- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.361
Allah yardimcin olsun canimm ins. Her sey iyiye dogru gider esin de iyilesir hemencik. Siparis dedigin seyleri esin yapmayi bikiyor mu hani evdeymis ya o yapsa biliyorsa sen biraz daha rahatlarsinHic belli degil su an surecin ne olacagi... simdilik fizige gidiyor iste baska doktora daha gostericez sonra... anlamadim bende...
Zaten evi b.k goruruyo o umrumda segil kaldiki yetisemiyorum zaten yatagimi bile toplamiyorum dusun... kiyafetler dah yigini olusturmus halde...
Su an sadece ise gidip geliyorum, yemek yapiyorum, bi de siparislerle bogusuyorum ki bunlara bile yetmiyorum kendi basima... ve bu nasil gececek hic bir fikrim yok... cidden fena bir haldeyiz
Bana da kız dedi ama kesin olarak cumartesi gidince söyleyecekmiş. Ama ben kendimi kız diye alıştırdım artık. Değişirse şok olurum.Ben de haftaya salı gidicem kesinleşmiştir inşallah benimki de.
E hani bana gelin geliyodun:)
erkekmi oluyorrr:)) benimki hala belli degil gostermemis kızlar gec gosteriyomus deyince biraz daha bekleyelim dedi hafta sonu ozele gidicem sıktı artık yani 16+4 olmus ama cinsiyeti goremiyolar neredeyse dogucak
Cardialgia oğluşun olacakmış çok sevindim canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Ögrendinmiiiii :))cok sevindim cnm sağlıkla gelsin inşallah
Anneeeeeeeeeem :))) Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla al oğluşunu kucağına :)))) Çok sevindim maşallah ona annesi
Hahahaaa sen üzül artk
Sütlaç görüyor musun cenesizin birinin daha oglanmis :) ama belliydi yaa .. gelin dünür dedikce bnm oğlan bahtsız kesin erkekte bu diyordum. Neyse buraları kimse okumasn cocummm ilerde anne bni oglanlami kerttin derAnneeeeeeeeeem :))) Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Sağlıkla al oğluşunu kucağına :)))) Çok sevindim maşallah ona annesi
Yanlış biliyorsun canm aslında erkek çok karıştırılıyor kız denilip erkek çıkan az ama kordon görüp veya organ kemiğinde uzun bir çıkıntı olup erkekle karıştırılan çok. Kizsa zaten boş bacak arasıerkeğin değişme ihtimali düşük oluyormuş canım banada ikidir erkek diyor bakalım bu sefer gittiğimde çikolata yicem fıldır fıldır olsun da bir görek adam akıllı
Bir sen mi kaldın kuzum ya .. burda birinin hikayesini okumustm hiç göstermemiş 8.ayda öğrenmiş tesadf eseri :)erkekmi oluyorrr:)) benimki hala belli degil gostermemis kızlar gec gosteriyomus deyince biraz daha bekleyelim dedi hafta sonu ozele gidicem sıktı artık yani 16+4 olmus ama cinsiyeti goremiyolar neredeyse dogucak
Bnm oğlana kerttim bn onu kız deyi ama erkek mis zaten bnm oglm anası gbi şanssızE hani bana gelin geliyodun:)
Hahahah yok ayol ne anlar o havlu suslemekten lavanta kesesi dikmekten:) her is bana bakiyor bacim sorma vallaha sirtimda binlerce yuk:)Allah yardimcin olsun canimm ins. Her sey iyiye dogru gider esin de iyilesir hemencik. Siparis dedigin seyleri esin yapmayi bikiyor mu hani evdeymis ya o yapsa biliyorsa sen biraz daha rahatlarsin
Hamamini yapariz kiz eski dünürHahahaaa sen üzül artkneyse beraber gelin ararz artık :)
Kizlar bu arada uygulamalar artik gogus hassasiyetinin grctigini soyluyor ama ben hala inanilmaz gogus hassasiyeti yasiyorum ilk zamanlara yakin nerdeyse agriyo kasiniyo sert tas gibi zatenuclarina dokunamiyorum bir de uclarinda biseyler var minik minik beyaz nokta gibi...
Sizde nedir meme durumlari:)
Duzgun oku ne yazmisim ben:)Kuzum doktor dediki belirti gelir gider bunlari dusunmeyin dedi :) evham yapiyormusuz bosa
Hamamini yapariz kiz eski dünür
Ama belli olmaz bir dahaki sefere hem bundan sonra kizim olursa sana vereyim burmalari kaybetmis degilim yani
Anladim kiz, senin icin sordum da yazayim dedim, benim memeler bagimsizligini ilan etti kabarciklar oldu.Duzgun oku ne yazmisim ben:)
Dök icini dök hainnnnnölme essegim yaz gelsin . Kim bilor ne zamn bulursn daha . Zaten burmada takmayacaktm sna . Dünüre burma nerde görülmüş .
Asil sn bni kandırdın oğlunu kız diye yutturuyordun cadı kaynanaDök icini dök hainnnnn
Gelecegin fena kaynanalari geliyor
Benim duygularimla oynadin, bide ogluma kiz diye diye etkiledik yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?