2017 EKİM Anne adayları

Yok mu duyan biraz üzüldüm duyunca
canım oğlun olacakmış gözün aydın. diğer konu hakkında burada birinden daha duydum ama nedir bilmiyorum. ama canını sıkma sanırım geçen birşey. doktorun ne dedi tam olarak. birde başka doktora gitmeden üzme kendini benim arkadaşımın bebeğine beyinde kis var dediler 9 ay burnundan geldi. ağlamakdan maf oldu. sağlıklı bir kızı oldu.

ben bugun abur cubura dayandim ya dayanamadim biskuvi istiyo canim
benim canım bisküvi isteyince bebe bisküvisi yiyiyorum. iyi oluyor

ben kakolu yiyorum valla ya dayanamıyorum ben cikolata falanda yiyorum gun icinde :)) engel olamıyorum

ben kakolu yiyorum valla ya dayanamıyorum ben cikolata falanda yiyorum gun icinde :)) engel olamıyorum
çikolata midemi bulandırmıştı tiksindim. sadece çikolatalı goflet yiyebiliyorum. 2 saatte bir acıkıyorum. ne olacak bunun sonu bilmiyorum. gerçi arkadaşım ye sakın yememelik yapma dedi. 17 kilo aldım doğumdan sonra 13 kilo verdim dedi bir haftada

Evet cok erken baslamistim hatta ilk basta yokcanim degildir dedim ama sonra anladim o oldugunu simdi 17 haftaya geldim tik yok:)

Böyle gaza benziyor demi balon patlatmasi gbi :) maşallah 4 gundur hissediyorum günde 1 2 defa :)

Evettt evettt dimi aynisini doktora soyledim onayladi.

siz durun benimki kizsa Cardialgia B Biravucmutluluk sizi ugrastircam kizimi almak icin cok ugrascaksiniz

Ahah bende erken konustum bence sen sus ceneni simdilik kapali tut, burmalar buhar oldu

bu bebek mi oluyor bana gecen hafta oldu icimde balon patladi gibi bende bagirsaklardandir dedim

Yok canim bagirsak degil bebegin :)

ben bugun abur cubura dayandim ya dayanamadim biskuvi

istiyo canim

Biraz ye yememen daha iyi degil. At agzina bir kactane :)

Canlarr oğlum olacakmış ,ama bi böbreği şişmiş var mı öyle olan sonra düzelen

Canım bence üzme kendini. Burda bir cok forumda okudum ben bunu. Genelde erkek bebeklerde böbrekte buyume olabiliyormus. Doktorlar surekli kontrol ediyorlarmis ve genellikle 20 li haftalarinin sonununa dogru geciyormus. Hic uzme kendini. Bir doktora daha görün istersen. Bir de nasil anladi doktor buyume oldugunu? Normal ultrasonda mi anladi yoksa ayrintiliya falan mi girmistin?

Yaa kızlar ne tatlı hareket ediyor ya . Agzim karnıma ulassa isiririm onu. Ay çok şükür Allahım a yaa :) :)) pit vuruyor deriye gıdıklıyor sankim içerden. :)

Canimcim ya demek o kadar net hissetmeye basladin he :))) ne guzel yaa masallah ona :)) bisey sorcam. Hic biraz da olsa kucuk bi acı ya da agrı gibi hissettigin oluyo mu? Ben degisik seyler hissediyorum da arada anlayamadim bi turlu

Canım öncelikle geçmiş olsun. Benim kızım da 17. Haftada normal ultrasonda bi böbreği diğerinden büyük çıkmıştı. Bu yüzden cerrahpaşa da periadontolog da gebelik takibi yaptırmaya başladım. Doğduktan sonra da takibe alındı. Şükür ona verdiği bir sıkıntı olmadı. Erkek bebeklerde daha sık görülürmüş aslında. İçini ferah tut inşallah doğduğunda hiç bir şeyi kalmaz.

Yok mu duyan biraz üzüldüm duyunca
geçm

Sevgili Ekim anneleri
Detaylı ultrason vakti yaklaşıyor. Avrupa yakasında hangi hastaneler yapıyor? Bilgisi olan yazabilir mi?
Bi kaç yerden fiyat aldım 400₺ gibi fiyat verdiler. Daha uyguna yapan var mıdır acaba?

O hissettigin aci bebek :)

Kasılma gbi de oluyor böyle bazen acı gbi bnce oda bebisten. Senin bebegn pozisyonu musait değil demk ki canm veya göbeğin yagliysa da geç hissediyormussun. Bol su içip çikolata yiyp sırt üstü uzan bakalm belki hissedersin. Ama çok kişiden duydum ya 20.hftadan sonra hissediliyor diye hatta bnm annem inanmiyo sn bilmiyorsun daha o kadr hissetmezsn diyo . Kime anlattiysam o bebek diyo özellikle ablam bn kızda geç hissetmistim 22.hafta falndi herlde diyor ama oglanda 16.haftada başladım hissetmeye diyor bebegn hareketine ve pozisyonuna bağlı bence.

Normal ultrasyonda gördü canım geçebilir dedi başka doktora da görün dedi

Ayy inş canım elimde değil çok üzüldüm

O hissettigin aci bebek :)

Kız ama daha cok kucuk acıtamaz ki canımı o minnacik haliyle :)

Annem valla anlamadim ben. Ben de göbeğim yağlı diye mi hissedemiyorum diye sordum doktora içten hissedecegin bisey o yağlanmayla falan alakasi yok dedi. Valla anlamadim gitti anacim ne hissediyom ben bilemedim :))

Normal ultrasyonda gördü canım geçebilir dedi başka doktora da görün dedi

Canim sen mutlaka baska bi doktora da gorun ama bence perinatologa gorunsen daha iyi olur. Onlar daha iyi inceleyip daha iyi karar veriyor cunku. Uzme kendini nolur bitanem. Insallah gececek. Cok kiside olabilen bisey bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…