- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.501
Bence sıkma kendini tecrubeli insanlara guven hem bir doktora bagli kalma bu durumda neler hatali cikabiliyor hepimiz Biliyoruz, kalbini ferah tut aslan gibidir oglun. Rabbim evladinla olsun guzel haberler al inşaAllah.Bi tane böbreği şişmiş dedi, düzeltebilir dedi başka bi doktora yönlendirdi ,etraftakiler bi şey olmaz inş diyor tecrübeli anneler diyor off bilmiyorum başım çatlıyor
Ayy inş canım elimde değil çok üzüldüm
Allah razı olsun canım ben cinsiyeti falan unuttum böbreğe odaklanınca ,tek doktorla kalmayacam gidecem bi kaç doktoraBence sıkma kendini tecrubeli insanlara guven hem bir doktora bagli kalma bu durumda neler hatali cikabiliyor hepimiz Biliyoruz, kalbini ferah tut aslan gibidir oglun. Rabbim evladinla olsun guzel haberler al inşaAllah.
Amiiin canım ,Allah razı olsun ,eşim de üzülme falan dedi elimizden geleni yaparız gerisi Allaha kalmışSeni çok iyi anlıyorum canım. İlk öğrendiğimde ağlamaktan mahfolmuştum. Ama boşuna üzmüşüm kendimi. Kızım şuan 4 yaşında hala senede bir takibe gideriz. hamdolsun sağlığı yerinde. Üzüldüğümle kaldım hamileliğim kötü geçti bu yüzden Çokça dua edelim inşallah sıkıntısız kucağına almak nasib olsun. Rabbim dermansız dert vermesin
Simdi devletede gitcem ya kesin soylemezler ne yersem bebek hareketlenir ki? :) bir umut sartlari zorlayayimBebisin gösterirse öğrenilebilir tabi ki canım doktor bi tahmin yapar yani. En kesin 16-18 hafta arası belirleniyormus cinsiyet doktorum öyle söylemişti ama çoğu arkadaş erkenden öğrendi burda.
Su ara su icecek vaktim bilr yok belki de cocuk bu yogunlugumun icinde oynuyosa da hissetmiyorumdur o da olabilir... bekliyeyim bir kac gun bakalimpozisyon değiştirmiyor demek ki :) çikolata yiyp uzan bakalm belki hoplar zıplar döner :))))
Annem hamilelikte hamam zararli. Olmasa bin kere gitmistim
Cips yedin mi cips:) resmen aseriyorum boyle kusana kadar cips yiyip kola icebilirimben bugun abur cubura dayandim yadayanamadim biskuvi istiyo canim
valla yedim biraz arada yiyorum da zatenCips yedin mi cips:) resmen aseriyorum boyle kusana kadar cips yiyip kola icebilirim
2 gündür rüyamda içiyorum kolayıCips yedin mi cips:) resmen aseriyorum boyle kusana kadar cips yiyip kola icebilirim
Hic yemedim cok uzun zaman oldu, ozellikle kola cekiyor canim. Esim nigde gazozu bagimlisi her gun icer mutlaka ondan bi yudum bi yudum otlaniyorum bazenvalla yedim biraz arada yiyorum da zaten
Bir suredir bende ruyamda sigara goeuyorum :) halbuki yaksam icemem midem bulaniyo biri icerken koksam bile ama :) aseriyorum:)sigarayı bırakalı 2 yıl oldu. 2 gündür rüyamda kola ve sigara içiyorumböyle aşermemi olur yahu. kızlar dua edin yarında benim kontrolum var. herşey yolunda gitsin.
ben azar azar herseyden yiyorum diger turlu gercekten 9 ay gecmez zaten cogu seye dikkat ediyoruz kolayla ilgili doktorlar mide bulantısı icin tavsiye ediyormus light olmıycak bir bardaktan fazla olmıycak ben istedigimi yemezsem asabileniyorumHic yemedim cok uzun zaman oldu, ozellikle kola cekiyor canim. Esim nigde gazozu bagimlisi her gun icer mutlaka ondan bi yudum bi yudum otlaniyorum bazen
Sağol canım ,bi kaç doktora göstereyim bakim ne diyorlarGeçmiş olsun. canm. Bir kaç kişiden duymuştum bunu tedavi ediliyormuş anne karnında duzeliyormus. Sıkıntı yapma sen inslh geçer br an önce.
Hiç duymadım canım. İnşallah geçer.Yok mu duyan biraz üzüldüm duyunca
Hadi gözün aydınKızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
Bi tane böbreği şişmiş dedi, düzeltebilir dedi başka bi doktora yönlendirdi ,etraftakiler bi şey olmaz inş diyor tecrübeli anneler diyor off bilmiyorum başım çatlıyor
Hayırlı olsun canimm aramıza hoşgeldin :)) benim oğlan 11. Haftada kendini göstermişti seninki baya nazlanmis anlaşılan :))Kızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?