2017 EKİM Anne adayları

Bi tane böbreği şişmiş dedi, düzeltebilir dedi başka bi doktora yönlendirdi ,etraftakiler bi şey olmaz inş diyor tecrübeli anneler diyor off bilmiyorum başım çatlıyor
Bence sıkma kendini tecrubeli insanlara guven hem bir doktora bagli kalma bu durumda neler hatali cikabiliyor hepimiz Biliyoruz, kalbini ferah tut aslan gibidir oglun. Rabbim evladinla olsun guzel haberler al inşaAllah.

Ayy inş canım elimde değil çok üzüldüm

Seni çok iyi anlıyorum canım. İlk öğrendiğimde ağlamaktan mahfolmuştum. Ama boşuna üzmüşüm kendimi. Kızım şuan 4 yaşında hala senede bir takibe gideriz. hamdolsun sağlığı yerinde. Üzüldüğümle kaldım hamileliğim kötü geçti bu yüzden Çokça dua edelim inşallah sıkıntısız kucağına almak nasib olsun. Rabbim dermansız dert vermesin

Bence sıkma kendini tecrubeli insanlara guven hem bir doktora bagli kalma bu durumda neler hatali cikabiliyor hepimiz Biliyoruz, kalbini ferah tut aslan gibidir oglun. Rabbim evladinla olsun guzel haberler al inşaAllah.
Allah razı olsun canım ben cinsiyeti falan unuttum böbreğe odaklanınca ,tek doktorla kalmayacam gidecem bi kaç doktora

Amiiin canım ,Allah razı olsun ,eşim de üzülme falan dedi elimizden geleni yaparız gerisi Allaha kalmış

Bebisin gösterirse öğrenilebilir tabi ki canım doktor bi tahmin yapar yani. En kesin 16-18 hafta arası belirleniyormus cinsiyet doktorum öyle söylemişti ama çoğu arkadaş erkenden öğrendi burda.
Simdi devletede gitcem ya kesin soylemezler ne yersem bebek hareketlenir ki? :) bir umut sartlari zorlayayim

sigarayı bırakalı 2 yıl oldu. 2 gündür rüyamda kola ve sigara içiyorum böyle aşermemi olur yahu. kızlar dua edin yarında benim kontrolum var. herşey yolunda gitsin.
Bir suredir bende ruyamda sigara goeuyorum :) halbuki yaksam icemem midem bulaniyo biri icerken koksam bile ama :) aseriyorum:)

Hic yemedim cok uzun zaman oldu, ozellikle kola cekiyor canim. Esim nigde gazozu bagimlisi her gun icer mutlaka ondan bi yudum bi yudum otlaniyorum bazen
ben azar azar herseyden yiyorum diger turlu gercekten 9 ay gecmez zaten cogu seye dikkat ediyoruz kolayla ilgili doktorlar mide bulantısı icin tavsiye ediyormus light olmıycak bir bardaktan fazla olmıycak ben istedigimi yemezsem asabileniyorum

Bi tane böbreği şişmiş dedi, düzeltebilir dedi başka bi doktora yönlendirdi ,etraftakiler bi şey olmaz inş diyor tecrübeli anneler diyor off bilmiyorum başım çatlıyor

Gecmis olsun canim duzelir birsey duymuştum daha önce uzulme sen oglunda hayirli olsun benimde oglum olacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…