- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.401
Hadi gözünüz aydın.Hep böyle iyi haberlerle dönelim inşallah.Kizlarrrr gunaydinnn dr.a gittim geldim az once. Bebisim 1 hafta önden gidiyormuş normalde 16 haftalik ama 17 haftalik gibi dedi 200 gr dedi kilosuna boyuna bakamadi cunku ekrana sigmiyor dedi bacaklarini kistigindan artık bakamiyoruz dedi. Gayet saglikliymis cok sukur. Plesentamin yeri de iyiymis o kanama bolgesi kuculmus her gecen gun daha iyiye gidiyormusum cok sukurrr. Ama dikkat etmen lazim dedi. Bu arada cinsiyetine büyuk ihtimalle kiz dedi :)) esimi gorseniz nasıl hayal kırıklığina ugradi. hep oglusum diyodum ondan oldu diyo :)) ben sana deme demistim dedim. Kiz oldugunu ogrendi ya kiz babasi moduna strese girdi hemen :)))
Canm kontrole geldm diye gir niye cinsiyet ogrenicem diyorsun ki :) onu doktor ultrason da bakarken şöyle cinsiyeti de ogrenellbilirmiyiz deyi ,:)ay olmasin oyle:) develt hatanesi magduruyum ben ya ozele gitsem cinsiyet ogrencem desem ultrasonami aliyolar direkt
randevu aldim.cumaya:) biraz daha buyusum iki gunde ehehe:) kadina dedim cinsiyeti ogrenicem sadece diye ya bide ekrandan goremiyorum bebegi adam akilli bugun kendi bakti doktor en azindan esimde gorsunYok kiz demez kontrole geldim, cinsiyetinide ogrenmek icin geldim de, birsey soylemeye ne hakki var sonucta isi bu bizimde amacimiz bu :)
hayir normalde gitmiyorum ya oraya zart diye gitmis gibi olucam ondan sorar belki dedim:))Canm kontrole geldm diye gir niye cinsiyet ogrenicem diyorsun ki :) onu doktor ultrason da bakarken şöyle cinsiyeti de ogrenellbilirmiyiz deyi ,:)
Canım özelle devletle alakası yok bende öğrenemedim hala özele gidip öğrenemeyen de çok bizim bebişlerin pozisyonu ile alakalıay olmasin oyle:) develt hatanesi magduruyum ben ya ozele gitsem cinsiyet ogrencem desem ultrasonami aliyolar direkt
hadi ya ama bu develt hastanelerinde sadece belli bir yonden bakiyolarya ozelde daha parca parca bakiliyor gibi sanki oyle degilmiCanım özelle devletle alakası yok bende öğrenemedim hala özele gidip öğrenemeyen de çok bizim bebişlerin pozisyonu ile alakalı
5 gundur raporluydu zaten doktor 10 gun daha rapor vermis, simdi yerinden kalkmiyo bi tek sabahlari fizik tedaviye gidiyo bi de hasta bakiyorum iste inan cok bunaldim 24 saat aglayan ve bagiran bir tip haline geldim
Öyle ama bebiş bacağını açmazsa görünmüyor bazen özelde kemik yapısına göre tahmin yürütüyorlar devlette tahmin etmiyor sadece görürse söylüyor bu kez gittiğimde ben bile gördüm bebişimin bacağı sıkı sıkı kapalıydı ne yaptıysak açmadıhadi ya ama bu develt hastanelerinde sadece belli bir yonden bakiyolarya ozelde daha parca parca bakiliyor gibi sanki oyle degilmi
Bilemedim sormaz heral yaaa :) dur bakalm yarn bna ne diyecekler. Ne deyi geldin derlerse çok gulerm. Birde burda ozelden vardığında doktoruna gitseydin basınız sıkışınca devlete geliyorsunuz diye fırça atiyorlarmis hasbam sanki kendi yaptirik hastaneyi :)hayir normalde gitmiyorum ya oraya zart diye gitmis gibi olucam ondan sorar belki dedim:))
Enee cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun kirmizim ya bende pek girmiyorum ya hic biseyden haberim yokSorma anacim hem hasta bakiyorum hem calisiyorum hem evimin kadiniyim hem gebe:) bi de dun bizim cimcimenin bebek mevlidi vardi tum gun ordaydim malum giden gelen... eve geldimacikmis bir topal koca:) aglicam vala he
benim gecen gittigimde baya hareketliydi ya ben gordum.bacaklar hep havada ama devlette bize ayirdigi iki dakika o sebeple daha zor sanirimÖyle ama bebiş bacağını açmazsa görünmüyor bazen özelde kemik yapısına göre tahmin yürütüyorlar devlette tahmin etmiyor sadece görürse söylüyor bu kez gittiğimde ben bile gördüm bebişimin bacağı sıkı sıkı kapalıydı ne yaptıysak açmadı
onlar hic demez kiz ben bigun baska doktor ertesi gun baska doktordayimBilemedim sormaz heral yaaa :) dur bakalm yarn bna ne diyecekler. Ne deyi geldin derlerse çok gulerm. Birde burda ozelden vardığında doktoruna gitseydin basınız sıkışınca devlete geliyorsunuz diye fırça atiyorlarmis hasbam sanki kendi yaptirik hastaneyi :)
Evet narin güzel duruyor ismiyle büyüsün inş :)Bende 2. Ismi bulamıyorum bir türlü belki Berin tek kalır.Zaten anlamı çok güzel diye beğendik,çokta narin duruyor sanki dimi.
Öğrenirim inş canım severim ben, at tabiki bize de fikir olur :)Almışken öğren eniyisi.Bakalım ablam bebiş görmeye gelenlere birşeyler yapacak yapınca atarım mutlaka.Birde battaniye de ördü o minnoşuma ilk fırsatta atacağım resmini.Bende yapıyorum bakalım nasıl olacak.
Aman kendilerinin olsun 3.lu testleri para verseler yaptr diye yaptirmam büyük konuşuyorum sanki ama hc istemiyorum yaptırmak bn rapor çıkarmaya gidicem iğneleri beleş almak içinonlar hic demez kiz ben bigun baska doktor ertesi gun baska doktordayimgerci onlarin isi bu yani herkese bakiyorlar 3 lu test zamanin geldigi icin onu der sana ama
Sütlaç görüyor musun cenesizin birinin daha oglanmis :) ama belliydi yaa .. gelin dünür dedikce bnm oğlan bahtsız kesin erkekte bu diyordum. Neyse buraları kimse okumasn cocummm ilerde anne bni oglanlami kerttin der
Kizlar bu arada uygulamalar artik gogus hassasiyetinin grctigini soyluyor ama ben hala inanilmaz gogus hassasiyeti yasiyorum ilk zamanlara yakin nerdeyse agriyo kasiniyo sert tas gibi zatenuclarina dokunamiyorum bir de uclarinda biseyler var minik minik beyaz nokta gibi...
Sizde nedir meme durumlari:)
Valla aynen öyle. Çocuk tesadüfen görür burdaki yazışmaları falan şok olur yavrucak :))) İşte cinsiyet belli olmadan burma falan istemiiicen demek ki. Anlamıştır bazıları da heralde
Bende 2. Ismi bulamıyorum bir türlü belki Berin tek kalır.Zaten anlamı çok güzel diye beğendik,çokta narin duruyor sanki dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?