2017 EKİM Anne adayları

Hadi gözünüz aydın.Hep böyle iyi haberlerle dönelim inşallah.

ay olmasin oyle:) develt hatanesi magduruyum ben ya ozele gitsem cinsiyet ogrencem desem ultrasonami aliyolar direkt
Canm kontrole geldm diye gir niye cinsiyet ogrenicem diyorsun ki :) onu doktor ultrason da bakarken şöyle cinsiyeti de ogrenellbilirmiyiz deyi ,:)

Yok kiz demez kontrole geldim, cinsiyetinide ogrenmek icin geldim de, birsey soylemeye ne hakki var sonucta isi bu bizimde amacimiz bu :)
randevu aldim.cumaya:) biraz daha buyusum iki gunde ehehe:) kadina dedim cinsiyeti ogrenicem sadece diye ya bide ekrandan goremiyorum bebegi adam akilli bugun kendi bakti doktor en azindan esimde gorsun

5 gundur raporluydu zaten doktor 10 gun daha rapor vermis, simdi yerinden kalkmiyo bi tek sabahlari fizik tedaviye gidiyo bi de hasta bakiyorum iste inan cok bunaldim 24 saat aglayan ve bagiran bir tip haline geldim

kıyamam sana kuzu sabır bunada sabır sağlığına kavuşsun bununla atlatsın inşallah

hadi ya ama bu develt hastanelerinde sadece belli bir yonden bakiyolarya ozelde daha parca parca bakiliyor gibi sanki oyle degilmi
Öyle ama bebiş bacağını açmazsa görünmüyor bazen özelde kemik yapısına göre tahmin yürütüyorlar devlette tahmin etmiyor sadece görürse söylüyor bu kez gittiğimde ben bile gördüm bebişimin bacağı sıkı sıkı kapalıydı ne yaptıysak açmadı

hayir normalde gitmiyorum ya oraya zart diye gitmis gibi olucam ondan sorar belki dedim:))
Bilemedim sormaz heral yaaa :) dur bakalm yarn bna ne diyecekler. Ne deyi geldin derlerse çok gulerm. Birde burda ozelden vardığında doktoruna gitseydin basınız sıkışınca devlete geliyorsunuz diye fırça atiyorlarmis hasbam sanki kendi yaptirik hastaneyi :)

Kizlar bende cinsiyeti ogrenmek istiyorum artik yarin gidecem insallah erken mi ogrenilebilir mi 14 haftalik suanda?

Sorma anacim hem hasta bakiyorum hem calisiyorum hem evimin kadiniyim hem gebe:) bi de dun bizim cimcimenin bebek mevlidi vardi tum gun ordaydim malum giden gelen... eve geldimacikmis bir topal koca:) aglicam vala he
Enee cok gecmis olsun Allah yardimcin olsun kirmizim ya bende pek girmiyorum ya hic biseyden haberim yok

benim gecen gittigimde baya hareketliydi ya ben gordum.bacaklar hep havada ama devlette bize ayirdigi iki dakika o sebeple daha zor sanirim

onlar hic demez kiz ben bigun baska doktor ertesi gun baska doktordayim gerci onlarin isi bu yani herkese bakiyorlar 3 lu test zamanin geldigi icin onu der sana ama

Öğrenirim inş canım severim ben, at tabiki bize de fikir olur :)

onlar hic demez kiz ben bigun baska doktor ertesi gun baska doktordayim gerci onlarin isi bu yani herkese bakiyorlar 3 lu test zamanin geldigi icin onu der sana ama
Aman kendilerinin olsun 3.lu testleri para verseler yaptr diye yaptirmam büyük konuşuyorum sanki ama hc istemiyorum yaptırmak bn rapor çıkarmaya gidicem iğneleri beleş almak için

Sütlaç görüyor musun cenesizin birinin daha oglanmis :) ama belliydi yaa .. gelin dünür dedikce bnm oğlan bahtsız kesin erkekte bu diyordum. Neyse buraları kimse okumasn cocummm ilerde anne bni oglanlami kerttin der

Valla aynen öyle. Çocuk tesadüfen görür burdaki yazışmaları falan şok olur yavrucak :))) İşte cinsiyet belli olmadan burma falan istemiiicen demek ki. Anlamıştır bazıları da heralde

Bebişim benim 2-3 haftaya yakındır geçmişti hassasiyet ama yine başladı. Uçları da dediğin gibi beyaz pütürcüklü. Göğüslerimin yanlarına kolum değse acıyo wallahi ben de senin gibiyim

Valla aynen öyle. Çocuk tesadüfen görür burdaki yazışmaları falan şok olur yavrucak :))) İşte cinsiyet belli olmadan burma falan istemiiicen demek ki. Anlamıştır bazıları da heralde
cadı kaynana o boşver onu smdi burma takacak gelin arasin o Cardialgia

Bende 2. Ismi bulamıyorum bir türlü belki Berin tek kalır.Zaten anlamı çok güzel diye beğendik,çokta narin duruyor sanki dimi.

Canım bence de Berin ismi hem çok güzel hem de çok narin... Biz de eğer kız olursa Berin ya da Miray düşünüyorduk kısmet Denizeymiş :))) Bence de tek bırak ikinci bi isme hiç ihtiyacı yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…