- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.481
canım oğlun olacakmış gözün aydın. diğer konu hakkında burada birinden daha duydum ama nedir bilmiyorum. ama canını sıkma sanırım geçen birşey. doktorun ne dedi tam olarak. birde başka doktora gitmeden üzme kendini benim arkadaşımın bebeğine beyinde kis var dediler 9 ay burnundan geldi. ağlamakdan maf oldu. sağlıklı bir kızı oldu.Yok mu duyan biraz üzüldüm duyunca
benim canım bisküvi isteyince bebe bisküvisi yiyiyorum. iyi oluyorben bugun abur cubura dayandim yadayanamadim biskuvi istiyo canim
ben kakolu yiyorum valla ya dayanamıyorum ben cikolata falanda yiyorum gun icinde :)) engel olamıyorumcanım oğlun olacakmış gözün aydın. diğer konu hakkında burada birinden daha duydum ama nedir bilmiyorum. ama canını sıkma sanırım geçen birşey. doktorun ne dedi tam olarak. birde başka doktora gitmeden üzme kendini benim arkadaşımın bebeğine beyinde kis var dediler 9 ay burnundan geldi. ağlamakdan maf oldu. sağlıklı bir kızı oldu.
benim canım bisküvi isteyince bebe bisküvisi yiyiyorum. iyi oluyor
çikolata midemi bulandırmıştı tiksindim. sadece çikolatalı goflet yiyebiliyorum. 2 saatte bir acıkıyorum. ne olacak bunun sonu bilmiyorum. gerçi arkadaşım ye sakın yememelik yapma dedi. 17 kilo aldım doğumdan sonra 13 kilo verdim dedi bir haftadaben kakolu yiyorum valla ya dayanamıyorum ben cikolata falanda yiyorum gun icinde :)) engel olamıyorum
Evet cok erken baslamistim hatta ilk basta yokcanim degildir dedim ama sonra anladim o oldugunu simdi 17 haftaya geldim tik yok:)Kesinlikle duruşuyla alakalı ama az kaldı tamamen kıpır kıpır hissetmemize. Sen epey erken baslamistn hissetmeye bn 15 de hissettim 2 kere ondn sonra bebek herlde dediklerimde değilmiş zaten bunları hissedince anlıyor insan :)
Böyle gaza benziyor demi balon patlatmasi gbi :) maşallah 4 gundur hissediyorum günde 1 2 defa :)
siz durun benimki kizsaCardialgia B Biravucmutluluk sizi ugrastircam kizimi almak icin cok ugrascaksiniz
bu bebek mi oluyor bana gecen hafta oldu icimde balon patladi gibi bende bagirsaklardandir dedim
ben bugun abur cubura dayandim yadayanamadim biskuvi
istiyo canim
Canlarr oğlum olacakmış ,ama bi böbreği şişmiş var mı öyle olan sonra düzelen
Yaa kızlar ne tatlı hareket ediyor ya . Agzim karnıma ulassa isiririm onu. Ay çok şükür Allahım a yaa :) :))pit vuruyor deriye gıdıklıyor sankim içerden. :)
geçmYok mu duyan biraz üzüldüm duyunca
Hayirli olsun oglun :)Canlarr oğlum olacakmış ,ama bi böbreği şişmiş var mı öyle olan sonra düzelen
Canım bence üzme kendini. Burda bir cok forumda okudum ben bunu. Genelde erkek bebeklerde böbrekte buyume olabiliyormus. Doktorlar surekli kontrol ediyorlarmis ve genellikle 20 li haftalarinin sonununa dogru geciyormus. Hic uzme kendini. Bir doktora daha görün istersen. Bir de nasil anladi doktor buyume oldugunu? Normal ultrasonda mi anladi yoksa ayrintiliya falan mi girmistin?
Canimcim ya demek o kadar net hissetmeye basladin he :))) ne guzel yaa masallah ona :)) bisey sorcam. Hic biraz da olsa kucuk bi acı ya da agrı gibi hissettigin oluyo mu? Ben degisik seyler hissediyorum da arada anlayamadim bi turlu
Evet cok erken baslamistim hatta ilk basta yokcanim degildir dedim ama sonra anladim o oldugunu simdi 17 haftaya geldim tik yok:)
Normalde gördü canımCanım oğluşun hayırlı olsun. bende okumuştum böbrek meselesini geçiyormuş. inşallah normale dönecektir. üzülme sakın .normal ultrasonla bakınca mı gördüler. yoksa ayrıntılıya mı girdin.
Normal ultrasyonda gördü doktorBu gibi durumlarda amniyon sivisiyla ilgili sikintilar oluyor sanirim. Genellikle doguma kadar duzeliyor... nasil tespit edildi ona sasirdim, detayli icin erken degil mi?
Kasılma gbi de oluyor böyle bazen acı gbi bnce oda bebisten. Senin bebegn pozisyonu musait değil demk ki canm veya göbeğin yagliysa da geç hissediyormussun. Bol su içip çikolata yiyp sırt üstü uzan bakalm belki hissedersin. Ama çok kişiden duydum ya 20.hftadan sonra hissediliyor diye hatta bnm annem inanmiyo sn bilmiyorsun daha o kadr hissetmezsn diyo . Kime anlattiysam o bebek diyo özellikle ablam bn kızda geç hissetmistim 22.hafta falndi herlde diyor ama oglanda 16.haftada başladım hissetmeye diyor bebegn hareketine ve pozisyonuna bağlı bence.Canım bence üzme kendini. Burda bir cok forumda okudum ben bunu. Genelde erkek bebeklerde böbrekte buyume olabiliyormus. Doktorlar surekli kontrol ediyorlarmis ve genellikle 20 li haftalarinin sonununa dogru geciyormus. Hic uzme kendini. Bir doktora daha görün istersen. Bir de nasil anladi doktor buyume oldugunu? Normal ultrasonda mi anladi yoksa ayrintiliya falan mi girmistin?
Canimcim ya demek o kadar net hissetmeye basladin he :))) ne guzel yaa masallah ona :)) bisey sorcam. Hic biraz da olsa kucuk bi acı ya da agrı gibi hissettigin oluyo mu? Ben degisik seyler hissediyorum da arada anlayamadim bi turlu
Normal ultrasyonda gördü canım geçebilir dedi başka doktora da görün dediCanım bence üzme kendini. Burda bir cok forumda okudum ben bunu. Genelde erkek bebeklerde böbrekte buyume olabiliyormus. Doktorlar surekli kontrol ediyorlarmis ve genellikle 20 li haftalarinin sonununa dogru geciyormus. Hic uzme kendini. Bir doktora daha görün istersen. Bir de nasil anladi doktor buyume oldugunu? Normal ultrasonda mi anladi yoksa ayrintiliya falan mi girmistin?
Bi tane böbreği şişmiş dedi, düzeltebilir dedi başka bi doktora yönlendirdi ,etraftakiler bi şey olmaz inş diyor tecrübeli anneler diyor off bilmiyorum başım çatlıyorHayirli olsun oglun :)
Doktor ne dedi bu konuda?
Ayy inş canım elimde değil çok üzüldümCanım öncelikle geçmiş olsun. Benim kızım da 17. Haftada normal ultrasonda bi böbreği diğerinden büyük çıkmıştı. Bu yüzden cerrahpaşa da periadontolog da gebelik takibi yaptırmaya başladım. Doğduktan sonra da takibe alındı. Şükür ona verdiği bir sıkıntı olmadı. Erkek bebeklerde daha sık görülürmüş aslında. İçini ferah tut inşallah doğduğunda hiç bir şeyi kalmaz.
geçm
İnş canımbildigim.kadariyla sonrasinda iniyormus biyerde okumustum
O hissettigin aci bebek :)
Kasılma gbi de oluyor böyle bazen acı gbi bnce oda bebisten. Senin bebegn pozisyonu musait değil demk ki canm veya göbeğin yagliysa da geç hissediyormussun. Bol su içip çikolata yiyp sırt üstü uzan bakalm belki hissedersin. Ama çok kişiden duydum ya 20.hftadan sonra hissediliyor diye hatta bnm annem inanmiyo sn bilmiyorsun daha o kadr hissetmezsn diyo . Kime anlattiysam o bebek diyo özellikle ablam bn kızda geç hissetmistim 22.hafta falndi herlde diyor ama oglanda 16.haftada başladım hissetmeye diyor bebegn hareketine ve pozisyonuna bağlı bence.
Normal ultrasyonda gördü canım geçebilir dedi başka doktora da görün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?