- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.421
Bulantın olunca bikac yudum maden suyu icebilirsin.ben faydasini gördüm belki sen de de ise yararay canım benim sağol desteğin için balık tavuk yiyemiyorum göremiyorum bile et de işte yemeklerin içinde azar azar yiyebiliyorum bazısı zor geçiriyor hamileliğini banada zoru denk geldiaslında midem kötü olcak mı diye düşünmiyorum çünkü 24 saat bulandığı için düşünmeye fırsat olmuyor bende de hazımsızlık var çok kaçırınca yemeği mahvoluyorum inşallah doğuma kadar sürmez de bende artık zevkle yemek yemeye başlarım canım
Bende onu diyorum iste... gecmedi aksine sisti kabardi aciyo sertlesti biseyler oldu memelerimeHerkesin göğüs hassasiyeti geçiyor bnm anormal vücudumun 1 haftadır başlamış durumda taş gbim oldular daha yeni büyüyorlar ucuda kabar kabar oldu iyice . Açıyor
Kizlar bu arada uygulamalar artik gogus hassasiyetinin grctigini soyluyor ama ben hala inanilmaz gogus hassasiyeti yasiyorum ilk zamanlara yakin nerdeyse agriyo kasiniyo sert tas gibi zatenuclarina dokunamiyorum bir de uclarinda biseyler var minik minik beyaz nokta gibi...
Sizde nedir meme durumlari:)
Uygulama yalan söylüyor o zamnBende onu diyorum iste... gecmedi aksine sisti kabardi aciyo sertlesti biseyler oldu memelerime
:) benimkide net olmadığı halde oğlum diyo başka birşey demiyor. gözünaydın prenses geliyor. kanama küçülmüş bundan sonra tamamen biter.Kizlarrrr gunaydinnn dr.a gittim geldim az once. Bebisim 1 hafta önden gidiyormuş normalde 16 haftalik ama 17 haftalik gibi dedi 200 gr dedi kilosuna boyuna bakamadi cunku ekrana sigmiyor dedi bacaklarini kistigindan artık bakamiyoruz dedi. Gayet saglikliymis cok sukur. Plesentamin yeri de iyiymis o kanama bolgesi kuculmus her gecen gun daha iyiye gidiyormusum cok sukurrr. Ama dikkat etmen lazim dedi. Bu arada cinsiyetine büyuk ihtimalle kiz dedi :)) esimi gorseniz nasıl hayal kırıklığina ugradi. hep oglusum diyodum ondan oldu diyo :)) ben sana deme demistim dedim. Kiz oldugunu ogrendi ya kiz babasi moduna strese girdi hemen :)))
yarında benim kontrol var.inşallah netleşir.İnşallah netleşir canım :) aramızda öğrenmeyen kalmasın yaaaa
birazdan ekliyeceğim canım.Canım benim bilgileri de ekler misin? Bursa. Yaş:34. Sat:17.01.2017. Bebek kız. Adı Mina.
gözünaydın canım. herşeyin yolunda olmasına sevindim. darısı başıma. yarında ben gidicem inş. netleşir.@suflesutlackirmizigitar Wynonna
@asli_093 @okeanoss00obsesif89 emily07 kizlarrrr bir erkek daha geliyorrrrrrr çok sukur hersey yolunda.
Mazikeen haberlerini bekliyorum.
tamam canım ekliyorum. gözünaydın bu aradaCanimcim benimki de kizmis eklersen sevinirim. Isim belli degil henuz
tamam birazdan ekliyorum canımkuzu listed bende yokum ekleyebilir misin? Istanbul / yaş 28 / 22.10.2017 tdh / erkek / isim erençok tenk yu bebişim
benim memeler balon gibiler. sütyen takmasan atletime değdiği an canım yanıyor. ucu koyulaştı ve etrafında kabarcıklar var. damarlar mor mor gözüküyor. iğne batırsan patlayacak durumda. sütyenlerim olmuyor. acilen pamuklu içi boş sütyen almam gerekKizlar bu arada uygulamalar artik gogus hassasiyetinin grctigini soyluyor ama ben hala inanilmaz gogus hassasiyeti yasiyorum ilk zamanlara yakin nerdeyse agriyo kasiniyo sert tas gibi zatenuclarina dokunamiyorum bir de uclarinda biseyler var minik minik beyaz nokta gibi...
Sizde nedir meme durumlari:)
Bebisin gösterirse öğrenilebilir tabi ki canım doktor bi tahmin yapar yani. En kesin 16-18 hafta arası belirleniyormus cinsiyet doktorum öyle söylemişti ama çoğu arkadaş erkenden öğrendi burda.Kizlar bende cinsiyeti ogrenmek istiyorum artik yarin gidecem insallah erken mi ogrenilebilir mi 14 haftalik suanda?
Teşekkür ederim cnm.Canım bence de Berin ismi hem çok güzel hem de çok narin... Biz de eğer kız olursa Berin ya da Miray düşünüyorduk kısmet Denizeymiş :))) Bence de tek bırak ikinci bi isme hiç ihtiyacı yok :)))
Amin inşallah cnm.Evet narin güzel duruyor ismiyle büyüsün inş :)
:)
benim memeler balon gibiler. sütyen takmasan atletime değdiği an canım yanıyor. ucu koyulaştı ve etrafında kabarcıklar var. damarlar mor mor gözüküyor. iğne batırsan patlayacak durumda. sütyenlerim olmuyor. acilen pamuklu içi boş sütyen almam gerek
kirmizigitar ben sana geçmiş olsun demedim mı ya eşin için şimdi geçmiş mesajlarıma baktım dememisim kusura bakma canım gerçekten dedim sanıyorum. Geçmiş olsun Allah sana da kolaylık versin.
kirmizigitar işin zor valla allah yardımcın olsun. eşinede çok geçmiş olsun. benim eşiminde eğitimi çıkmış. Rizede olacakmış 2 hafta. bana sende gel diyor. yahu denizliden rizeye nasıl gideyim 16-17 saat yol. aklım sende kalacak diyo. ne yapacağımı bilmiyorum.
obsesif89 daha önce söylemişmiydim bilmiyorum ama gerçekten sade ama soğuk soda iyi geliyor birazda olsa.
Ben 18. Haftamdayım hala ilaç kullanıyorum bulantı için ama artık durduruyor ilaç en azından.
Birde sodayı dene doktorummada sordum içebilirsin dedi.
İnşallah biter bizde biraz rahatlarız.
Bulantın olunca bikac yudum maden suyu icebilirsin.ben faydasini gördüm belki sen de de ise yarar
Valla bana da kız denilince değişme ihtimali yok diyorlar. Bacak arasına gelen kordon yüzünden kızları erkek sanabiliyorlarmış canım
Kıyamam yaTez zamanda iyileşir eşin inşallah. Kendini çok fazla yorma bak Cerdil kendini yorduğundan ötürü kanaması olmuş kendinizi yormayın fazla ayakta kalmayın diyor.
Ben de erkeğe alıştırdım sanırım kız derse ben de şok olurum beni bir gülme tutar
ben yaptırdım bugun kan aldılar sadece ama burda okumustum biri ikili yapmıs sonuc iyi sonra uclu yapmıs kotu dortlude aynı sekilde kotu cıkmıs sanırım uclu ve dortlu ikiliyi tasdiklemek icin varlarAman kendilerinin olsun 3.lu testleri para verseler yaptr diye yaptirmam büyük konuşuyorum sanki ama hc istemiyorum yaptırmak bn rapor çıkarmaya gidicem iğneleri beleş almak için
Yanlış biliyorsun canm aslında erkek çok karıştırılıyor kız denilip erkek çıkan az ama kordon görüp veya organ kemiğinde uzun bir çıkıntı olup erkekle karıştırılan çok. Kizsa zaten boş bacak arası
Hic belli degil su an surecin ne olacagi... simdilik fizige gidiyor iste baska doktora daha gostericez sonra... anlamadim bende...
Zaten evi b.k goruruyo o umrumda segil kaldiki yetisemiyorum zaten yatagimi bile toplamiyorum dusun... kiyafetler dah yigini olusturmus halde...
Su an sadece ise gidip geliyorum, yemek yapiyorum, bi de siparislerle bogusuyorum ki bunlara bile yetmiyorum kendi basima... ve bu nasil gececek hic bir fikrim yok... cidden fena bir haldeyiz
Hic belli degil su an surecin ne olacagi... simdilik fizige gidiyor iste baska doktora daha gostericez sonra... anlamadim bende...
Zaten evi b.k goruruyo o umrumda segil kaldiki yetisemiyorum zaten yatagimi bile toplamiyorum dusun... kiyafetler dah yigini olusturmus halde...
Su an sadece ise gidip geliyorum, yemek yapiyorum, bi de siparislerle bogusuyorum ki bunlara bile yetmiyorum kendi basima... ve bu nasil gececek hic bir fikrim yok... cidden fena bir haldeyiz
haftasonu antalyaya gidicem oradan nbb nin çamaşırlarını alıcam. rize beni yorar 15 gün az değil. büyük ihtimal antalyada kardeşimde yada annemde kalırımPenti ye gittim 85 d cup sutyen varmi diye sordum kadin kendinize mi dedi evet dedim yok dedi ben size c kup vereyim diyorum ki hayir c ler kucuk geliyo d ver yok diyo bizim modellerimizi denememissinizdir.
Sonra verdi bi tane d tamam dedim oldu bu kabindeyim pardon lutfen bakabilir miyim dedi bakti gercekten d kup oldu diyo:) kadin da sasirdi:)
Onemli degil kuzum ya allah razi olsu
Yolculuk ucak ya da kendi aracinla yapmayacaksan yorar cok o yuzden gitme bence... ucakla gitme sansiniz varsa kacirma git derim ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?