2017 EKİM Anne adayları

Doğum tarihi: 23.10.2017. 1.bebek. Bunlar da yazmayı unuttuğum diğer bilgiler

Daha bitmedimi senin bulantıların yahu Çok zor öylede ilaç fayda etmiyor mu artık ?

Daha bitmedimi senin bulantıların yahu Çok zor öylede ilaç fayda etmiyor mu artık ?

yok canım ya hiçte biteceğe benzemiyor millet zevkle yemek yer ben oflaya puflaya yemek yiyorum resmen ilaçta artık eskisi kadar fayda etmiyor sadece kusmanın önüne geçebildim ama yemek görünce hala midem ağzıma geliyor ama yinede bişeyler yemeye çalışıyorum bu gidişle hiç kilo almadan hamileliği tamamlıcam valla napıcam bilmiyorum

ay ben niye alamıyorum ya göbeğim bile çıkmadı daha büyümüyor mu ki acaba ya yemek yesemde bulanıyor yemesemde bulanıyor önceden diyordum ki erken kalkmakta etki ediyor diye ama haftasonu uyuyorum yine bulanıyor napıcam bilmiyorum inşallah atlatırız şu dönemi hayırlısıyla canım

ay canım inşallah çok kötü hemde sorma yemek yiyememek canımı sıkıyor büyümicek diye korkuyorum heeee iyiymiş o zaman benim canım günüm perşembe

hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah

Allah allah neden oyle oluyor acaba ya
Dur bakalim biraz zaman sonra gecrr umarım canim. Ben de sey oldu psikolojik hamilelik seyine girdim.midem bulaniyor kuscak gibi oluyorum falan sonra disarda yemek yemistim burger king diyeyim daha 7. Haftada bu tabi :) yerken de iste yiyebilir miyimki midem kotu olursa napcam falan masallah homini girtlak yedik o gunden sonra midem duzeldi :)) sadece hazimsizlik vardi. Hee mesela bulgur pirasa bunlarda kusturdi beni hala temkinliyim onlara karşı balik gorunce hala midem bi hos oluyor sen de dusunmemeye calis canim cok midem kötü oluru falan dememeye calis bakalim belki dahab iyi okursun bi de cok saglikli beslencez diye kasinca da mide garip oluyo akisina borak biraz tatlim ins gecer:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…