- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.601
Ohh ne güzel git tabi tam zamani bunaltici sicaklar yok henüz bende çok seviyorum deniz asigiyim ama ege denizini daha çok seviyorumMerkeze gidiyorum canım
Günaydın canm :) yediğin bir şeyden olabilir . Yda çok acikmissindir ??
Yapcaz tabi kizimmm bak aynen boyle giyinecegiz
günaydın canım. geceden içtiğin bi ilaç varsa ya da vitamin oda yapıyo arada. bana kan hapı bulantı yapıyor. benim de iki üç gündür belim ve dizlerim ağrıyor. resmen topallamaya başladım yürüyüşüm değişti. kemiklerim mi zayıfladı acaba
Yedigini cikararak tam bugun iyi yedim kuzucugu besledim demeye kalmadan cikarmak
Kızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
kizlar kilolar ne alemde ben aksam tartildim 59 ciktim sabah yine tartilcam ac karnina gorunurde kilo yok ama bel kalinlasmasi var biraz
Gözün aydın canım. Pipililerin sayısı artıyor :)Kızlarrrr geldim ben anca yazabiliyorum bebegim pipili olacakmis ben şok ben iptal ama olsun du evlat o beeee can o can
Antalya memleketim ayrı bir yeri var benim için. Ama marmaris de çok güzel. Deniz olan heryer benim için güzel (istanbul hariç) varmı antalyada tanıdığın yoksa tatilemi geliyorsun. Çok bunaldım hep evde yanlızım. hem değişiklik olur dedim hemde bebeğime birşeyler alırım diye düşünüyorumOhh ne güzel git tabi tam zamani bunaltici sicaklar yok henüz bende çok seviyorum deniz asigiyim ama ege denizini daha çok seviyorum
Bende gecen ne dusundum:)
Benim evde ust katin ayri bir daire gibi istersen apartmandan girisi de var. Esim yukardaki bos odayi veririz ona delikanli olunca yukarda ozgur takilsin cocuk dedi.
Beni uyku tutmadi mi! Ya eve kiz atarsa, geldigi gittigi saatten haberim olmazsa, ay korktum korktum yok dedim ben yatak odasi yapicam orayi:)
Günaydın kızlar,bugün kontrol günüm heyecanlıyım. Bir yandanda korku sardı. İnşallah hersey yolunda gider ve cinsiyet kesinleşir.
Bugün benimde kontrol günüm. Heyecandan sürekli uyandım. Çok uzun zaman oldu sanki. Güzel haberlerle gelelim inşaAllahBende gidiyorum bugn. Cok heyecanliym yaa .. ama kalp atışlarıni duymaya gittiğinde ki heyecan br baskaydi ultrason için sedyeye uzandigimda bütün vücudum titriyordu .. ayaklarim o kadr çok titriyordu ki eşime tut ayagimdan dedm bildiğin zangir zangirdi :) ay zamn nasılda geçiyor :)
Bugün benimde kontrol günüm. Heyecandan sürekli uyandım. Çok uzun zaman oldu sanki. Güzel haberlerle gelelim inşaAllah
ay bende sabah sabah bunu gördüm çok duygulandım nasılda sıkı sıkı tutmuş minnak eliyle. Aynen öyle doğacağı varsa doğuyor :)Eki Görüntüle 1991185
Evham anneler bize gelsin:) dogacagi varsa doguyor bu sipalar biz ay sunu yedim ay bunu yaptim diyelim sabaha kadar:)
Çoğu yerde tanıdığımız var ama otelleri tercih ediyoruz .Memleketin olunca tabi daha baska oluodur ne guzel :))deniz olan heryere aşığım bende yaa evet cnm iyi olur stres atarsin, kafani dinlersin senin adına sevindim :))Antalya memleketim ayrı bir yeri var benim için. Ama marmaris de çok güzel. Deniz olan heryer benim için güzel (istanbul hariç) varmı antalyada tanıdığın yoksa tatilemi geliyorsun. Çok bunaldım hep evde yanlızım. hem değişiklik olur dedim hemde bebeğime birşeyler alırım diye düşünüyorum
inşallah canım. randevun saat kaçda. benimde 3 hafta oldu göreli.Bugün benimde kontrol günüm. Heyecandan sürekli uyandım. Çok uzun zaman oldu sanki. Güzel haberlerle gelelim inşaAllah
inşallah canım
bizde farklı bir yerlere gidince otel tercihimiz oluyor ama otelede eşim çok bağlı kalmaz. gittiğimiz yerin etrafında ne varsa gezer otele yatmadan yatmaya gideriz. dolu dolu yaşar tatilini :)Çoğu yerde tanıdığımız var ama otelleri tercih ediyoruz .Memleketin olunca tabi daha baska oluodur ne guzel :))deniz olan heryere aşığım bende yaa evet cnm iyi olur stres atarsin, kafani dinlersin senin adına sevindim :))
ablamin birinin oğlu var 1 yaşadıktan sonra kendini hc sevdirmedi . Öptürmüyo bile iltifat etsn ne var diyo ne olmuş sanki dovecek manyak yaa atarli sey ama diğer ablamin kızı br yağ yakar sormaaa teyzecim teyzecim :))) o bakımdan sevimsiz diyorum bn oğlanlara ama erkek çocuklarında ki şu karizma hareketler yokmu bitiyorm ona
Ay hic mi hic sevmem! Kiz ben kendime ne nisan ne soz ne kina ne dugun yapmamisim sirf bu isleri sevmiyorum die.... elimde olsa nikahi da kari koca gider kiyardim da o kaaa olmaz dediler:)
Hatun burda konvoy diyo:) afakanlar basti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?