2017 EKİM Anne adayları

kızlar birşey danışcam. en son ki düşük olduğunda yani söyle ben hep 32 33 günde bir regl oluyorum. hamie kaldığımda 41. gün adet oldum düştü. o reglim bitince birdahaki reglimi 28.günde oldum. şimdi bu ay var birde şuan 22.gunumdeyım. ben 28.gune goremı hesaplıcam sımdı 32ye goremı

İnşallah cnm seni çok iyi anlıyorum
Ben zofer 8 mg. Kullanıyorum eskiden çok az fayda ediyordu ama artık faydası arttı
Geçicek inşallah sabırla bekleyelim

bende zofer 8 mg kullanıyorum ama bu sefer 4 mg aldım bulamadım akşamda süte başladım nesguik ile içmeye çalışıyorum sanki süt iyi geldi gibi ılık süt midem daha iyi sanki bugün inşallah canım benim

aynen canım bende birde zaman geçmiyor sanki yerinde sayıyor sinir oluyorum benimde gözüm hep kız cicilerine takılıyor onlar daha şeker ama doctor erkek dedi ama hep oğlum diye seviyorum bebişimi off daha muayeneme 2 hafta var ya geçmiyor günleerrrr yar yar

Çok şükür iyiymis canm. Bu kez devlete gelmiştm cinsiyete kız dedi sadece.
herşeyin yolunda olmasına sevindim ama şoktayım. erkek diyen doktor % kaç demişti. ya benim adam da erkeğe kaptırdı doktor bugün kız derse sanırım orada bayılır. dünden beri oğlumun pipisini görcem diyor bende kızıyorum kız olursa hayal kırıklığına uğrarsın diye. hatta alışsın diye dün kız ismi sordum ses yok adamda

olsun canım bir iyileşsinde benimkide grip oldu akşamdan beri kötü bende yaklaşmıyorum bulaşmasın diye akşam ben hazırladım herşeyi normalde o yapıyor çünkü o geldiğinde ben yatak döşek yatıyor oluyorum zor valla Allah yardımcımız olsun sağ salim bir atlatalım şu dönemi inşallah ben normal temizlik takıntılıyım ama öyle bir saldım ki bir gör ev uçtu gidiyor umrumda değil

Allah kolaylık versin benim de yeni geçti yeşil elma ve ayva biraz sakinleştiriyor doktorum dondurma önerdi o da iyi geldi düzgün yapan bi yerden sade ve limonlu yedim cidden iyiydi

evet dondurma da iyi geliyor bende denedim ama midemi üşütmemek için çok yemiyorum armut da iyi geliyor deveci armudu sert olandan ben akşam ılık süt içtim sanki oda iyi geldi gibi bugün daha iyiyim sanki tabi ilacı kullanmaya da devam ediyorum inşallah biran once geçerde bizde artık aşerme evresine geçeriz

Kızmış canm benmki bak :)

%70 erkek demişti canm :) bnm eşim ne yapacak acaba çok şaşırır mi oda kaptırmıştı baya

Kizlar gunaydin hastaneden geldim ikili testim normal cikti cok sukur ve cinsiyet icin bende kiz annesiyim yahu simdilik kiz gorunuyor dedi dr degisirmi bilmem ama
gözünaydın canım

Benim annem ile kardeşimde antalyada yaşıyorr ben ise istanbuldayım bende gitmeyi düşünüyorum bakalım :)
bencede git. antalya bir çok yerden bana daha hesaplı geliyor. bebeğimin alışverişini orada yapacağım o yüzden

Canım tabloya baktım da eksikler var, yaşım :29 ,oğlumun adı da Ali olacak inşş teyzesi :)

gözünaydın canım

bencede git. antalya bir çok yerden bana daha hesaplı geliyor. bebeğimin alışverişini orada yapacağım o yüzden
tesekkur ederim canim :))

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindim sağlıklı olmasına
cok tesekkur ederim binbir kaygi ile gittim ama cok sukur yuzum gulerek ciktim :))

B Biravucmutluluk hayirli olsun kuzumisler tersine döndü desene :):)) bende bugun gitcem kontrole doktor 1 ay snra cagirmisti ama bizimki duramiyo haftasonu karabuge doncem smdiden git sen diyo :) bana da gecen sefer buyuk ihtimal erkek ama kesin 1 ay snra soyleriz demisti ne dicek bakalim degisirse ben şok olurum heralde hamile kalmadan once bile erkek diye hayal ediyoduk ailecek smdi bana da kız derse:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…