2017 EKİM Anne adayları

Canimcim benimki de kizmis eklersen sevinirim. Isim belli degil henuz

ay canım benim sağol desteğin için balık tavuk yiyemiyorum göremiyorum bile et de işte yemeklerin içinde azar azar yiyebiliyorum bazısı zor geçiriyor hamileliğini banada zoru denk geldi aslında midem kötü olcak mı diye düşünmiyorum çünkü 24 saat bulandığı için düşünmeye fırsat olmuyor bende de hazımsızlık var çok kaçırınca yemeği mahvoluyorum inşallah doğuma kadar sürmez de bende artık zevkle yemek yemeye başlarım canım

kirmizigitar Kuzu nerelerdesin? Merak ettim ben seni sen bu kadar uzak kalmazdın.
Kuzu halimiz icler acisi:)

Esim raporlu evde, o beni bakiyordu onceden evin isini yapiyordu yemek hazirliyordu sofrayi topluyordu felan, simdi o topaal ben gebe ise git gel evde siparis yetistir yemek yap sofra kur kaldir bi de hasta bak ustune vallahi cok fena bir haldeyiz hic bakamiyorum yetisemiyorum size

kirmizigitar kız anacım ses ver bakiiim. Dün nerdeydin neler yapyin niye girmedin hiç buraya? Dün aksam da yazmamissin fazla.
Sorma anacim hem hasta bakiyorum hem calisiyorum hem evimin kadiniyim hem gebe:) bi de dun bizim cimcimenin bebek mevlidi vardi tum gun ordaydim malum giden gelen... eve geldimacikmis bir topal koca:) aglicam vala he

Sorma anacim hem hasta bakiyorum hem calisiyorum hem evimin kadiniyim hem gebe:) bi de dun bizim cimcimenin bebek mevlidi vardi tum gun ordaydim malum giden gelen... eve geldimacikmis bir topal koca:) aglicam vala he

Ah anaaaaaaaaammm kıyamam valla yaaaa Dün mevlid olduğunu tahmin ettim dedim bu kız yoktur işi vardır :) 40'ı çıktı ha bebişin.... Daha dün gibi bize haber verdiğin zamanı hatırlıyorum yahu. Maşşalh ona halası Kocacığının bacağı nasıl? Raporlu mu hala? Amaaaaaan adamlar evdeyken de hiç çekilmiyolar yaaaaa Allah kolaylık versin sana cano

Onun yaptığı bütün muhabbetler ve planlar suya düştü :))))))) Cardialgia Ayyyyyy kız sen bilezikleri biriktirmeye bşla bence şimdiden. Oğlan anası olmak kız almak kolay diil heee
Ben once cocugu doguracak hastane parasini denklestireyim boklu bez parasini odeyeyim de bilezik kusur kalsin

5 gundur raporluydu zaten doktor 10 gun daha rapor vermis, simdi yerinden kalkmiyo bi tek sabahlari fizik tedaviye gidiyo bi de hasta bakiyorum iste inan cok bunaldim 24 saat aglayan ve bagiran bir tip haline geldim

Insallah canim ya o da zor ama gecer en kisa surede insallah sade maden suyu ic o rahatlatir biraz mideni

Kiyamam canım ya isler tersine dondu desene allah kolaylik versin canım sen yine de dikkat et kendine aman oyle eskem koskem yemek hazorlicam falan diye yorma kendini bi de esinin fizik ne zaman bitecek o bitince mi belli olacak ne olacagi

5 gundur raporluydu zaten doktor 10 gun daha rapor vermis, simdi yerinden kalkmiyo bi tek sabahlari fizik tedaviye gidiyo bi de hasta bakiyorum iste inan cok bunaldim 24 saat aglayan ve bagiran bir tip haline geldim

Canım benim ya olan sana oldu vallahi. Insallah bir an önce iyileşir kocan da sen de kendine gelirsin

Hic belli degil su an surecin ne olacagi... simdilik fizige gidiyor iste baska doktora daha gostericez sonra... anlamadim bende...

Zaten evi b.k goruruyo o umrumda segil kaldiki yetisemiyorum zaten yatagimi bile toplamiyorum dusun... kiyafetler dah yigini olusturmus halde...

Su an sadece ise gidip geliyorum, yemek yapiyorum, bi de siparislerle bogusuyorum ki bunlara bile yetmiyorum kendi basima... ve bu nasil gececek hic bir fikrim yok... cidden fena bir haldeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…