sizde yapmayın diye yazıyorum.
Bebişim iyi çok şükür haftasını takip ediyor ,suyu yeterli ,hareketleri çok güzel dedi.
Kendinize dikkat edin ki bebişler iyi olsun.
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar. Az önce doktorumdan geldim haftasonu kanamam olduğu için yatış yapmıştım ama kendi doktoruma görünmek istedim.Bebişin eşi çok aşağı inmiş o yüzden kanamam olmuş tedavi başladı bakalım.Ilac ve düşük önleyiciler dışında en büyük tedavisi dinlenme ve bol su içmekmiş.
Kendinize dikkat edin sadece yorulmuşum fazla ayakta kalmışım sizde yapmayın diye yazıyorum.
Bebişim iyi çok şükür haftasını takip ediyor ,suyu yeterli ,hareketleri çok güzel dedi.
Teşekkür ederim cnm.Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim cnm. Sizde iyi bakın kendinize.geçmiş olsun canım. sende kendini yorma.
yoo doktor kendi dedi valla ama yarin baska doktora gidicem belki o gerek yok der ama prosedurden dolayi sanirim ya hastaneye gore degisiyor durumcanım burada ikili testi temiz çıkana üçlü ve dörtlüyü yapmıyorlar. sen kendinmi istedin
Cok gecmis olsun canım. Bundan sonra yorma kendini bol bol dinlen.İyi akşamlar kızlar. Az önce doktorumdan geldim haftasonu kanamam olduğu için yatış yapmıştım ama kendi doktoruma görünmek istedim.Bebişin eşi çok aşağı inmiş o yüzden kanamam olmuş tedavi başladı bakalım.Ilac ve düşük önleyiciler dışında en büyük tedavisi dinlenme ve bol su içmekmiş.
Ahaha ne cektik bebende 10 da cikicam bide 3 lu test yaptiricam kacta biter bakalim ama yarinda cinsiyet belli olmazsa ben ozele gidecem yeter artikinat gibi bi bize soylemiyolar
Çok geçmiş olsun canım.Teşekkür ederim cnm. Sizde iyi bakın kendinize.
Canım çook geçmiş olsun...Allahım tekrar yaşatmasin...İyi akşamlar kızlar. Az önce doktorumdan geldim haftasonu kanamam olduğu için yatış yapmıştım ama kendi doktoruma görünmek istedim.Bebişin eşi çok aşağı inmiş o yüzden kanamam olmuş tedavi başladı bakalım.Ilac ve düşük önleyiciler dışında en büyük tedavisi dinlenme ve bol su içmekmiş.
Amin cnm çok teşekkür ederim.Canım çook geçmiş olsun...Allahım tekrar yaşatmasin...
Çok teşekkür ederim cnm.Çok geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim cnm. Ama sizde dikkat edin kendinize ve üstelik çalışıyorsunuz.Ben kendi işyerimiz olduğu için en azından artık gitmiyebiliyorum.Çalışsanızda ayakta fazla kalmamaya dikkat edin.Cok gecmis olsun canım. Bundan sonra yorma kendini bol bol dinlen.
Tekrar hayırlı olsun canım, bebişini bol bol gezdirirsin inş uygun da almışınız :)Şuan %30 indirimli fiyati ebebek'te 1600 lira. Biz 850 tl ye aldik :)
Amin canım insallah o gunleri görürüz :)
Çok teşekkür ederim cnm .Sizde iyi bakın kendinize bütün hamişler.Cerdil çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
Kiz seni etiketledim yaBeni kimse sormamis hih
Tesekkur ederim canlarim benim, kac gundur misafirim vardi, telin ekranida gidip geliyordu. Aklim sizdeydi, kirginlik vardi neden bilmiyorum vücudumda. Çok özlemisim sizi. Tek tek okuyacagim ne varsa.
Annem geldi bana yarin hastaneye gidiyorum cinsiyet icin 16 haftadayiz.
Dualarinizi eksik etmeyin hayirli ve guzel haberlerle geleyim.
Sizler nasilsiniz?
Beni kimse sormamis hih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?