- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.621
Anaa kız mıymış? Çok şaşırdım şuanda.Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
Bizde oyleyiz gezmeyi, görmeyi ,eglenmeyi çok severiz otele bağlı kalmayiz aktivitelere fln katılırz ve aynı yerde 2 -3gün kalabilioruz zaten sıkılıyoruz :))inşallah canım. randevun saat kaçda. benimde 3 hafta oldu göreli.
inşallah canım
bizde farklı bir yerlere gidince otel tercihimiz oluyor ama otelede eşim çok bağlı kalmaz. gittiğimiz yerin etrafında ne varsa gezer otele yatmadan yatmaya gideriz. dolu dolu yaşar tatilini :)
Çok şükür iyiymis canm. Bu kez devlete gelmiştm cinsiyete kız dedi sadece.
Oyyyy kızıma bi arkadas daha hayırlı olsun gözünüz aydın :))Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
İyi olduğuna sevindim ,cinsiyetine şaşırdım :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşşKızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
Oha ciddimisin:)Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
Biraz bnde saskinim ama ne yalan söyleyeyim geçen gittiğimde kararsız olduğundan çokta sasirmadm :) hayırlısı bakalm ama bn detaylı ultrasona kadr inanmamaya devam ediymm :))Anaa kız mıymış? Çok şaşırdım şuanda.
Sen erkek istiyordun biliyorum ama hayırlısı böyleymiş sakın üzme kendini. Bana da kız diyecekmiş gibime geliyor salı günü ben de kızmış diye gelebilirim. Benim kocam çok büyük konuştu Allah dediklerinin tersini çıkaracakmış gibime geliyor.Çok şükür iyiymis canm. Bu kez devlete gelmiştm cinsiyete kız dedi sadece.
Hayırlı olsun canm.bu cinsiyetler sürekli degisiyo.benim 17 haftalk ögrenemedik.sanrm ogrenmeyecem de.surpriz olsun.Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
İyi olduğuna sevindim ,cinsiyetine şaşırdım :) sağlıklı hayırlı evlat olsun inşş
Bn kız hissediyordum ya canm sanırım ondan sabah bile kahvaltıda dedim eşime bak kız çıkacak diye :) hala çok emin değilim bn ayrıntılıyi beklicem. :) Suan tek düsünceme gelen eşim kayınvalidemn adını koyarsa ona takildm :))Oha ciddimisin:)
Kiz bu ne rahatlik ben bile senin oglun olacagina nasi inanmisim soka girdim burda:)
Oha abi nasi veriyonus kilo biri bana bunu aciklasin nolur
Artık bu kesindir çünkü 18.hafta herşeyi belli sonuçta ki boştu ya bacak arası tam bakmadı bnde göremedm o yüzden ama . Kısmet canm ya saglikli ya çok şükür takilmiyorum cinsiyete.Hayırlı olsun canm.bu cinsiyetler sürekli degisiyo.benim 17 haftalk ögrenemedik.sanrm ogrenmeyecem de.surpriz olsun.
Aynen canm benmm ki yilisik sevimli olacak bak kızmış çünkü :)hehhh işte erkek dediğinde doktor üzülmemin sebebi tamamen buydu cidden atarlı sevimsiz oluyorlar kızlar yılışık bide erken konuşmaya yürümeye başlıyorlar ya
Sağol canm. İyiki heveslenip birşey almamisim :)Oyyyy kızıma bi arkadas daha hayırlı olsun gözünüz aydın :))
Toplam kac aldin?bende 13.haftadan bu yana 1 ayda 4 kilo almışım yaaa çişim var işeyim geleyim dedi doktora 68 i görünce tartıda
Obaaa:) yaparmi oyle bise:)Bn kız hissediyordum ya canm sanırım ondan sabah bile kahvaltıda dedim eşime bak kız çıkacak diye :) hala çok emin değilim bn ayrıntılıyi beklicem. :) Suan tek düsünceme gelen eşim kayınvalidemn adını koyarsa ona takildm :))
Eki Görüntüle 1991185
Evham anneler bize gelsin:) dogacagi varsa doguyor bu sipalar biz ay sunu yedim ay bunu yaptim diyelim sabaha kadar:)
Hiç belli olmaz valla. Bakalm o daha duymadı sanırım inanmaz. Bn bile suan yeni yeni sasirmaya basladm çalışmışım meğerse :)Obaaa:) yaparmi oyle bise:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?