- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.381
Nerden bilem kiz pipisini gorunce sok oldumAsil sn bni kandırdın oğlunu kız diye yutturuyordun cadı kaynana
Ne yalan söyleyeyim bn hc şaşırmadm uğraşıyorduk faln burda . Kız çıksa şaşırırdm bn erkekdr diyordum kendimceNerden bilem kiz pipisini gorunce sok oldum
Canım benim de dokununca aciyo ve senin dediğin gibi uçlarında minik minik kabarcıklar var bi de baya sertlestiler. Uygulamalarda öyle yazdığına bakma herkes de aynı şey olacak diye bir şey yok bi de göğüsler daha da dolacak biliyorsun bebise hazırlık...Kizlar bu arada uygulamalar artik gogus hassasiyetinin grctigini soyluyor ama ben hala inanilmaz gogus hassasiyeti yasiyorum ilk zamanlara yakin nerdeyse agriyo kasiniyo sert tas gibi zatenuclarina dokunamiyorum bir de uclarinda biseyler var minik minik beyaz nokta gibi...
Sizde nedir meme durumlari:)
Hmm ogrensin nolcek :))Hahahah yok ayol ne anlar o havlu suslemekten lavanta kesesi dikmekten:) her is bana bakiyor bacim sorma vallaha sirtimda binlerce yuk:)
Bebisim bende de durumlsr degisiyor gecen 2 haftaya gire goguslerimde bisey yoktu bu hafta sertlesti iyice uclari bazen aciyor surtunce bi de o ortadaki yerlerin rengi hafiften koyulasti uclarinda da beyaz minik biseyler var arada elimle aliyorum onlariKizlar bu arada uygulamalar artik gogus hassasiyetinin grctigini soyluyor ama ben hala inanilmaz gogus hassasiyeti yasiyorum ilk zamanlara yakin nerdeyse agriyo kasiniyo sert tas gibi zatenuclarina dokunamiyorum bir de uclarinda biseyler var minik minik beyaz nokta gibi...
Sizde nedir meme durumlari:)
Ah sağol canım :) Bakalım seninki prens mi prenses mi. Artık gösterir. Kaçta randevun? Haber ver mutlaka. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Hem sasirdim hem sevdindim, çok degisik birseymis, çok seviyorum onuuu yaNe yalan söyleyeyim bn hc şaşırmadm uğraşıyorduk faln burda . Kız çıksa şaşırırdm bn erkekdr diyordum kendimce
ahhhh inşalllah gösterir heyecandan kıpır kıpırım bugün çalışamıyorum bile 15:10 da kuzu haber vereceğim hemen yazacağım buraya
Aslında almasaniz daha iyi sanki. Onlar süt kanalları süt ordan gelecek yani doğal haline bırakın benceHmm ogrensin nolcek :))
Bebisim bende de durumlsr degisiyor gecen 2 haftaya gire goguslerimde bisey yoktu bu hafta sertlesti iyice uclari bazen aciyor surtunce bi de o ortadaki yerlerin rengi hafiften koyulasti uclarinda da beyaz minik biseyler var arada elimle aliyorum onlari
Olsun belki bu defa sana süpriz yapar annesiSaolll canımmm ama bizimki genelde uyuyor oluyor
Ben once cocugu doguracak hastane parasini denklestireyim boklu bez parasini odeyeyim de bilezik kusur kalsin
Valla bana da kız denilince değişme ihtimali yok diyorlar. Bacak arasına gelen kordon yüzünden kızları erkek sanabiliyorlarmış canımerkeğin değişme ihtimali düşük oluyormuş canım banada ikidir erkek diyor bakalım bu sefer gittiğimde çikolata yicem fıldır fıldır olsun da bir görek adam akıllı
Kıyamam yaKuzu halimiz icler acisi:)
Esim raporlu evde, o beni bakiyordu onceden evin isini yapiyordu yemek hazirliyordu sofrayi topluyordu felan, simdi o topaal ben gebe ise git gel evde siparis yetistir yemek yap sofra kur kaldir bi de hasta bak ustune vallahi cok fena bir haldeyiz hic bakamiyorum yetisemiyorum size
Ben de erkeğe alıştırdım sanırım kız derse ben de şok olurum beni bir gülme tutarBana da kız dedi ama kesin olarak cumartesi gidince söyleyecekmiş. Ama ben kendimi kız diye alıştırdım artık. Değişirse şok olurum.
kiz ne anlatiyim benimkinin cinsiyeti belli degilmis yazdim ya gormedin mi atladinmi beniWynonna gel artik kiz anlat hele :)
Bende 2. Ismi bulamıyorum bir türlü belki Berin tek kalır.Zaten anlamı çok güzel diye beğendik,çokta narin duruyor sanki dimi.Benim de kızsa canım ikinci isim olarak gül düşünüyorum ,Berin gül nasıl olur bilemedim ama Berin tek başına gayet güzel
Gordum yaa özele gidecegim dedin yavrum. Gitmedinmi onu merak ettim.kiz ne anlatiyim benimkinin cinsiyeti belli degilmis yazdim ya gormedin mi atladinmi beni
ay olmasin oyle:) develt hatanesi magduruyum ben ya ozele gitsem cinsiyet ogrencem desem ultrasonami aliyolar direktBir sen mi kaldın kuzum ya .. burda birinin hikayesini okumustm hiç göstermemiş 8.ayda öğrenmiş tesadf eseri :)
he yok kiz daha gitmedim hastaneyi bi ariyim da bakiyim sistem nasil bilemedim doktor bunun icinmi geldin demez dimiGordum yaa özele gidecegim dedin yavrum. Gitmedinmi onu merak ettim.
Yok kiz demez kontrole geldim, cinsiyetinide ogrenmek icin geldim de, birsey soylemeye ne hakki var sonucta isi bu bizimde amacimiz bu :)he yok kiz daha gitmedim hastaneyi bi ariyim da bakiyim sistem nasil bilemedim doktor bunun icinmi geldin demez dimi
Almışken öğren eniyisi.Bakalım ablam bebiş görmeye gelenlere birşeyler yapacak yapınca atarım mutlaka.Birde battaniye de ördü o minnoşuma ilk fırsatta atacağım resmini.Bende yapıyorum bakalım nasıl olacak.Ben de çok marifetli değilim canım eşim çok gaz verir bana yaparsın edersin diye kursa gitmiştim bi ara orda kullanmayı öğrenince alalım tam öğren dedi, giyim öğretmenleri çok iyi bilir şimdi yaptıklarınızın fotosunu atın :)sen de elinden geleni yapıyorsun işte canım mühim olan da o bence
Onlar sevilmezmi ya :) su zamn aksa gecsede eylül 20 olsa :)Hem sasirdim hem sevdindim, çok degisik birseymis, çok seviyorum onuuu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?