2017 EKİM Anne adayları

şok olur ben bile burada şoktayım
Kız öyle demeyn sizden duydukça benmde sok olasm geliyor ama değişmez artk demi çünkü kız dedikleri zaman genelde kesin oluyor..

Arkadaşlar o değilde o çıkıntı neyin nesiydi doktorla biz ikidir hayal mi gördük

GUnaydin kizceler

Biri bana aciklasin bu bulanti neyin nesi sabah sabah?
Canım bana da oluyor soylemesi ayıp safra çıkarıyorum ben hatta. Yediklerimiz gece midede asit falan mı yapıyor acaba diye düşündüm ben bı de ilaçlardan da olabilir. Hoş benim normalde de bulanıyor sen şanslısın maşallah arada oluversin o kadar da :)

Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
Aaaa şaşırdım valla canım gözün aydın hayırlı olsun hala tam inanmamissin ama sanırım :) kız bebeklerde netlesene kadar baya zaman geçiyor sanki benim kizimda da hep kıza benziyor demişlerdi kesin dememislerdi çok uzun bi süre :)

Kizlar gunaydin hastaneden geldim ikili testim normal cikti cok sukur ve cinsiyet icin bende kiz annesiyim yahu simdilik kiz gorunuyor dedi dr degisirmi bilmem ama
Gözün aydın canım testin iyi çıkmasına sevindim. Bu ilk cinsiyet tahminin mı daha önce bı şey demiş mıydı doktor? Değişebilir belki bana önce kız sonra erkek dediler bakalım ne olacak :)

Dr um banada ilk erkek dedi ikincide %80 erkek demişti son kontrolde iyice baktı kesin kız dedi ilk zamanlar kızlarında organlarında çıkıntı ve şişlik oluomus veya kordonla karisiyomus cnm :)))

Kızlar ben de bugün devlete gidicem kontrole aslında haftaya gitmemiz lazımdı ama sabırsız eşim o kadar beklenir mı diyor. Bakalım cinsiyet konusu ne olacak? Bu doktor 12+2 de kıza benziyor demişti ozeldeki önce kız sonra erkek dedi. Meraklardayim :)

Gözün aydın canım testin iyi çıkmasına sevindim. Bu ilk cinsiyet tahminin mı daha önce bı şey demiş mıydı doktor? Değişebilir belki bana önce kız sonra erkek dediler bakalım ne olacak :)
Daha once hic tahmin etmediler ilk bu senin kacinci ayda dediler kizi? Kesin demedi ama 2 hafta sonra gel net soylerim dedi dr ama simdilik kiz gorunuyormus bilmiyorum ora bossa bostur sonra kordonu gorup pipi demesinlerde

Git de bizimde merakimiz gider hem :))

Daha once hic tahmin etmediler ilk bu senin kacinci ayda dediler kizi? Kesin demedi ama 2 hafta sonra gel net soylerim dedi dr ama simdilik kiz gorunuyormus bilmiyorum ora bossa bostur sonra kordonu gorup pipi demesinlerde
Canım 12+2 de özel ve devlet kıza benziyor dedi 13+2 de ozeldeki erkeğe benziyor dedi valla ben de anlamadım. Şimdi biraz daha büyümüştür bakalım ne diyecek doktor.

obsesif89 ben sana bişey diyecektim bulantı için. Doğadan in zencefil limon çayı var poşet olarak. Ben ondan içiyorum günde bir iki fincan. Bana iyi geldi. Zencefilin bir zararı yok bildiğim kadarıyla dene istersen

Ilk zamanlarda kizlarin klitorisi ödemli oluyor dolayısıyla doktor pipi zannedebiliyor.. cok erkenden öğrenmemek lazım aslnda insan cdden bi tuhaf oluyor.. sana bende şaşırdım açıkçası.. ama hayırlısı olsun tbi bizim de belli değil hala forumda bir biz kaldık sanırım cinsiyeti öğrenemeyen

Canım 12+2 de özel ve devlet kıza benziyor dedi 13+2 de ozeldeki erkeğe benziyor dedi valla ben de anlamadım. Şimdi biraz daha büyümüştür bakalım ne diyecek doktor.
Sende her hafta gitmisin erken soylemisler bana anca cinsiyet ve ikili test sonucu icin geldim diyince bakti.:))

Sende her hafta gitmisin erken soylemisler bana anca cinsiyet ve ikili test sonucu icin geldim diyince bakti.:))
Ya 12. Haftada öyle denk geldi üst üste. Ben devletteki söylemez diye düşünmüştüm erkendi cunku. Özele de ikili test için gittim sonuç cikinca bir daha gittim derken iki kez bakmış oldu. Eşim çok sabırsız ikinci çocuk olduğu için ben biraz daha rahatım bekleyebiliyorum :)

Canım tabloya baktım da eksikler var, yaşım :29 ,oğlumun adı da Ali olacak inşş teyzesi :)
oy maşallah ali ismini bende çok seviyorum. rahmetli dedemin adı. kendisini çok severdim. koymakda istedim ama eşim pek yanaşmadı

aynı şeyi bir arkadaş yaşadı. bu soruya kızınızın klitorisi büyükmüş onu pipi sanmışlar demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…