- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.201
Şuan %30 indirimli fiyati ebebek'te 1600 lira. Biz 850 tl ye aldik :)Güzelmiş canım hayırlı olsun ,ne kadara mal oldu :)
Amin canım insallah o gunleri görürüz :)Hayırlı olsun canm güle güle kullanın :)
Kızlar bebek arabasını görümcem İngiltere'den getiriyor bugün satın aldı. Bir büyük parçayı baya uygun fiyata halletmiş olduk :)
Eki Görüntüle 1990293 Eki Görüntüle 1990294 Eki Görüntüle 1990295 Eki Görüntüle 1990296
Cok sagol tatlim insallah :) Hepimiz o gunleri gorelim :)Canımcım iyi günlerde kullanın inşallah bebişinle birlikte
dün özelden mesaj attım hala cevap yokCardialgia yok ya iki uc gundur acaba nerde merak ettim
sağlıkla kullanın canımKızlar bebek arabasını görümcem İngiltere'den getiriyor bugün satın aldı. Bir büyük parçayı baya uygun fiyata halletmiş olduk :)
Eki Görüntüle 1990293 Eki Görüntüle 1990294 Eki Görüntüle 1990295 Eki Görüntüle 1990296
ekledim canımK.bakma ben listenin sag tarafını hic gormemisim
Şehir muş
Yas 26
Sat 17.01.17
T.dgm tarhi 23.10.17
Cinsiyet belli değil
Ilk bebegim
ekledim canımemily07 Canım ben yazmıştım ama gözde kaçmış sanırım ilk bebeğim olacak :) Onu da ekler misin tabloya?
teşekkür ederimHayırlı olsun canm güle güle kullanın :)
hepsiburada.com da bebek arabalarında güzel indirim var.ayy valla artık besik falanda bakmak lazım en azından fiyat alalım demonte birseyler bulsam indirime girmis alırım koseye koyar bekler:))
Cardialgia yok ya iki uc gundur acaba nerde merak ettim
Kız he ya ben de sabah yazacaktım ona unuttum işlerden...Cardialgia anacım nerelerdesin sen yaaaa merak ettik valla
heh geldinn kiz sonunda:)) bende yarin gidicem:) yolundadir hersey merak etme canim saat kac da gidicenDua edin sabah hastaneye gidecegim dilerim hersey yolundadir
dün özelden mesaj attım hala cevap yok
sağlıkla kullanın canım
ekledim canım
ekledim canım
teşekkür ederim
hepsiburada.com da bebek arabalarında güzel indirim var.
heh geldinn kiz sonunda:)) bende yarin gidicem:) yolundadir hersey merak etme canim saat kac da gidicen
bende 10 da cikicam bide 3 lu test yaptiricam kacta biter bakalim ama yarinda cinsiyet belli olmazsa ben ozele gidecem yeter artikGeldim kanka :) ayyy inşaAllah güzel haberle döneriz. Sabah 9 cikarim evden. Sen kacta gidiyorsun? Umarim söyler artik doktorlar
Canım 3lu testle ayrıntılı ultrason aynı şey mi? Ben cumartesi günü ogrendim cinsiyeti 16+3günlük 1ay sonra gel ayrıntılıya girceksin dedide.bende 10 da cikicam bide 3 lu test yaptiricam kacta biter bakalim ama yarinda cinsiyet belli olmazsa ben ozele gidecem yeter artikinat gibi bi bize soylemiyolar
aynı şey değil canım. 3'lü test ikili test gibi kan veriyorsunCanım 3lu testle ayrıntılı ultrason aynı şey mi? Ben cumartesi günü ogrendim cinsiyeti 16+3günlük 1ay sonra gel ayrıntılıya girceksin dedide.
Hmm anladim tesekkur ederim canım :)aynı şey değil canım. 3'lü test ikili test gibi kan veriyorsun
canım burada ikili testi temiz çıkana üçlü ve dörtlüyü yapmıyorlar. sen kendinmi istedinbende 10 da cikicam bide 3 lu test yaptiricam kacta biter bakalim ama yarinda cinsiyet belli olmazsa ben ozele gidecem yeter artikinat gibi bi bize soylemiyolar
ikili testin temiz çıktıysa üçlüyü bence yaptırma. burada yapmıyorlar. zaten detaylıda herşeye bakılıyorHmm anladim tesekkur ederim canım :)
Ikili temizdi canım bende öyle dusunuyodum o yuzden sordum aynı şey mi diye. Stresi yetiyor insana. Allah korusun sonuç kötü deseler bile kiyamam o yüzden gerek yokikili testin temiz çıktıysa üçlüyü bence yaptırma. burada yapmıyorlar. zaten detaylıda herşeye bakılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?