2017 EKİM Anne adayları

Günaydın canm :) yediğin bir şeyden olabilir . Yda çok acikmissindir ??

Sabah ise gelirken bi pogca aldim hafifledi:) sanirim acliktanmis:):)

Yapcaz tabi kizimmm bak aynen boyle giyinecegiz

Kiz bu elbise benden daha agirdir:) kafam geri duser benim bununla:)

Kan hapi kullanmiyorum da decavit kullaniyorum o yapmis olabilir bilmiyorum gerci epeydir kullaniyorum da...

Yedigini cikararak tam bugun iyi yedim kuzucugu besledim demeye kalmadan cikarmak

4-5 kilo aldim simdiden

Zanamm174 Canım cinsiyet kesinleşmiş gözün aydın. Böbrek için de üzülme ben burada bir çok konu okudum ve geneli doğuma kadar düzeldi. Allah dermansız dert vermesin çok şükür böyle hastalıkların tedavisi var. Ki bence buna gerek kalmayacak doğuma kadar düzelecek

Son düzenleme:
Ohh ne güzel git tabi tam zamani bunaltici sicaklar yok henüz bende çok seviyorum deniz asigiyim ama ege denizini daha çok seviyorum
Antalya memleketim ayrı bir yeri var benim için. Ama marmaris de çok güzel. Deniz olan heryer benim için güzel (istanbul hariç) varmı antalyada tanıdığın yoksa tatilemi geliyorsun. Çok bunaldım hep evde yanlızım. hem değişiklik olur dedim hemde bebeğime birşeyler alırım diye düşünüyorum

Bende daha dün öğrendim de üzerine gelin arayışına girdim nasıl evlendireceğiz çok para lazım şimdiden altınmı yapsak kız almak kolay değil diye

Günaydın kızlar,bugün kontrol günüm heyecanlıyım. Bir yandanda korku sardı. İnşallah hersey yolunda gider ve cinsiyet kesinleşir.

Bugün benimde kontrol günüm. Heyecandan sürekli uyandım. Çok uzun zaman oldu sanki. Güzel haberlerle gelelim inşaAllah

Çoğu yerde tanıdığımız var ama otelleri tercih ediyoruz .Memleketin olunca tabi daha baska oluodur ne guzel :))deniz olan heryere aşığım bende yaa evet cnm iyi olur stres atarsin, kafani dinlersin senin adına sevindim :))

Bugün benimde kontrol günüm. Heyecandan sürekli uyandım. Çok uzun zaman oldu sanki. Güzel haberlerle gelelim inşaAllah
inşallah canım. randevun saat kaçda. benimde 3 hafta oldu göreli.

emily07 B Biravucmutluluk ve sen canım hepiniz güzel haberlerle gelin inşallah :)
inşallah canım

bizde farklı bir yerlere gidince otel tercihimiz oluyor ama otelede eşim çok bağlı kalmaz. gittiğimiz yerin etrafında ne varsa gezer otele yatmadan yatmaya gideriz. dolu dolu yaşar tatilini :)

hehhh işte erkek dediğinde doktor üzülmemin sebebi tamamen buydu cidden atarlı sevimsiz oluyorlar kızlar yılışık bide erken konuşmaya yürümeye başlıyorlar ya

Ay hic mi hic sevmem! Kiz ben kendime ne nisan ne soz ne kina ne dugun yapmamisim sirf bu isleri sevmiyorum die.... elimde olsa nikahi da kari koca gider kiyardim da o kaaa olmaz dediler:)

Hatun burda konvoy diyo:) afakanlar basti:)

ben ben nikahtan gidiverdim valla benim de söz nişan vs olmadı evlenme teklifi kendi aramızda kutlama yemek sonra hoppp nikahh ohh çokta temiz oldu hiç sevmem düğünleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…