- 15 Ocak 2016
- 1.394
- 1.810
- 63
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.261
Bunu nette görmüştüm kesin yapacam demiştim :)
Ense olcumu yapiliyor mu ki 3 lu testte? Sanirim baska seylere bakiliyoryarin gidicem 3 lu testte merak ettim kac olmasi lazim diye
bende ona bakiyordum simdi internette ya gecen gittigimde ultrason odasinda kiz tarama testleri yapildimi dedi 3 lu kaldi dedim yapalim simdi dedi sonra haftaya geldiginde yapilsin yada 16. hafta dolar dedi anlamadim valla neye bakacaktikiEnse olcumu yapiliyor mu ki 3 lu testte? Sanirim baska seylere bakiliyor
Sanirim bu sirt acikligi kapanmasina felan bakiyorlar.noral tup defekti diye geciyor ya...be
bende ona bakiyordum simdi internette ya gecen gittigimde ultrason odasinda kiz tarama testleri yapildimi dedi 3 lu kaldi dedim yapalim simdi dedi sonra haftaya geldiginde yapilsin yada 16. hafta dolar dedi anlamadim valla neye bakacaktiki
hee olabilir onlara bakiyim netten:)Sanirim bu sirt acikligi kapanmasina felan bakiyorlar.noral tup defekti diye geciyor ya...
Bikaç defa bana da oldu canım ama kendini dinle. Şiddetli ve uzun süre geçmeyen bir acı olursa doktorunla görüş. Soluna yat Bikaç dakikaya kadar geçmesi lazım
Ben beeeeeen :)) 2-3 gündür sanki icerden göbek deliğim çekiliyo gobi oluyo
Nasil bir agri bu?
Kiz buyuyor ya ondandir bazen bende birsey olmuyor karnima dokunup duruyorum yarin gidecegim sorayim yazarim.Bende o da yok:) kiz hicbisey yok:)
1 2 saattir gecmedi valla
Aynen oyle cok garip bi sekilde aciyo resmen
Boyle ince bi acı gibi
Benimde karnima dogru icinde heralde orada ince agri oluyor baglar geriliyor okudum normalmis.
Öncelikle Rabbim meleklerimizi korusun.Evet bende çok yorulmuşum 1 hafta yatılı misafirim gelmişti.Zaten misafirim gittiğinin ertesi günü başladı kanamam.Ve bebeğin eşi aşağıya inmiş sonuç olarak sadece yorgunluğa bağladı doktorum.Benim 11 ve 7 yaşlarında kızlarım var mecbur kalkıyorum ama misafirim olduğu kadar yorumluyordum.Çok geçmiş olsun canım. Ben de 13.haftada kanama geçirdim. Bir anda boşaldı bende de, sonra pıhtılar düşüre düşüre kesildi. 2hafta oldu tamamen kesileli. Bunun tek yolu hiçbirşey yapmadan yatmak, ama gerçekten yatmak. Ben kimseden bişey bekleyemeyen biriyim. Kanamam olmasına rağmen kalktım yemeğimi yaptım ama daha kötü oldum. Baktım olacak gibi değil, mecburen istedim.
Ancak öyle kesildi kanamalar. Mecbur kalmadıkça kalkma demiyorum, tuvalet ihtiyacın dışında kalkma. Yatmak da kolay değil biliyorum. bugün sinirlerim dolmuş olacak ki kendimi tutamayıp hıçkıra hıçkıra ağladım.
İlaçlardan çok çok daha etkili olan şey yatmak ve moralini yüksek tutmaya çalışmak. Rabbim korusun bebeklerimizi bize bağışlasın inşaAllah
Cnm çok teşekkür ederim. Hepimiz dikkat edelim şimdiki nesil bebişler biraz nazlılar uğraştırıyorlar biziCerdil canım tekrar cok gecmis olsun. Iyi bak kendine lütfen.
Bikaç defa tişörtümün altında böcek varmış gibi hissettim, ama çoğunlukla içimde balık kaymış gibi.kızlar bebeği hissedenler bebeği hissettiğiniz zaman karnınızda hafif kaşınma hissi gibi birşey oluyormu
Eğer pozisyonu yakalarsa öğrenirsinKizlar randevumu aldim ama 15.10 a verdiler randevumu doktorun tek bos saati o kalmış dua edin cinsiyetimiz belli olsun artik
biraz önce sanki karnım yırtılıyor gibi oldu. baktım yırtılma yok hafif gıdıklanır kaşınır gibi oldu. kaşıdım bıraktım. 5dk geçmedi yine oldu. 3 kez oldu. kaşıyıp bıraktım. acaba bebekmi dedim.Bikaç defa tişörtümün altında böcek varmış gibi hissettim, ama çoğunlukla içimde balık kaymış gibi.
Ben bugün doktoruma gittiğimde birdaha teyit etmiş oldum.Böyle pıt pıt diye derinden,hafif bir dokunuş gibi diyelim öyle hissediyorum.Doktorumda aynen öyle olacak dedi.Hatta ultrasonda bakarken bastırarak baktığında işte şimdi pıt pıtlıyor dedimkızlar bebeği hissedenler bebeği hissettiğiniz zaman karnınızda hafif kaşınma hissi gibi birşey oluyormu
Ne güzel ya
Ay aynen oyle benim de kuzucum az ayakta kalayim.oilim bitiyor ve direk kasikalrim agroyor sanki sıkılıp birakikiyor gibi sonra bacaklarimin ustune vuruyor agri nedenseNasil belirti olur ki ilerleyen haftalarda olmasimi lazim ki?
Yarin sorayim doktora, yorulunca belim agriyor kasigim geriliyor.
İnşallah güzel haberlerle gelirsinDua edin sabah hastaneye gidecegim dilerim hersey yolundadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?