- 1 Haziran 2015
- 991
- 1.096
- 43
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.521
Nazlaninca bir umut kiz sandim dr soyleyince bir uzuldum falan ama alistim hemencik herkesde kiz bekliyordu etkilendim sanirimHayırlı olsun canimm aramıza hoşgeldin :)) benim oğlan 11. Haftada kendini göstermişti seninki baya nazlanmis anlaşılan :))
gözünaydın canım darısı başıma yarında benim kontrol varKızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
Valla ben de devlete de gidiyorum doktor ben sormadan söyledi ama kesin demedi benim cinsiyet net değil o yüzden. Doktordan doktora değişiyor bazı devlet doktorları sağlıklı mı değil mı sırf ona bakıyorlar işin eğlenceli kısmıyla pek ilgilenmiyorlar :) Tatlı yersen hareketlenirmis :)Simdi devletede gitcem ya kesin soylemezler ne yersem bebek hareketlenir ki? :) bir umut sartlari zorlayayim
Elma yersen veya çikolatayla meyve suyu içersen hareketlenir canımSimdi devletede gitcem ya kesin soylemezler ne yersem bebek hareketlenir ki? :) bir umut sartlari zorlayayim
Bende o yuzden nigde gazozunu iciyorum masum geliuor bana:)ben azar azar herseyden yiyorum diger turlu gercekten 9 ay gecmez zaten cogu seye dikkat ediyoruz kolayla ilgili doktorlar mide bulantısı icin tavsiye ediyormus light olmıycak bir bardaktan fazla olmıycak ben istedigimi yemezsem asabileniyorum
Eneee:) bende kiz diye dusunmustum seninjini goruyomusunKızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
gözünaydın canım darısı başıma yarında benim kontrol var
lovedido gözün aydın seninki de oğluşmuş :)
Eneee:) bende kiz diye dusunmustum seninjini goruyomusun
Belkide ondan , kendini dinlemeye vaktin kalmiyordur :)Su ara su icecek vaktim bilr yok belki de cocuk bu yogunlugumun icinde oynuyosa da hissetmiyorumdur o da olabilir... bekliyeyim bir kac gun bakalim
Yanlız değilmişim :) insan sigara aserirmi ya ? Bn bırakalı 1bucuk sene oldu burnuma kokuyo Miss gbi geliyo kokusu ruyama girmesi cabasiBir suredir bende ruyamda sigara goeuyorum :) halbuki yaksam icemem midem bulaniyo biri icerken koksam bile ama :) aseriyorum:)
Gözün aydın canımKızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
Bizede haber ver kuzum :)Sağol canım ,bi kaç doktora göstereyim bakim ne diyorlar
Sağol canım ,inş geçer dua et, senin oğlun da hayırlı olsunGecmis olsun canim duzelir birsey duymuştum daha önce uzulme sen oglunda hayirli olsun benimde oglum olacakmis
Tamam canım , dua et olur mu geçsin bu şeyBizede haber ver kuzum :)
Hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
Anladim yarin tatli seyler yiyim o zaman :) bakalim sansima dr ne diyecek :))Valla ben de devlete de gidiyorum doktor ben sormadan söyledi ama kesin demedi benim cinsiyet net değil o yüzden. Doktordan doktora değişiyor bazı devlet doktorları sağlıklı mı değil mı sırf ona bakıyorlar işin eğlenceli kısmıyla pek ilgilenmiyorlar :) Tatlı yersen hareketlenirmis :)
kizlar kilolar ne alemde ben aksam tartildim 59 ciktim sabah yine tartilcam ac karnina gorunurde kilo yok ama bel kalinlasmasi var biraz
Yanlız değilmişim :) insan sigara aserirmi ya ? Bn bırakalı 1bucuk sene oldu burnuma kokuyo Miss gbi geliyo kokusu ruyama girmesi cabasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?