- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.716
- 198
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.441
Allah kolaylık versin benim de yeni geçti yeşil elma ve ayva biraz sakinleştiriyor doktorum dondurma önerdi o da iyi geldi düzgün yapan bi yerden sade ve limonlu yedim cidden iyiydiay canım inşallah biter valla bizde bir rahatlarız gerçekten çok zor mide bulantısı benim ilaç başta çok güzel etki etmişti ama artık etmiyor eskisi gibi bütün hayat enerjim bitti vallasodada asit varya benim mide zaten sakat normaldede bu seferde ağrıdan ölürüm asitli hiçbirşey içmiyorum ben çünkü inşallah geçer biran once de rahat rahat yemek yeriz.
Bilemedim sormaz heral yaaa :) dur bakalm yarn bna ne diyecekler. Ne deyi geldin derlerse çok gulerm. Birde burda ozelden vardığında doktoruna gitseydin basınız sıkışınca devlete geliyorsunuz diye fırça atiyorlarmis hasbam sanki kendi yaptirik hastaneyi :)
Kiz ev umrumda bile degil:) allahtan oyle temizlik takintili degilim ama diger isler bile o kadar yoruyo ki altindan kalkmak guclesiyo...canım geçmiş olsun Allah tez zamanda şifasını versin eşinin. sende takma kafana boşver evi falan bende boşverdim benim evide bok götürüyor eşim ne yaparsa işte bulaşık ve çamaşır o kadar hiç dert etme hallolur herşey önemli olan senin ve bebeğin sağlığı şuan gerisi boş kuzum
İyi yapmissin canm. Bn ikilide yaptrmadm . Düşünce farkı bn gerek gormedimben yaptırdım bugun kan aldılar sadece ama burda okumustum biri ikili yapmıs sonuc iyi sonra uclu yapmıs kotu dortlude aynı sekilde kotu cıkmıs sanırım uclu ve dortlu ikiliyi tasdiklemek icin varlar
Yusuf seyhana randevu aldım. Cok ilgili bn genetik testler için de ona gitmistim :)Kime gitcen devlette
Hahahaaa bnde öyle ya. Allah var içimi saklayamam eskiden beri ilk çocuğumun erkek olmasını isterdim . Ki çok şükür gönlüme Gore olucak sanırım. Ama aç gözlülük mü diyeym kızım olsaydı şöyle yapardm kızım olsaydı böyle yapardm diyorm.. kendimi bende anlayamadım tabi bnm için cinsiyetten öncesi sağ saglim kucagima almak bunun hayalini kuruyorum en çok oğluma şunu alacam bunu yapacm şöyle olacak gbi sylere kapilamiyorm dogsaydi bir diyorum hep:))ne biliyim herkes öyle dedi erkek dedilerse değişmez falan dediler bende ondan dedim yoksa ben bilmiyorum zaten bende hala kız der umuduyla gidiyorumtabiki en önemli şey sağlıklı olması bakalım bir dahaki sefere çikolata falan yicem bakalım neler yapcak
Yusuf seyhana randevu aldım. Cok ilgili bn genetik testler için de ona gitmistim :)
onun da sonucunu atlatıyım Allahın izniyle ayrıntılı ultrason kalır bideİyi yapmissin canm. Bn ikilide yaptrmadm . Düşünce farkı bn gerek gormedim
Ben onu cubbeli ahmet hocaya benzetiyom :):) ben de gitmistim.
Ayrıntılıyi bnde yaptrcm :)onun da sonucunu atlatıyım Allahın izniyle ayrıntılı ultrason kalır bide
nasıldi kız sna karşı muayene nasıl geçmişti bn hc muayene olmadmda .
Eklemişsin canım gördüm. Saol. Bir de benim 1. Çocuğum olacak. O da eksik olmasın bari. Madem kategori olarak yazmışsınız. Teşekkür ederim :):) benimkide net olmadığı halde oğlum diyo başka birşey demiyor. gözünaydın prenses geliyor. kanama küçülmüş bundan sonra tamamen biter.
yarında benim kontrol var.inşallah netleşir.
birazdan ekliyeceğim canım.
gözünaydın canım. herşeyin yolunda olmasına sevindim. darısı başıma. yarında ben gidicem inş. netleşir.
tamam canım ekliyorum. gözünaydın bu arada
tamam birazdan ekliyorum canım
benim memeler balon gibiler. sütyen takmasan atletime değdiği an canım yanıyor. ucu koyulaştı ve etrafında kabarcıklar var. damarlar mor mor gözüküyor. iğne batırsan patlayacak durumda. sütyenlerim olmuyor. acilen pamuklu içi boş sütyen almam gerek
Git bakalım canım inş özelde söylerler bende çok merak ediyorum artık belli olsun yabenim gecen gittigimde baya hareketliydi ya ben gordum.bacaklar hep havada ama devlette bize ayirdigi iki dakika o sebeple daha zor sanirim
Kizlar bu arada uygulamalar artik gogus hassasiyetinin grctigini soyluyor ama ben hala inanilmaz gogus hassasiyeti yasiyorum ilk zamanlara yakin nerdeyse agriyo kasiniyo sert tas gibi zatenuclarina dokunamiyorum bir de uclarinda biseyler var minik minik beyaz nokta gibi...
Sizde nedir meme durumlari:)
Gideyim bir bakalm nasıl geçecekGuzeldi canim zaten nazik bi adam :)
Geçmiş olsun. canm. Bir kaç kişiden duymuştum bunu tedavi ediliyormuş anne karnında duzeliyormus. Sıkıntı yapma sen inslh geçer br an önce.Canlarr oğlum olacakmış ,ama bi böbreği şişmiş var mı öyle olan sonra düzelen
İstersen bir konu aç yaşayanlar yardımcı olacaktır. Çünkü bnde burda açılan konularda okumuştum.Yok mu duyan biraz üzüldüm duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?