2017 EKİM Anne adayları

Berin Naz
Berin Beren

Canım tatlı tatlı kaşıntılar bende de oluyor. Görümcem kaşınıyorsa cildin gerilmiştir yırtılma sinyali krem sür dedi. O yakın zamanda Doğum yaptı, benimde kaşınıyordu az kaşıdım ama çok kötü oldu dedi. Ben hemen yağ sürüp yumuşak masaj yapıyorum kaşınınca

sabah akşam krem sürüyorum canım.

Ay aynen oyle benim de kuzucum az ayakta kalayim.oilim bitiyor ve direk kasikalrim agroyor sanki sıkılıp birakikiyor gibi sonra bacaklarimin ustune vuruyor agri nedense

Yorulmamak lazim iste ama bazen mecbur kaliyoruz. Allah yardim ediyor yoksa hicbirimiz yerimiz de durmuyoruz ki

Ne güzel yaBen sadece battaniye örebiliyorum oda çoook marifetli olandan değil. Benimde ablam yapacak ama giyim öğretmeni ama kendimde isterdim yapabilmeyi
Ben de çok marifetli değilim canım eşim çok gaz verir bana yaparsın edersin diye kursa gitmiştim bi ara orda kullanmayı öğrenince alalım tam öğren dedi, giyim öğretmenleri çok iyi bilir şimdi yaptıklarınızın fotosunu atın :)sen de elinden geleni yapıyorsun işte canım mühim olan da o bence

Günaydin annler :) yatamadim gece dogru düzgün bebegimi çok özledim.

Güzel haberler ile gelirim inşaAllah, sizede hayirli günler
Ben de çok özledim 3 e randevum var ayy yaklaşık bir ay önce gördüm yavrumu ,hepimiz güzel haberlerle gelelim inş

Benim de kızsa canım ikinci isim olarak gül düşünüyorum ,Berin gül nasıl olur bilemedim ama Berin tek başına gayet güzel

1 2 saattir gecmedi valla

Aynen oyle cok garip bi sekilde aciyo resmen

Boyle ince bi acı gibi

Canim benim de aynen senin gibi. Aksam baya bi vardi simdi gecmis. Gün icinde bakalim tekrar olacak mi?

Günaydin annler :) yatamadim gece dogru düzgün bebegimi çok özledim.

Güzel haberler ile gelirim inşaAllah, sizede hayirli günler

Bebişim güzel haberlerle gel insallah. Hemen haber ver bize.

Ayrica bugun kontrole gidecek olan lovedido ve Zanamm174 sizden de tez vakitte haber bekliyorruuuuzzzz

Benim randevu saat 3 te gidim gelim yazarım inş, belki cinsiyeti de öğreniriz, uyumazsa yine sıpam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…