2017 EKİM Anne adayları

Bnde icmem. Zarar veremem bebeğime . Geçer buda zamanla ya

ablamin birinin oğlu var 1 yaşadıktan sonra kendini hc sevdirmedi . Öptürmüyo bile iltifat etsn ne var diyo ne olmuş sanki dovecek manyak yaa atarli sey ama diğer ablamin kızı br yağ yakar sormaaa teyzecim teyzecim :))) o bakımdan sevimsiz diyorum bn oğlanlara ama erkek çocuklarında ki şu karizma hareketler yokmu bitiyorm ona

Ahahaa oha senaryolara bak

Hemen degerlendir orayi yeter bir oda ona :)

Sen ne fena kaynana olacaksin belli, evlenince karisinin yanindan kaldirir 'kalk evladim rahat yat diger odada' dersin...

Aha bak seni buldum nette :)

Benden bi kere sahane kaynana olur! ben sadece oglumu merak ederim kacta geldi kacta gitti basina bisi gelmesin filan diye:) kiskanclik yapmam hic ne yapicam:) zaten her kosulda oglumun bir numarali sevgilisi ben olucam kulvarlarimiz farkli:)

Zanamm174 kuzum bak seni cok iyi anliyorum kendimi yerine koydum ve ates basti vucudumu haklisin paniklemekte Ama kendini strese soktukca bebege zarar verdigini unutma soguk kanli davranmak zorundayiz bak cok okudum forumda, bobreginde buyume var, beyninde kist var, kalbinde parlama var, cigerleri kucuk kalmis neler neler duyuyoruz ama dikkat et neredeyse hepsinin su anki durumunu incelersen ya doguma kadar normale donmuslerdir ya da dogumdan sonra tedaviyle kontrol altina alinmistir yani allah vermesin tabi ama biz biraz fazla takiliyoruz panikliyoruz karnimizin icindeki birsey daha olusum asamasinda...

Eskiden ultrason mu varmis insanlar adet olmayinca hamile oldugunu anliyor bir de dogum icin hastaneye gidiyormus bazen diyorum herseyi bilmesek daha iyimi acaba diye.... bak goruceksin doguma kdar normale donecek...

Gecen ay bi arkadasima detayli ultrasonda suyun fazla demisler kiz 2 hafta kendini yedi bitirdi, 2 hafta sonra normale donmustu...

İlk duyduğumda çok kötü oldum ona bi şey olacak korkusu sardı beni oturup saatlerce ağlayabilirdim , hiç beklemiyor insan biliyor musun şok oldum resmen ,tabi sonra doktor anlattı başka bi doktora yönlendirdi aradı arkadaşını falan biraz daha durumu anladım, dün nette baya baktım erkek bebeklerde görülebiliyormuş düzeledebilir ki inş hemen düzelir

Panik yaptım evet ama anne olan arkadaşlarımla konuştum biraz iyi geldi ,buradaki arkadaşlar iyi geldi ,Allah kimseye evladının acısını göstermesin, sağlıkla kucağımıza alırız inş

Günaydın kızlar,bugün kontrol günüm heyecanlıyım. Bir yandanda korku sardı. İnşallah hersey yolunda gider ve cinsiyet kesinleşir.
Bende gidiyorum bugn. Cok heyecanliym yaa .. ama kalp atışlarıni duymaya gittiğinde ki heyecan br baskaydi ultrason için sedyeye uzandigimda bütün vücudum titriyordu .. ayaklarim o kadr çok titriyordu ki eşime tut ayagimdan dedm bildiğin zangir zangirdi :) ay zamn nasılda geçiyor :)

Sende güzel güzel git gel bebişini gör bizede yaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…