2017 EKİM Anne adayları

Allah yardimcin olsun canimm ins. Her sey iyiye dogru gider esin de iyilesir hemencik. Siparis dedigin seyleri esin yapmayi bikiyor mu hani evdeymis ya o yapsa biliyorsa sen biraz daha rahatlarsin

E hani bana gelin geliyodun:)

erkekmi oluyorrr:)) benimki hala belli degil gostermemis kızlar gec gosteriyomus deyince biraz daha bekleyelim dedi hafta sonu ozele gidicem sıktı artık yani 16+4 olmus ama cinsiyeti goremiyolar neredeyse dogucak

Cardialgia oğluşun olacakmış çok sevindim canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Ögrendinmiiiii :))cok sevindim cnm sağlıkla gelsin inşallah

Anneeeeeeeeeem :))) Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla al oğluşunu kucağına :)))) Çok sevindim maşallah ona annesi

Hepinizden Allah razi olsun, çok tesekkur ederim canlarim. Hepimize hayirli ugurlu olsun inşaAllah

Bende simdi dr geldim 3 test zeka testi falan yapıldı sonuç 15 güne çıkacakmış 30 dede detayli ultrasyona girecem kasıklarım agriyordu enfeksiyon dan olabilir dedi kan ve idrar tahlili de yapildi cinsiyet aynı değişmemiş erkek kıpır kıpır dı yavrum ilk oğlum bir ay erken olmuştu buda erken olabilir o zaman dedi dr

Anneeeeeeeeeem :))) Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla al oğluşunu kucağına :)))) Çok sevindim maşallah ona annesi
Sütlaç görüyor musun cenesizin birinin daha oglanmis :) ama belliydi yaa .. gelin dünür dedikce bnm oğlan bahtsız kesin erkekte bu diyordum. Neyse buraları kimse okumasn cocummm ilerde anne bni oglanlami kerttin der

erkeğin değişme ihtimali düşük oluyormuş canım banada ikidir erkek diyor bakalım bu sefer gittiğimde çikolata yicem fıldır fıldır olsun da bir görek adam akıllı
Yanlış biliyorsun canm aslında erkek çok karıştırılıyor kız denilip erkek çıkan az ama kordon görüp veya organ kemiğinde uzun bir çıkıntı olup erkekle karıştırılan çok. Kizsa zaten boş bacak arası

erkekmi oluyorrr:)) benimki hala belli degil gostermemis kızlar gec gosteriyomus deyince biraz daha bekleyelim dedi hafta sonu ozele gidicem sıktı artık yani 16+4 olmus ama cinsiyeti goremiyolar neredeyse dogucak
Bir sen mi kaldın kuzum ya .. burda birinin hikayesini okumustm hiç göstermemiş 8.ayda öğrenmiş tesadf eseri :)

Allah yardimcin olsun canimm ins. Her sey iyiye dogru gider esin de iyilesir hemencik. Siparis dedigin seyleri esin yapmayi bikiyor mu hani evdeymis ya o yapsa biliyorsa sen biraz daha rahatlarsin
Hahahah yok ayol ne anlar o havlu suslemekten lavanta kesesi dikmekten:) her is bana bakiyor bacim sorma vallaha sirtimda binlerce yuk:)

Kizlar bu arada uygulamalar artik gogus hassasiyetinin grctigini soyluyor ama ben hala inanilmaz gogus hassasiyeti yasiyorum ilk zamanlara yakin nerdeyse agriyo kasiniyo sert tas gibi zatenuclarina dokunamiyorum bir de uclarinda biseyler var minik minik beyaz nokta gibi...

Sizde nedir meme durumlari:)

Kuzum doktor dediki belirti gelir gider bunlari dusunmeyin dedi :) evham yapiyormusuz bosa

Hamamini yapariz kiz eski dünür

Ama belli olmaz bir dahaki sefere hem bundan sonra kizim olursa sana vereyim burmalari kaybetmis degilim yani
ölme essegim yaz gelsin . Kim bilor ne zamn bulursn daha . Zaten burmada takmayacaktm sna . Dünüre burma nerde görülmüş .

Herkesin göğüs hassasiyeti geçiyor bnm anormal vücudumun 1 haftadır başlamış durumda taş gbim oldular daha yeni büyüyorlar ucuda kabar kabar oldu iyice . Açıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…