- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.581
GUnaydin kizceler
Biri bana aciklasin bu bulanti neyin nesi sabah sabah?
günaydın canım. geceden içtiğin bi ilaç varsa ya da vitamin oda yapıyo arada. bana kan hapı bulantı yapıyor. benim de iki üç gündür belim ve dizlerim ağrıyor. resmen topallamaya başladım yürüyüşüm değişti. kemiklerim mi zayıfladı acabaGUnaydin kizceler
Biri bana aciklasin bu bulanti neyin nesi sabah sabah?
Ayy Masallah yaaa gunaydin sabah sabah :)
amin canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.İlk duyduğumda çok kötü oldum ona bi şey olacak korkusu sardı beni oturup saatlerce ağlayabilirdim , hiç beklemiyor insan biliyor musun şok oldum resmen ,tabi sonra doktor anlattı başka bi doktora yönlendirdi aradı arkadaşını falan biraz daha durumu anladım, dün nette baya baktım erkek bebeklerde görülebiliyormuş düzeledebilir ki inş hemen düzelir
Panik yaptım evet ama anne olan arkadaşlarımla konuştum biraz iyi geldi ,buradaki arkadaşlar iyi geldi ,Allah kimseye evladının acısını göstermesin, sağlıkla kucağımıza alırız inş
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bence bir pipili annesi daha geliyor gibi :)))Günaydın kızlar,bugün kontrol günüm heyecanlıyım. Bir yandanda korku sardı. İnşallah hersey yolunda gider ve cinsiyet kesinleşir.
Gunaydin canim, hayirla git hayirla dön seni bekliyoruz :)Günaydın kızlar,bugün kontrol günüm heyecanlıyım. Bir yandanda korku sardı. İnşallah hersey yolunda gider ve cinsiyet kesinleşir.
canım yaa içimde seninki kız çıkacak gibi bir his var neden bilmiyorum ama. hayırlısı olsun inşallah. belki psikolojiktir :)))Bende gidiyorum bugn. Cok heyecanliym yaa .. ama kalp atışlarıni duymaya gittiğinde ki heyecan br baskaydi ultrason için sedyeye uzandigimda bütün vücudum titriyordu .. ayaklarim o kadr çok titriyordu ki eşime tut ayagimdan dedm bildiğin zangir zangirdi :) ay zamn nasılda geçiyor :)
Canım erkek demişler ama kesin değil demişler o yüzden içime öyle bir his doğdu. :)))B Biravucmutluluk kiz senin ki erkek degilmiydi?
Amin inş canımamin canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Yedigini cikararak tam bugun iyi yedim kuzucugu besledim demeye kalmadan cikarmakOha abi nasi veriyonus kilo biri bana bunu aciklasin nolur
O an başka bir heyecan ve stresdiBende gidiyorum bugn. Cok heyecanliym yaa .. ama kalp atışlarıni duymaya gittiğinde ki heyecan br baskaydi ultrason için sedyeye uzandigimda bütün vücudum titriyordu .. ayaklarim o kadr çok titriyordu ki eşime tut ayagimdan dedm bildiğin zangir zangirdi :) ay zamn nasılda geçiyor :)
İnşallah canım,doktorda erkeğe benzetmişti bakalım bugün ne diyecekhayırlı haberlerini bekliyoruz canım bence bir pipili annesi daha geliyor gibi :)))
Sağol canım randevum akşam 5 deGunaydin canim, hayirla git hayirla dön seni bekliyoruz :)
Gözün aydın canımogluslari hor gormeyelm lütfen yani. Tamam sevimsiz olabilirler kızlar gbi cici cici olmayabilirler ama onlarda ayrı br havaya sahipler
Ayy benide götür yaaa neresine gidiosnHaftasonu antalyaya anneme gidiyorum.
Kız bu gelinin gorumcesi deilmiydiYapcaz tabi kizimmm bak aynen boyle giyinecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?