2017 EKİM Anne adayları

be
Ense olcumu yapiliyor mu ki 3 lu testte? Sanirim baska seylere bakiliyor
bende ona bakiyordum simdi internette ya gecen gittigimde ultrason odasinda kiz tarama testleri yapildimi dedi 3 lu kaldi dedim yapalim simdi dedi sonra haftaya geldiginde yapilsin yada 16. hafta dolar dedi anlamadim valla neye bakacaktiki

be

bende ona bakiyordum simdi internette ya gecen gittigimde ultrason odasinda kiz tarama testleri yapildimi dedi 3 lu kaldi dedim yapalim simdi dedi sonra haftaya geldiginde yapilsin yada 16. hafta dolar dedi anlamadim valla neye bakacaktiki
Sanirim bu sirt acikligi kapanmasina felan bakiyorlar.noral tup defekti diye geciyor ya...

Bikaç defa bana da oldu canım ama kendini dinle. Şiddetli ve uzun süre geçmeyen bir acı olursa doktorunla görüş. Soluna yat Bikaç dakikaya kadar geçmesi lazım

1 2 saattir gecmedi valla

Ben beeeeeen :)) 2-3 gündür sanki icerden göbek deliğim çekiliyo gobi oluyo

Aynen oyle cok garip bi sekilde aciyo resmen

Nasil bir agri bu?

Boyle ince bi acı gibi

kızlar bebeği hissedenler bebeği hissettiğiniz zaman karnınızda hafif kaşınma hissi gibi birşey oluyormu

Öncelikle Rabbim meleklerimizi korusun.Evet bende çok yorulmuşum 1 hafta yatılı misafirim gelmişti.Zaten misafirim gittiğinin ertesi günü başladı kanamam.Ve bebeğin eşi aşağıya inmiş sonuç olarak sadece yorgunluğa bağladı doktorum.Benim 11 ve 7 yaşlarında kızlarım var mecbur kalkıyorum ama misafirim olduğu kadar yorumluyordum.
Haftamız ilerledi diye rahatlıyoruz ama öyle olmuyor işte bak ben şimdi riskli gebelik grubuna girdim.
Olsun buda geçicek inşallah.
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.

Bikaç defa tişörtümün altında böcek varmış gibi hissettim, ama çoğunlukla içimde balık kaymış gibi.
biraz önce sanki karnım yırtılıyor gibi oldu. baktım yırtılma yok hafif gıdıklanır kaşınır gibi oldu. kaşıdım bıraktım. 5dk geçmedi yine oldu. 3 kez oldu. kaşıyıp bıraktım. acaba bebekmi dedim.

kızlar bebeği hissedenler bebeği hissettiğiniz zaman karnınızda hafif kaşınma hissi gibi birşey oluyormu
Ben bugün doktoruma gittiğimde birdaha teyit etmiş oldum.Böyle pıt pıt diye derinden,hafif bir dokunuş gibi diyelim öyle hissediyorum.Doktorumda aynen öyle olacak dedi.Hatta ultrasonda bakarken bastırarak baktığında işte şimdi pıt pıtlıyor dedim evet şu anda gördüğün gibi hareket ediyor dedi

Kızlar birşey danışmak istiyorum fikir verirseniz sevinirim.Benim minnoşum kız bahsetmiştim ismini Berin dedik ama diğer kızlarımın 2 ismi var o yüzden bunda da 2 isim düşünüyoruz.
Berin Su diyor benim evdeki minnoşlarım
Önerisi olan varmı desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…