- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.281
Berin NazKızlar birşey danışmak istiyorum fikir verirseniz sevinirim.Benim minnoşum kız bahsetmiştim ismini Berindedik ama diğer kızlarımın 2 ismi var o yüzden bunda da 2 isim düşünüyoruz.
Berin Su diyor benim evdeki minnoşlarım
Önerisi olan varmı desem
Teşekkür ederim Naz'ı düşünüyoruz aslında ama diyorum sonra nazlı bir minnoş olmasınBerin Naz
Berin Beren
Canım tatlı tatlı kaşıntılar bende de oluyor. Görümcem kaşınıyorsa cildin gerilmiştir yırtılma sinyali krem sür dedi. O yakın zamanda Doğum yaptı, benimde kaşınıyordu az kaşıdım ama çok kötü oldu dedi. Ben hemen yağ sürüp yumuşak masaj yapıyorum kaşınıncabiraz önce sanki karnım yırtılıyor gibi oldu. baktım yırtılma yok hafif gıdıklanır kaşınır gibi oldu. kaşıdım bıraktım. 5dk geçmedi yine oldu. 3 kez oldu. kaşıyıp bıraktım. acaba bebekmi dedim.
sabah akşam krem sürüyorum canım.Canım tatlı tatlı kaşıntılar bende de oluyor. Görümcem kaşınıyorsa cildin gerilmiştir yırtılma sinyali krem sür dedi. O yakın zamanda Doğum yaptı, benimde kaşınıyordu az kaşıdım ama çok kötü oldu dedi. Ben hemen yağ sürüp yumuşak masaj yapıyorum kaşınınca
Ay aynen oyle benim de kuzucum az ayakta kalayim.oilim bitiyor ve direk kasikalrim agroyor sanki sıkılıp birakikiyor gibi sonra bacaklarimin ustune vuruyor agri nedense
Ben de çok marifetli değilim canım eşim çok gaz verir bana yaparsın edersin diye kursa gitmiştim bi ara orda kullanmayı öğrenince alalım tam öğren dedi, giyim öğretmenleri çok iyi bilir şimdi yaptıklarınızın fotosunu atın :)sen de elinden geleni yapıyorsun işte canım mühim olan da o benceNe güzel yaBen sadece battaniye örebiliyorum oda çoook marifetli olandan değil. Benimde ablam yapacak ama giyim öğretmeni ama kendimde isterdim yapabilmeyi
Ben de çok özledim 3 e randevum var ayy yaklaşık bir ay önce gördüm yavrumu ,hepimiz güzel haberlerle gelelim inşGünaydin annler :) yatamadim gece dogru düzgün bebegimi çok özledim.
Güzel haberler ile gelirim inşaAllah, sizede hayirli günler
Benim de kızsa canım ikinci isim olarak gül düşünüyorum ,Berin gül nasıl olur bilemedim ama Berin tek başına gayet güzelKızlar birşey danışmak istiyorum fikir verirseniz sevinirim.Benim minnoşum kız bahsetmiştim ismini Berindedik ama diğer kızlarımın 2 ismi var o yüzden bunda da 2 isim düşünüyoruz.
Berin Su diyor benim evdeki minnoşlarım
Önerisi olan varmı desem
Eğer pozisyonu yakalarsa öğrenirsin
Hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini
Cnm çok teşekkür ederim. Hepimiz dikkat edelim şimdiki nesil bebişler biraz nazlılar uğraştırıyorlar bizi
1 2 saattir gecmedi valla
Aynen oyle cok garip bi sekilde aciyo resmen
Boyle ince bi acı gibi
Günaydin annler :) yatamadim gece dogru düzgün bebegimi çok özledim.
Güzel haberler ile gelirim inşaAllah, sizede hayirli günler
Benim randevu saat 3 te gidim gelim yazarım inş, belki cinsiyeti de öğreniriz, uyumazsa yine sıpam
Benim randevu saat 3 te gidim gelim yazarım inş, belki cinsiyeti de öğreniriz, uyumazsa yine sıpam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?