- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.541
daha birsey yok bir iki kilo oynuyor eski kilomla eski kotlarima hala giriyorum ama bel kismi rahatsiz ediyor heralde 6. aydan sonra baslicak bende yada metabolizma hizli bilemedim yag oranimi olcturmustum ben yuzde 16 cikmisti cabuk yakiyomusumHic kilo almadin mi! Yuh! Ben 4 5 kilo filan aldim sanirim... halbuki cok yedigim de yok... dikkatli gidiyorum yani ama iste
Kuzenim asermisti icmeyi gectim yakmadan yicem oyle cok canim cekiyo demisti :)
Doktoru gunde 3 taneye kadar icebilirsin demisti ama ben cift cizgiyi gordugum gece gittim iki tane yaktim son oldu:) icmem yani ama dogumdan sonra bi parti yaparim kendime:)
ben şimdiye kadar 4 kilo aldımkizlar kilolar ne alemde ben aksam tartildim 59 ciktim sabah yine tartilcam ac karnina gorunurde kilo yok ama bel kalinlasmasi var biraz
Kızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
gözünaydın canım darısı başıma yarında benim kontrol var
Gözün aydın canımogluslari hor gormeyelm lütfen yani. Tamam sevimsiz olabilirler kızlar gbi cici cici olmayabilirler ama onlarda ayrı br havaya sahipler
Oha %16 nedir:)daha birsey yok bir iki kilo oynuyor eski kilomla eski kotlarima hala giriyorum ama bel kismi rahatsiz ediyor heralde 6. aydan sonra baslicak bende yada metabolizma hizli bilemedim yag oranimi olcturmustum ben yuzde 16 cikmisti cabuk yakiyomusum
Kiz bakmaya gidecegizAnnem hamilelikte hamam zararli. Olmasa bin kere gitmistim
daha birsey yok bir iki kilo oynuyor eski kilomla eski kotlarima hala giriyorum ama bel kismi rahatsiz ediyor heralde 6. aydan sonra baslicak bende yada metabolizma hizli bilemedim yag oranimi olcturmustum ben yuzde 16 cikmisti cabuk yakiyomusum
Yarin gidiyorsun dimi?ben şimdiye kadar 4 kilo aldım
Bende gecen ne dusundum:)Kiz bakmaya gidecegizbizim pipililer cogaldi kiz kalmayacak
Erkek olunca o da var dimi... aslinda cok mantikli...oğlu olacaklar sünnetini hemen yaptıracakmısınız? artık beklemeden yapıyorlarmış
Rabbim gönlune gore versin çok güzel haberlerini al İnşaAllahTamam canım , dua et olur mu geçsin bu şey
evet canım yarın gidicem aklımda soracağımYarin gidiyorsun dimi?
Doktorum organik boya ile boyayabilirmisim ama marka sormadim sen soracaktin ya unutma emi :)
Hayirli haberlerle gel inşaAllah...
evet canım. doğar değmez değilde oğlum olursa 5-6 aylarda yaptırıp mevlüt okutmayı düşünüyorum. küçükken daha sağlıklıymış. burada hep doğar doğmaz yapıyorlar. ben 6. ayda yapıp şehzade kıyafeti giydirmeyi düşünüyorum. tabi cinsiyet değişmezseErkek olunca o da var dimi... aslinda cok mantikli...
Bende gecen ne dusundum:)
Benim evde ust katin ayri bir daire gibi istersen apartmandan girisi de var. Esim yukardaki bos odayi veririz ona delikanli olunca yukarda ozgur takilsin cocuk dedi.
Beni uyku tutmadi mi! Ya eve kiz atarsa, geldigi gittigi saatten haberim olmazsa, ay korktum korktum yok dedim ben yatak odasi yapicam orayi:)
iyidir kankitoNaber kanka
Olmazzz ustu acik arabayla konvoy yapacagiz dahaErkek olunca o da var dimi... aslinda cok mantikli...
Hemen ne girmeiyidir kankitodinleniyoz bebisle cinsiyeti belli olamayan bebegimle sen napiyon kaynana koduna girdinmi
kiz birlikte oturun balayina falanda gidersin hattaHemen ne girme
Ogluma duygu sömürüsu yapip geline ev temizletecegim
Kizin olursa benimdir he kimseye söz verme
Sen dogunca ogreneceksin bu gidisle
Tmm canm ederm bol bol :) bir an önce iyilessin inslh bebeginTamam canım , dua et olur mu geçsin bu şey
kiz birlikte oturun balayina falanda gidersin hatta
valla sinir oldum..ya gostermiyo ya da kiz cikintisi yok ondan emin olmak istiyolar
Haberm yok ne kadr aldm en son 3 hafta önce hiç almamstim. Yarn bir tartilaym :)kizlar kilolar ne alemde ben aksam tartildim 59 ciktim sabah yine tartilcam ac karnina gorunurde kilo yok ama bel kalinlasmasi var biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?