2017 EKİM Anne adayları

Bizde oyleyiz gezmeyi, görmeyi ,eglenmeyi çok severiz otele bağlı kalmayiz aktivitelere fln katılırz ve aynı yerde 2 -3gün kalabilioruz zaten sıkılıyoruz :))

Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
İyi olduğuna sevindim ,cinsiyetine şaşırdım :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşş

Çok şükür iyiymis canm. Bu kez devlete gelmiştm cinsiyete kız dedi sadece.
Sen erkek istiyordun biliyorum ama hayırlısı böyleymiş sakın üzme kendini. Bana da kız diyecekmiş gibime geliyor salı günü ben de kızmış diye gelebilirim. Benim kocam çok büyük konuştu Allah dediklerinin tersini çıkaracakmış gibime geliyor.

İyi olduğuna sevindim ,cinsiyetine şaşırdım :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşş
Oha ciddimisin:)

Kiz bu ne rahatlik ben bile senin oglun olacagina nasi inanmisim soka girdim burda:)
Bn kız hissediyordum ya canm sanırım ondan sabah bile kahvaltıda dedim eşime bak kız çıkacak diye :) hala çok emin değilim bn ayrıntılıyi beklicem. :) Suan tek düsünceme gelen eşim kayınvalidemn adını koyarsa ona takildm :))

Hayırlı olsun canm.bu cinsiyetler sürekli degisiyo.benim 17 haftalk ögrenemedik.sanrm ogrenmeyecem de.surpriz olsun.
Artık bu kesindir çünkü 18.hafta herşeyi belli sonuçta ki boştu ya bacak arası tam bakmadı bnde göremedm o yüzden ama . Kısmet canm ya saglikli ya çok şükür takilmiyorum cinsiyete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…