2017 EKİM Anne adayları

ayy valla artık besik falanda bakmak lazım en azından fiyat alalım demonte birseyler bulsam indirime girmis alırım koseye koyar bekler:))

Cardialgia yok ya iki uc gundur acaba nerde merak ettim
dün özelden mesaj attım hala cevap yok

sağlıkla kullanın canım

K.bakma ben listenin sag tarafını hic gormemisim

Şehir muş
Yas 26
Sat 17.01.17
T.dgm tarhi 23.10.17
Cinsiyet belli değil
Ilk bebegim
ekledim canım

emily07 Canım ben yazmıştım ama gözde kaçmış sanırım ilk bebeğim olacak :) Onu da ekler misin tabloya?
ekledim canım

Hayırlı olsun canm güle güle kullanın :)
teşekkür ederim

ayy valla artık besik falanda bakmak lazım en azından fiyat alalım demonte birseyler bulsam indirime girmis alırım koseye koyar bekler:))
hepsiburada.com da bebek arabalarında güzel indirim var.

Cardialgia yok ya iki uc gundur acaba nerde merak ettim

Kız he ya ben de sabah yazacaktım ona unuttum işlerden... Cardialgia anacım nerelerdesin sen yaaaa merak ettik valla

Tesekkur ederim canlarim benim, kac gundur misafirim vardi, telin ekranida gidip geliyordu. Aklim sizdeydi, kirginlik vardi neden bilmiyorum vücudumda. Çok özlemisim sizi. Tek tek okuyacagim ne varsa.
Annem geldi bana yarin hastaneye gidiyorum cinsiyet icin 16 haftadayiz.

Dualarinizi eksik etmeyin hayirli ve guzel haberlerle geleyim.

Sizler nasilsiniz?

Geldim kanka :) ayyy inşaAllah güzel haberle döneriz. Sabah 9 cikarim evden. Sen kacta gidiyorsun? Umarim söyler artik doktorlar
bende 10 da cikicam bide 3 lu test yaptiricam kacta biter bakalim ama yarinda cinsiyet belli olmazsa ben ozele gidecem yeter artik inat gibi bi bize soylemiyolar

bende 10 da cikicam bide 3 lu test yaptiricam kacta biter bakalim ama yarinda cinsiyet belli olmazsa ben ozele gidecem yeter artik inat gibi bi bize soylemiyolar
Canım 3lu testle ayrıntılı ultrason aynı şey mi? Ben cumartesi günü ogrendim cinsiyeti 16+3günlük 1ay sonra gel ayrıntılıya girceksin dedide.

İyi akşamlar kızlar. Az önce doktorumdan geldim haftasonu kanamam olduğu için yatış yapmıştım ama kendi doktoruma görünmek istedim.Bebişin eşi çok aşağı inmiş o yüzden kanamam olmuş tedavi başladı bakalım.Ilac ve düşük önleyiciler dışında en büyük tedavisi dinlenme ve bol su içmekmiş.
Günlük ve haftalık iğne verdi aynı zamanda günde 3 progestan ilaç.
Kendinize dikkat edin sadece yorulmuşum fazla ayakta kalmışım sizde yapmayın diye yazıyorum.
Bebişim iyi çok şükür haftasını takip ediyor ,suyu yeterli ,hareketleri çok güzel dedi.
Kendinize dikkat edin ki bebişler iyi olsun.

canım burada ikili testi temiz çıkana üçlü ve dörtlüyü yapmıyorlar. sen kendinmi istedin

ikili testin temiz çıktıysa üçlüyü bence yaptırma. burada yapmıyorlar. zaten detaylıda herşeye bakılıyor
Ikili temizdi canım bende öyle dusunuyodum o yuzden sordum aynı şey mi diye. Stresi yetiyor insana. Allah korusun sonuç kötü deseler bile kiyamam o yüzden gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…