- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.461
İyi yapmissin canm. Bn ikilide yaptrmadm . Düşünce farkı bn gerek gormedim
Yaştan dolayı öyledir o ya sn sıkma canını. İhtimal söz konusu olan br test bn güvenilir bulmuyorum. Eğer down sendromu varsa ayrıntılı ultrason da da tespit edebiliyorlar diye biliyorum. Aslında çokta bilgim yok ama bu konuda hayırlısı diyelm. Ogrensekte yapacak brsey yok ogrenmesekte doğduktan sonra dusunuruz öyle birşey varsa ..Ben de keske yaptirmasaymisim diyorum ikili testi, yastan dolayi oran bir tik yuksek... birkac doktora birden gidince bazisi riskli diyor bazisi iyi diyor... bosuna stred
Canım oğluşun hayırlı olsun. bende okumuştum böbrek meselesini geçiyormuş. inşallah normale dönecektir. üzülme sakın .normal ultrasonla bakınca mı gördüler. yoksa ayrıntılıya mı girdin.Canlarr oğlum olacakmış ,ama bi böbreği şişmiş var mı öyle olan sonra düzelen
İnşallah cnm seni çok iyi anlıyorumay canım inşallah biter valla bizde bir rahatlarız gerçekten çok zor mide bulantısı benim ilaç başta çok güzel etki etmişti ama artık etmiyor eskisi gibi bütün hayat enerjim bitti vallasodada asit varya benim mide zaten sakat normaldede bu seferde ağrıdan ölürüm asitli hiçbirşey içmiyorum ben çünkü inşallah geçer biran once de rahat rahat yemek yeriz.
Sus kiz dedikodumu yapiyorsun demek
Dimi Doktora anlattim evet bebegin dedi yerimmm onu yerr Masallah yavrularimiza, Rabbime emanetlerYaa kızlar ne tatlı hareket ediyor ya . Agzim karnıma ulassa isiririm onu. Ay çok şükür Allahım a yaa :) :))pit vuruyor deriye gıdıklıyor sankim içerden. :)
bildigim.kadariyla sonrasinda iniyormus biyerde okumustumCanlarr oğlum olacakmış ,ama bi böbreği şişmiş var mı öyle olan sonra düzelen
Boşver dostum biz senle gelin arayacaz daha hamamlarda :)Sus kiz dedikodumu yapiyorsun demek
Sen beni cok ararsin benim gibi dünür bulamazsin
Böyle gaza benziyor demi balon patlatmasi gbi :) maşallah 4 gundur hissediyorum günde 1 2 defa :)Dimi Doktora anlattim evet bebegin dedi yerimmm onu yerr Masallah yavrularimiza, Rabbime emanetler
bu bebek mi oluyor bana gecen hafta oldu icimde balon patladi gibi bende bagirsaklardandir dedimBöyle gaza benziyor demi balon patlatmasi gbi :) maşallah 4 gundur hissediyorum günde 1 2 defa :)
Basladinmi hissetmeye artik? Ben hissediyodum resmen ama 2 gundur gene tik yok yahu....Yaa kızlar ne tatlı hareket ediyor ya . Agzim karnıma ulassa isiririm onu. Ay çok şükür Allahım a yaa :) :))pit vuruyor deriye gıdıklıyor sankim içerden. :)
siz durun benimki kizsaCardialgia B Biravucmutluluk sizi ugrastircam kizimi almak icin cok ugrascaksiniz
Bu gibi durumlarda amniyon sivisiyla ilgili sikintilar oluyor sanirim. Genellikle doguma kadar duzeliyor... nasil tespit edildi ona sasirdim, detayli icin erken degil mi?Yok mu duyan biraz üzüldüm duyunca
Bnde önce bağırsak sandm ama iyice dinledim kendimi epey benziyor ama bağırsak değil . Daha br deriye vuruluyor gbi bu birde gaz bağırsak içinde dolaşıyor gbi oluyor ya bu hep aynı yerde arka arkaya atıyor pıt pıt brde hep takip ediyorum 4 gundur aynı yerde hemen bakıyorum hissettigim yere bebeğin olduğu yer.bu bebek mi oluyor bana gecen hafta oldu icimde balon patladi gibi bende bagirsaklardandir dedim
Bnada olmuştu ya hani önce hissettim sonra 1 hafta hc hissetmedim. 18.haftaya girdiğimde başladı bu ve gün geçtikçe dahada belirginlesiyo. Bak bunu yazarken gene vurdu bacağı bu kadr güçlü değildir henüz demi kendi dönüyordur. Birde bn çok zayifim ya karnimda durduğu yer belli elimi koyunca uzanma şeklini bile anlıyorum. Sanırm ondan erkenden başladım hissetmeyeBasladinmi hissetmeye artik? Ben hissediyodum resmen ama 2 gundur gene tik yok yahu....
Ben 13-14 te resmen hissediyodum balik kivriliyor gibi icimde... simdi yok bise:) arada boyle iki gun 3 gun hic yoklamadigi oluyo sanirim durusuyla alakali....Bnada olmuştu ya hani önce hissettim sonra 1 hafta hc hissetmedim. 18.haftaya girdiğimde başladı bu ve gün geçtikçe dahada belirginlesiyo. Bak bunu yazarken gene vurdu bacağı bu kadr güçlü değildir henüz demi kendi dönüyordur. Birde bn çok zayifim ya karnimda durduğu yer belli elimi koyunca uzanma şeklini bile anlıyorum. Sanırm ondan erkenden başladım hissetmeye
Kesinlikle duruşuyla alakalı ama az kaldı tamamen kıpır kıpır hissetmemize. Sen epey erken baslamistn hissetmeye bn 15 de hissettim 2 kere ondn sonra bebek herlde dediklerimde değilmiş zaten bunları hissedince anlıyor insan :)Ben 13-14 te resmen hissediyodum balik kivriliyor gibi icimde... simdi yok bise:) arada boyle iki gun 3 gun hic yoklamadigi oluyo sanirim durusuyla alakali....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?