2017 EKİM Anne adayları

ben ankaradan kocaeliye gitmeye useniyorum ya normalde kosa kosa giderdim simdi bahaneler buluyorum gozum almıyor yolculugu halbuki 3-4 saat gitmiyim evde otırıyım ben en iyisi

Allah kolaylık versin benim de yeni geçti yeşil elma ve ayva biraz sakinleştiriyor doktorum dondurma önerdi o da iyi geldi düzgün yapan bi yerden sade ve limonlu yedim cidden iyiydi

Kime gitcen devlette

Kiz ev umrumda bile degil:) allahtan oyle temizlik takintili degilim ama diger isler bile o kadar yoruyo ki altindan kalkmak guclesiyo...

Adam evde olunca uc ogun yemek yiyoruz hazirlamak filan bi tarafa bi de doymuyo diye hep detayli yemekler yapiyorum bende yiyorum kilo almaya basladim iyice

ben yaptırdım bugun kan aldılar sadece ama burda okumustum biri ikili yapmıs sonuc iyi sonra uclu yapmıs kotu dortlude aynı sekilde kotu cıkmıs sanırım uclu ve dortlu ikiliyi tasdiklemek icin varlar
İyi yapmissin canm. Bn ikilide yaptrmadm . Düşünce farkı bn gerek gormedim

Hahahaaa bnde öyle ya. Allah var içimi saklayamam eskiden beri ilk çocuğumun erkek olmasını isterdim . Ki çok şükür gönlüme Gore olucak sanırım. Ama aç gözlülük mü diyeym kızım olsaydı şöyle yapardm kızım olsaydı böyle yapardm diyorm.. kendimi bende anlayamadım tabi bnm için cinsiyetten öncesi sağ saglim kucagima almak bunun hayalini kuruyorum en çok oğluma şunu alacam bunu yapacm şöyle olacak gbi sylere kapilamiyorm dogsaydi bir diyorum hep:))

Eklemişsin canım gördüm. Saol. Bir de benim 1. Çocuğum olacak. O da eksik olmasın bari. Madem kategori olarak yazmışsınız. Teşekkür ederim :)

Gogus hassasiyeti en basindan beri bende de cok yogun... yarin sorcam doktora normal mi devam etmesi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…