2017 EKİM Anne adayları

Günaydın kızlar :) Benim can günüm geldi yine sıpam 15+0 oldu :)

Bugün kontrole gidecek olanların güzel haberlerini bekliyoruz :)

Geçen hafta sen diyince anlamıştım bu can günü olayını :) Benim can günüm cumartesiymiş meğersem Ben de bekliyip duruyorum şimdi cumartesi olsun diye yaw

suflesutlac canımmm dua et güzel geçsin kontrolümüz ben 2 haftadır çok gerildim korkuyorum kötü birşey söylecek diye doktor

Delirme kız. Nolcakmış maşallah hiç bişeyi yok bebişinin :) Dua ediyorum tabi ki tatlım. Burda herkese her zaman ediyorum hem de İnşallah gönlüne göre olur cinsiyeti de

Geçen hafta sen diyince anlamıştım bu can günü olayını :) Benim can günüm cumartesiymiş meğersem Ben de bekliyip duruyorum şimdi cumartesi olsun diye yaw
Senin can günün de cumartesiymiş o zaman :) Gelsin gelsin çabucak geçsin :) Haftaya salı randevum benim de inşallah cinsiyet kesinleşir. Arabayı da lacivert aldık

benide mide bulantısı bitirdi canım bulantı yüzünden hayat sevincim gitti resmen halim yok yüzüm asık yemek yiyemiyorum 15+2 yiz ama sadece 1 kilo aldım bir görsen hayatta hamile demezsin o derece hiçbişey yiyemiyorum ya artık resmen sinirlerim bozulmaya başladı o derece

yazın etek giymek daha iyi olcak havadar havadar hamile kıyafetlerini daha fazla tasarlasalar aslında hep aynı tarz seylr

aynen farklı olanlarda çok pahalı gebe.com un kıyafetleri çok hoşuma gidiyor benim birde ebru maternity ama çok pahalı yani en fazla iki sefer giyeceğin kıyafete de o kadar para vermeyi doğru bulmuyorum açıkcası

Kizlarrrr gunaydinnn dr.a gittim geldim az once. Bebisim 1 hafta önden gidiyormuş normalde 16 haftalik ama 17 haftalik gibi dedi 200 gr dedi kilosuna boyuna bakamadi cunku ekrana sigmiyor dedi bacaklarini kistigindan artık bakamiyoruz dedi. Gayet saglikliymis cok sukur. Plesentamin yeri de iyiymis o kanama bolgesi kuculmus her gecen gun daha iyiye gidiyormusum cok sukurrr. Ama dikkat etmen lazim dedi. Bu arada cinsiyetine büyuk ihtimalle kiz dedi :)) esimi gorseniz nasıl hayal kırıklığina ugradi. hep oglusum diyodum ondan oldu diyo :)) ben sana deme demistim dedim. Kiz oldugunu ogrendi ya kiz babasi moduna strese girdi hemen :)))

Canım benim hayırlı olsun. Çok sevindim kanamanın da geçmesine. 1 haftaya hiç kanama bölgesi kalmaz inşallah. Kız babası olmak zordur ya eşin muhtemelen zorluktan kaçmaya çalışıyodu ama kıskıvrak yakalanmış :)))) Allah sana da bebişine de sağlık sıhhat versin inşallah canım benim :)))

BENİM DE CAN GÜNÜM PAZARR :)))

Senin can günün de cumartesiymiş o zaman :) Gelsin gelsin çabucak geçsin :) Haftaya salı randevum benim de inşallah cinsiyet kesinleşir. Arabayı da lacivert aldık

canım olsun lacivert hem kıza hem erkeğe güzel gider. kenarlarına pembelikler atarsın kız olursa ohh miss :)))

canım yaa çok geçmiş olsun. inşallah biran önce atlatırsın şu bulantıları. sende hamileliğin balayını bizimle beraber yaşarsın inşallah canım. çok zor çünkü kusmak

kızlar erkekler şimdi eşitlendi sanırım tabloda bide erkek senesi diyorlardı
canım hayırlı olsun çok sevindim bi daha öyle kötü zamanlar yaşamassın inşallah hayırlısıya kucağına alırsın kızını

gözünaydın canım bizim kızlar bayağı tosbik olacak heralde :) sağlıkla gelsinler.

ay sorma kuzucum valla bittim 4 ayda sadece 1 kilo almışım ilaçla kusmayı durdurdum ama bulantı geçmiyor bir tülü ilaçta eskisi kadar etki etmiyor artık napıcağımı şaşırdım valla yemek yesem bulanıyor yemesem bulanıyor kafayı yicem artık benim doctor kontrolümde 20 mayısta daha çok var ama çok özledim bebişimi bu can günü olayı nedir kızlar kaçırdım konuyu ben

Sorma sorma hem de ne Yakalanma :))) bildigin dusunceli bir hal aldı Adami :)))

Amin xanimmm insallah hepimizeee

gözünaydın canım bizim kızlar bayağı tosbik olacak heralde :) sağlıkla gelsinler.
Ne bileyim icerde keyfi Yerinde baksana aman Masallah diyeyim de benimkine belli olmuyo :)

Mide bulantısı cok kötü gercekten.bazı arkadaslarmn 16 haftada gecmisti belki senin de son haftadır gecer ins..can günü de bebeğin haftasını tamamladığı gün.son adet oldugun günle de aynı gün oluyo aynı zamanda.

Geçmiş olsun canım umarım biran önce atlatırsın bu bulantı dönemlerini. Benim de işe geldiğim günler öğlene kadar bulantı yaşıyorum öğle yemeğini yedikten sonra geçiyor. Şuanda bulanıyor mesela. Ben kilo aldım

Canım benim bilgileri de ekler misin? Bursa. Yaş:34. Sat:17.01.2017. Bebek kız. Adı Mina.

Gözün aydın canım bir kızçe daha katıldı aramıza :) Sağlıkla gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…