- 2 Kasım 2016
- 778
- 729
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.641
Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
İnşallah cnm seni çok iyi anlıyorum
Ben zofer 8 mg. Kullanıyorum eskiden çok az fayda ediyordu ama artık faydası arttı
Geçicek inşallah sabırla bekleyelim
Hahahaaa bnde öyle ya. Allah var içimi saklayamam eskiden beri ilk çocuğumun erkek olmasını isterdim . Ki çok şükür gönlüme Gore olucak sanırım. Ama aç gözlülük mü diyeym kızım olsaydı şöyle yapardm kızım olsaydı böyle yapardm diyorm.. kendimi bende anlayamadım tabi bnm için cinsiyetten öncesi sağ saglim kucagima almak bunun hayalini kuruyorum en çok oğluma şunu alacam bunu yapacm şöyle olacak gbi sylere kapilamiyorm dogsaydi bir diyorum hep:))
herşeyin yolunda olmasına sevindim ama şoktayım. erkek diyen doktor % kaç demişti. ya benim adam da erkeğe kaptırdı doktor bugün kız derse sanırım orada bayılır.Çok şükür iyiymis canm. Bu kez devlete gelmiştm cinsiyete kız dedi sadece.
Kiz ev umrumda bile degil:) allahtan oyle temizlik takintili degilim ama diger isler bile o kadar yoruyo ki altindan kalkmak guclesiyo...
Adam evde olunca uc ogun yemek yiyoruz hazirlamak filan bi tarafa bi de doymuyo diye hep detayli yemekler yapiyorum bende yiyorum kilo almaya basladim iyice
Allah kolaylık versin benim de yeni geçti yeşil elma ve ayva biraz sakinleştiriyor doktorum dondurma önerdi o da iyi geldi düzgün yapan bi yerden sade ve limonlu yedim cidden iyiydi
Evet canm hislerm doğru cikti :)Canım hislerim doğru çıktı demekki :)) çok sevindim hadi hayırlısı :)
Hiç belli olmaz valla inanmayın ayrıntılı ultrasona girmedenB Biravucmutluluk benimkinin cinsiyeti de degisir mi acaba?
Kızmış canm benmki bak :)aynen canım bende birde zaman geçmiyor sanki yerinde sayıyor sinir oluyorum benimde gözüm hep kız cicilerine takılıyor onlar daha şeker ama doctor erkek dedi ama hep oğlum diye seviyorum bebişimi off daha muayeneme 2 hafta var ya geçmiyor günleerrrr yar yar
Benim annem ile kardeşimde antalyada yaşıyorr ben ise istanbuldayım bende gitmeyi düşünüyorum bakalım :)Merkeze gidiyorum canım
%70 erkek demişti canm :) bnm eşim ne yapacak acaba çok şaşırır mi oda kaptırmıştı bayaherşeyin yolunda olmasına sevindim ama şoktayım. erkek diyen doktor % kaç demişti. ya benim adam da erkeğe kaptırdı doktor bugün kız derse sanırım orada bayılır.dünden beri oğlumun pipisini görcem diyor bende kızıyorum kız olursa hayal kırıklığına uğrarsın diye. hatta alışsın diye dün kız ismi sordum ses yok adamda
gözünaydın canımKizlar gunaydin hastaneden geldim ikili testim normal cikti cok sukur ve cinsiyet icin bende kiz annesiyim yahu simdilik kiz gorunuyor dedi dr degisirmi bilmem ama
bencede git. antalya bir çok yerden bana daha hesaplı geliyor. bebeğimin alışverişini orada yapacağım o yüzdenBenim annem ile kardeşimde antalyada yaşıyorr ben ise istanbuldayım bende gitmeyi düşünüyorum bakalım :)
Kizlar gunaydin hastaneden geldim ikili testim normal cikti cok sukur ve cinsiyet icin bende kiz annesiyim yahu simdilik kiz gorunuyor dedi dr degisirmi bilmem ama
şok olur ben bile burada şoktayım%70 erkek demişti canm :) bnm eşim ne yapacak acaba çok şaşırır mi oda kaptırmıştı baya
Canım tabloya baktım da eksikler var, yaşım :29 ,oğlumun adı da Ali olacak inşş teyzesi :)herşeyin yolunda olmasına sevindim ama şoktayım. erkek diyen doktor % kaç demişti. ya benim adam da erkeğe kaptırdı doktor bugün kız derse sanırım orada bayılır.dünden beri oğlumun pipisini görcem diyor bende kızıyorum kız olursa hayal kırıklığına uğrarsın diye. hatta alışsın diye dün kız ismi sordum ses yok adamda
tesekkur ederim canim :))gözünaydın canım
bencede git. antalya bir çok yerden bana daha hesaplı geliyor. bebeğimin alışverişini orada yapacağım o yüzden
cok tesekkur ederim binbir kaygi ile gittim ama cok sukur yuzum gulerek ciktim :))hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sağlıklı olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?