2017 EKİM Anne adayları

geçmiş olsun canım. sende kendini yorma.

Geçmiş olsun canım

canım burada ikili testi temiz çıkana üçlü ve dörtlüyü yapmıyorlar. sen kendinmi istedin
yoo doktor kendi dedi valla ama yarin baska doktora gidicem belki o gerek yok der ama prosedurden dolayi sanirim ya hastaneye gore degisiyor durum

Cok gecmis olsun canım. Bundan sonra yorma kendini bol bol dinlen.

Canım çook geçmiş olsun...Allahım tekrar yaşatmasin...

Cok gecmis olsun canım. Bundan sonra yorma kendini bol bol dinlen.
Çok teşekkür ederim cnm. Ama sizde dikkat edin kendinize ve üstelik çalışıyorsunuz.Ben kendi işyerimiz olduğu için en azından artık gitmiyebiliyorum.Çalışsanızda ayakta fazla kalmamaya dikkat edin.

acaba bu haftalarda bebegin ense olcumu kac olmali yine 3 mm gecmemelimi bilen varmi

Eşek sıpası merak ettik kız :))

Beni kimse sormamis hih

Bebisim sen dün yetisecek siparisler var bi de yeğeninin hediyeleri yapilacak dedin. Bugun ben de mesaj atcaktim sana ama oyle dedin diye rahatsiz etmiim dedim. Dedim dedin dediydin :)))

Kizlarrr ben de yarin gidicem yine dr.uma hem kontrol zamanim gecmemis olcak hem de gecen pazrtesi gottigimde plesentada kanama var demisti onu gistercem hem de ilaclarim bitti onu yazdircam dr.ma ins yarin cinsiyetini ogreniriz artik ya 16. Hafta bitti artik :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…