- 15 Ekim 2015
- 914
- 1.254
- 43
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.241
bende perşembe gidicem,inşallah bebeğim iyidir. belirtilerim yok denecek kadar azKizlarrr ben de yarin gidicem yine dr.uma hem kontrol zamanim gecmemis olcak hem de gecen pazrtesi gottigimde plesentada kanama var demisti onu gistercem hem de ilaclarim bitti onu yazdircam dr.ma ins yarin cinsiyetini ogreniriz artik ya 16. Hafta bitti artik :))
Çok geçmiş olsun canım. Ben de 13.haftada kanama geçirdim. Bir anda boşaldı bende de, sonra pıhtılar düşüre düşüre kesildi. 2hafta oldu tamamen kesileli. Bunun tek yolu hiçbirşey yapmadan yatmak, ama gerçekten yatmak. Ben kimseden bişey bekleyemeyen biriyim. Kanamam olmasına rağmen kalktım yemeğimi yaptım ama daha kötü oldum. Baktım olacak gibi değil, mecburen istedim.İyi akşamlar kızlar. Az önce doktorumdan geldim haftasonu kanamam olduğu için yatış yapmıştım ama kendi doktoruma görünmek istedim.Bebişin eşi çok aşağı inmiş o yüzden kanamam olmuş tedavi başladı bakalım.Ilac ve düşük önleyiciler dışında en büyük tedavisi dinlenme ve bol su içmekmiş.
Günlük ve haftalık iğne verdi aynı zamanda günde 3 progestan ilaç.
Kendinize dikkat edin sadece yorulmuşum fazla ayakta kalmışım sizde yapmayın diye yazıyorum.
Bebişim iyi çok şükür haftasını takip ediyor ,suyu yeterli ,hareketleri çok güzel dedi.
Kendinize dikkat edin ki bebişler iyi olsun.
Hayirdir bebisim?acaba bu haftalarda bebegin ense olcumu kac olmali yine 3 mm gecmemelimi bilen varmi
Benim zerre kadar belirtim yok... sadece aksilik yok diye umutluyum...bende perşembe gidicem,inşallah bebeğim iyidir. belirtilerim yok denecek kadar az
Bikaç defa bana da oldu canım ama kendini dinle. Şiddetli ve uzun süre geçmeyen bir acı olursa doktorunla görüş. Soluna yat Bikaç dakikaya kadar geçmesi lazımKuzucuklar iyi aksamlar göbek deligim aciyo benim ya var mi yasayan
Deli yaaa :) İyice ağırlaşmadan geleyim diyorum ama bakalım işten izin alabilecek miyim? Sen yine de selam söyle şimdiden okuluma ve Görükleme
Kuzucuklar iyi aksamlar göbek deligim aciyo benim ya var mi yasayan
bende canımBenim zerre kadar belirtim yok... sadece aksilik yok diye umutluyum...
Nasil belirti olur ki ilerleyen haftalarda olmasimi lazim ki?Benim zerre kadar belirtim yok... sadece aksilik yok diye umutluyum...
Nasil bir agri bu?Kuzucuklar iyi aksamlar göbek deligim aciyo benim ya var mi yasayan
ellerine sağlık bende yatak koruyucusu ve bulut yastık düşünüyorum
Benim de aklımda yapacam inş , mülakata girecem haftasonu o bitsin bi de cinsiyet belli olsun elimden geldiğince yapacam bi şeyler ya güzel oluyorellerine sağlık bende yatak koruyucusu ve bulut yastık düşünüyorum
Bende o da yok:) kiz hicbisey yok:)Nasil belirti olur ki ilerleyen haftalarda olmasimi lazim ki?
Yarin sorayim doktora, yorulunca belim agriyor kasigim geriliyor.
yarin gidicem 3 lu testte merak ettim kac olmasi lazim diyeHayirdir bebisim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?