2017 EKİM Anne adayları

oğlu olacaklar sünnetini hemen yaptıracakmısınız? artık beklemeden yapıyorlarmış

daha birsey yok bir iki kilo oynuyor eski kilomla eski kotlarima hala giriyorum ama bel kismi rahatsiz ediyor heralde 6. aydan sonra baslicak bende yada metabolizma hizli bilemedim yag oranimi olcturmustum ben yuzde 16 cikmisti cabuk yakiyomusum

Kızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can

Tatlııııımmm sen de mi pipili annesi oluyosun kiz? :))) hadi hayirli olsun maşallah oğluşuna :)))

gözünaydın canım darısı başıma yarında benim kontrol var

Canim haber ver hemencik bize de:))

Gözün aydın canım ogluslari hor gormeyelm lütfen yani. Tamam sevimsiz olabilirler kızlar gbi cici cici olmayabilirler ama onlarda ayrı br havaya sahipler

Kız oğluşlara niye sevimsiz diyon bakim sen? Süslü diiller sadece kızlar gibi yoksa bal gibi de sevimliler bi kerem :)))

daha birsey yok bir iki kilo oynuyor eski kilomla eski kotlarima hala giriyorum ama bel kismi rahatsiz ediyor heralde 6. aydan sonra baslicak bende yada metabolizma hizli bilemedim yag oranimi olcturmustum ben yuzde 16 cikmisti cabuk yakiyomusum
Oha %16 nedir:)

Ben %22 yi gorunce oh yasasin demistim:)

Kiz bakmaya gidecegiz bizim pipililer cogaldi kiz kalmayacak
Bende gecen ne dusundum:)

Benim evde ust katin ayri bir daire gibi istersen apartmandan girisi de var. Esim yukardaki bos odayi veririz ona delikanli olunca yukarda ozgur takilsin cocuk dedi.

Beni uyku tutmadi mi! Ya eve kiz atarsa, geldigi gittigi saatten haberim olmazsa, ay korktum korktum yok dedim ben yatak odasi yapicam orayi:)

Yarin gidiyorsun dimi?
Doktorum organik boya ile boyayabilirmisim ama marka sormadim sen soracaktin ya unutma emi :)

Hayirli haberlerle gel inşaAllah...
evet canım yarın gidicem aklımda soracağım

Erkek olunca o da var dimi... aslinda cok mantikli...
evet canım. doğar değmez değilde oğlum olursa 5-6 aylarda yaptırıp mevlüt okutmayı düşünüyorum. küçükken daha sağlıklıymış. burada hep doğar doğmaz yapıyorlar. ben 6. ayda yapıp şehzade kıyafeti giydirmeyi düşünüyorum. tabi cinsiyet değişmezse

Ahahaa oha senaryolara bak

Hemen degerlendir orayi yeter bir oda ona :)

Sen ne fena kaynana olacaksin belli, evlenince karisinin yanindan kaldirir 'kalk evladim rahat yat diger odada' dersin...

Aha bak seni buldum nette :)

Hemen ne girme
Ogluma duygu sömürüsu yapip geline ev temizletecegim

Kizin olursa benimdir he kimseye söz verme

Sen dogunca ogreneceksin bu gidisle
kiz birlikte oturun balayina falanda gidersin hatta
valla sinir oldum..ya gostermiyo ya da kiz cikintisi yok ondan emin olmak istiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…