2017 EKİM Anne adayları

Simdi devletede gitcem ya kesin soylemezler ne yersem bebek hareketlenir ki? :) bir umut sartlari zorlayayim
Valla ben de devlete de gidiyorum doktor ben sormadan söyledi ama kesin demedi benim cinsiyet net değil o yüzden. Doktordan doktora değişiyor bazı devlet doktorları sağlıklı mı değil mı sırf ona bakıyorlar işin eğlenceli kısmıyla pek ilgilenmiyorlar :) Tatlı yersen hareketlenirmis :)

Bir suredir bende ruyamda sigara goeuyorum :) halbuki yaksam icemem midem bulaniyo biri icerken koksam bile ama :) aseriyorum:)
Yanlız değilmişim :) insan sigara aserirmi ya ? Bn bırakalı 1bucuk sene oldu burnuma kokuyo Miss gbi geliyo kokusu ruyama girmesi cabasi

Kızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
Gözün aydın canım ogluslari hor gormeyelm lütfen yani. Tamam sevimsiz olabilirler kızlar gbi cici cici olmayabilirler ama onlarda ayrı br havaya sahipler

Anladim yarin tatli seyler yiyim o zaman :) bakalim sansima dr ne diyecek :))

kizlar kilolar ne alemde ben aksam tartildim 59 ciktim sabah yine tartilcam ac karnina gorunurde kilo yok ama bel kalinlasmasi var biraz

Hic kilo almadin mi! Yuh! Ben 4 5 kilo filan aldim sanirim... halbuki cok yedigim de yok... dikkatli gidiyorum yani ama iste
Yanlız değilmişim :) insan sigara aserirmi ya ? Bn bırakalı 1bucuk sene oldu burnuma kokuyo Miss gbi geliyo kokusu ruyama girmesi cabasi

Kuzenim asermisti icmeyi gectim yakmadan yicem oyle cok canim cekiyo demisti :)

Doktoru gunde 3 taneye kadar icebilirsin demisti ama ben cift cizgiyi gordugum gece gittim iki tane yaktim son oldu:) icmem yani ama dogumdan sonra bi parti yaparim kendime:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…