2017 EKİM Anne adayları

Canım benim de dokununca aciyo ve senin dediğin gibi uçlarında minik minik kabarcıklar var bi de baya sertlestiler. Uygulamalarda öyle yazdığına bakma herkes de aynı şey olacak diye bir şey yok bi de göğüsler daha da dolacak biliyorsun bebise hazırlık...

Hahahah yok ayol ne anlar o havlu suslemekten lavanta kesesi dikmekten:) her is bana bakiyor bacim sorma vallaha sirtimda binlerce yuk:)
Hmm ogrensin nolcek :))

Bebisim bende de durumlsr degisiyor gecen 2 haftaya gire goguslerimde bisey yoktu bu hafta sertlesti iyice uclari bazen aciyor surtunce bi de o ortadaki yerlerin rengi hafiften koyulasti uclarinda da beyaz minik biseyler var arada elimle aliyorum onlari

Ah sağol canım :) Bakalım seninki prens mi prenses mi. Artık gösterir. Kaçta randevun? Haber ver mutlaka. Güzel haberlerini bekliyoruz.

ahhhh inşalllah gösterir heyecandan kıpır kıpırım bugün çalışamıyorum bile 15:10 da kuzu haber vereceğim hemen yazacağım buraya

Aslında almasaniz daha iyi sanki. Onlar süt kanalları süt ordan gelecek yani doğal haline bırakın bence

erkeğin değişme ihtimali düşük oluyormuş canım banada ikidir erkek diyor bakalım bu sefer gittiğimde çikolata yicem fıldır fıldır olsun da bir görek adam akıllı
Valla bana da kız denilince değişme ihtimali yok diyorlar. Bacak arasına gelen kordon yüzünden kızları erkek sanabiliyorlarmış canım
Kıyamam ya Tez zamanda iyileşir eşin inşallah. Kendini çok fazla yorma bak Cerdil kendini yorduğundan ötürü kanaması olmuş kendinizi yormayın fazla ayakta kalmayın diyor.
Bana da kız dedi ama kesin olarak cumartesi gidince söyleyecekmiş. Ama ben kendimi kız diye alıştırdım artık. Değişirse şok olurum.
Ben de erkeğe alıştırdım sanırım kız derse ben de şok olurum beni bir gülme tutar

Benim de kızsa canım ikinci isim olarak gül düşünüyorum ,Berin gül nasıl olur bilemedim ama Berin tek başına gayet güzel
Bende 2. Ismi bulamıyorum bir türlü belki Berin tek kalır.Zaten anlamı çok güzel diye beğendik,çokta narin duruyor sanki dimi.

Almışken öğren eniyisi.Bakalım ablam bebiş görmeye gelenlere birşeyler yapacak yapınca atarım mutlaka.Birde battaniye de ördü o minnoşuma ilk fırsatta atacağım resmini.Bende yapıyorum bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…