- 22 Şubat 2017
- 1.659
- 1.666
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.661
Kiz mi simdi cok sasirdimKızmış canm benmki bak :)
Kız öyle demeyn sizden duydukça benmde sok olasm geliyorşok olur ben bile burada şoktayım
Canım bana da oluyor soylemesi ayıp safra çıkarıyorum ben hatta. Yediklerimiz gece midede asit falan mı yapıyor acaba diye düşündüm ben bı de ilaçlardan da olabilir. Hoş benim normalde de bulanıyor sen şanslısın maşallah arada oluversin o kadar da :)GUnaydin kizceler
Biri bana aciklasin bu bulanti neyin nesi sabah sabah?
Haberi yok mi daha? Nasil dayaniyorsun yav%70 erkek demişti canm :) bnm eşim ne yapacak acaba çok şaşırır mi oda kaptırmıştı baya
Aaaa şaşırdım valla canım gözün aydın hayırlı olsun hala tam inanmamissin ama sanırım :) kız bebeklerde netlesene kadar baya zaman geçiyor sanki benim kizimda da hep kıza benziyor demişlerdi kesin dememislerdi çok uzun bi süre :)Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
Kızmış canm benmki bak :)
Gözün aydın canım testin iyi çıkmasına sevindim. Bu ilk cinsiyet tahminin mı daha önce bı şey demiş mıydı doktor? Değişebilir belki bana önce kız sonra erkek dediler bakalım ne olacak :)Kizlar gunaydin hastaneden geldim ikili testim normal cikti cok sukur ve cinsiyet icin bende kiz annesiyim yahu simdilik kiz gorunuyor dedi dr degisirmi bilmem ama
Dr um banada ilk erkek dedi ikincide %80 erkek demişti son kontrolde iyice baktı kesin kız dedi ilk zamanlar kızlarında organlarında çıkıntı ve şişlik oluomus veya kordonla karisiyomus cnm :)))Kız öyle demeyn sizden duydukça benmde sok olasm geliyorama değişmez artk demi çünkü kız dedikleri zaman genelde kesin oluyor..
Arkadaşlar o değilde o çıkıntı neyin nesiydi doktorla biz ikidir hayal mi gördük
Daha once hic tahmin etmediler ilk bu senin kacinci ayda dediler kizi? Kesin demedi ama 2 hafta sonra gel net soylerim dedi dr ama simdilik kiz gorunuyormus bilmiyorum ora bossa bostur sonra kordonu gorup pipi demesinlerdeGözün aydın canım testin iyi çıkmasına sevindim. Bu ilk cinsiyet tahminin mı daha önce bı şey demiş mıydı doktor? Değişebilir belki bana önce kız sonra erkek dediler bakalım ne olacak :)
Git de bizimde merakimiz gider hem :))Kızlar ben de bugün devlete gidicem kontrole aslında haftaya gitmemiz lazımdı ama sabırsız eşim o kadar beklenir mı diyor. Bakalım cinsiyet konusu ne olacak? Bu doktor 12+2 de kıza benziyor demişti ozeldeki önce kız sonra erkek dedi. Meraklardayim :)
Canım 12+2 de özel ve devlet kıza benziyor dedi 13+2 de ozeldeki erkeğe benziyor dedi valla ben de anlamadım. Şimdi biraz daha büyümüştür bakalım ne diyecek doktor.Daha once hic tahmin etmediler ilk bu senin kacinci ayda dediler kizi? Kesin demedi ama 2 hafta sonra gel net soylerim dedi dr ama simdilik kiz gorunuyormus bilmiyorum ora bossa bostur sonra kordonu gorup pipi demesinlerde
Kız öyle demeyn sizden duydukça benmde sok olasm geliyorama değişmez artk demi çünkü kız dedikleri zaman genelde kesin oluyor..
Arkadaşlar o değilde o çıkıntı neyin nesiydi doktorla biz ikidir hayal mi gördük
Sende her hafta gitmisinCanım 12+2 de özel ve devlet kıza benziyor dedi 13+2 de ozeldeki erkeğe benziyor dedi valla ben de anlamadım. Şimdi biraz daha büyümüştür bakalım ne diyecek doktor.
Ya 12. Haftada öyle denk geldi üst üste. Ben devletteki söylemez diye düşünmüştüm erkendi cunku. Özele de ikili test için gittim sonuç cikinca bir daha gittim derken iki kez bakmış oldu. Eşim çok sabırsız ikinci çocuk olduğu için ben biraz daha rahatım bekleyebiliyorum :)Sende her hafta gitmisinerken soylemisler bana anca cinsiyet ve ikili test sonucu icin geldim diyince bakti.:))
Toplam kac aldin?
Ben ayni gidiyorum 4. Ayi bitirdigimi dusunursek her ay 1 kilo:)
Arkadasim da 13-18 hafta arasinda 7 kilo almisti
Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
Aynen canm benmm ki yilisik sevimli olacak bak kızmış çünkü :)
oy maşallah ali ismini bende çok seviyorum. rahmetli dedemin adı. kendisini çok severdim. koymakda istedim ama eşim pek yanaşmadıCanım tabloya baktım da eksikler var, yaşım :29 ,oğlumun adı da Ali olacak inşş teyzesi :)
aynı şeyi bir arkadaş yaşadı. bu soruya kızınızın klitorisi büyükmüş onu pipi sanmışlar demişKız öyle demeyn sizden duydukça benmde sok olasm geliyorama değişmez artk demi çünkü kız dedikleri zaman genelde kesin oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?