2017 EKİM Anne adayları

ay kızlar bu klitoris nasıl bişey de bu kadar pipiye benzetiliyor anlamadım. ben ultrsondan bakınca resmen pipi gördüm. hatta yumurtalıkları falan da görünüyodu yani. sizde de öyle olmadı mı

ay kızlar bu klitoris nasıl bişey de bu kadar pipiye benzetiliyor anlamadım. ben ultrsondan bakınca resmen pipi gördüm. hatta yumurtalıkları falan da görünüyodu yani. sizde de öyle olmadı mı

Kizmi senin ki?

Kiz ben dün gördum dikilmis pipisi resmen karsimdaydi artik degismez sanirim

Evet ya zofer 8 mg. Çok zor bulunuyor .Bulamadığında 4 mg. Almıştım çok kötü olmuştum sonra buldum bende.
Bakalım geçecek inşallah, bende sodayla bastırıyorum biraz midemi.
İnşallah geçti artık dediğimiz günlerde gelir.Ben 3 kilo verdim bile .20. Haftayı bekliyorum bu defada belki o zaman tamamen kesilir cnm

sen taktin kiza , ogluna ayip olmuyormu

ayyy sorma eşimle şimdi onu tartıştık telefonda allahın gücüne gider anasın sen sen yapma bari dedi alıştım kız geceden bu yana bakma evlat o evlat pipisini ısırcam hele doğsun

ben çevresel faktörlerden de etkilendim görümcelerim kaynanam annem kardeşim ve bir çok arkadaşım hep kız dedi aradığımda da kız olaydı iyiydi ama erkek te iyi dedi buruk buruk kız haberi veremedim diye hırs yaptım

Biraz bnde saskinim ama ne yalan söyleyeyim geçen gittiğimde kararsız olduğundan çokta sasirmadm :) hayırlısı bakalm ama bn detaylı ultrasona kadr inanmamaya devam ediymm :))
Ya dun dr. Buyuk ihtimalle kiz dedi oncesinde 2li testteki dr erkek buyik ihtimalle dedi bugun baska bi yere gittik baktirmaya o da bakti gormedi daha belli degil dedi bizim hayaller detayli ultrssina kaldi yaa ben kiz diyordum ama esi de diyor o kadr beklicez mi diyo

Benimki de oglan diye alistirdi kendini dun kiz deyince hayal kirikligi yasadi bugun yine baktirdik basla yere o da gostermedi dedim kusturdun cocugu al iste dedim.

Aahhahaha ilahi ne alemsinn :)) bebeklerde klitoris oncesinde erkek organi gibi sis olurmus daha sonra kuculurmus normal seklini alirmis :)

Vallla anlamadım yavru çişim var işeyim geleyim dedim doktora başka yerde tartılim bari doktoromun odasını değiştirmişlerdi kesin bozdular taşırken
Ustundeki basindaki de etkiler ama.. ben evde sabah cisimi yaptiktan sonra tartiliyorum hep aksam 57 felan cikiyorum cunku allh muhafaza:)

Sabahlari 55-55.5 arasi gidip geliyorum

inşallah canım. randevun saat kaçda. benimde 3 hafta oldu göreli.

Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)

Bende çıktım doktordan. Bu defa bende devlete gittim tahlillerim vardı yaptırmam gereken. Devlet olmasına rağmen bayaa uzun sürdü muayene. Ekrana bakıp hiç bişey demeyince çok korktum. Ölçüm yapıyormuş meğer. Herşeyi inceledi, hatta transvajinal ölçüm de yaptı. Çok şükür en büyük korkum olan o iyi. Plasenta bebeğin yüzüne dönük, belki kanamalar yüzündendir dedi. Detaylıda daha iyi anlaşılır dedi. İnşaAllah kötü bir durum değildir. Akıntıları sordum, amniyon sıvısı iyiymiş. Amniyon sıvısı kokulu olurmuş ve bir anda akarmış. Cinsiyeti teyit etmek hiç aklıma gelmedi. Pubik ağrısını soracaktım unutmuşum

@Biravucmutluluk cinsiyetin değişmesine çok şaşırdım, sen hep şüpheliydin zaten, hissetmişsin demekki. Kız çocuk daha tatlı oluyor, hayırlı sağlıklı olur inşaAllah

GUnaydin kizceler

Biri bana aciklasin bu bulanti neyin nesi sabah sabah?
Ben 18. Haftamdayım hala ilaçla ayaktayım bulantıdan.Ama normalde senin öyle bir sıkıntın yoktu sanırım. Eğer uykusuz kaldıysan,akşam yağlı yendiysen ve fazla yorulduysan ondan olabilir.
Dinlemeni ,uykunu almanı ve anlık çözüm için sade soda içmeyi tevsiye edebilirim.
Geçmiş olsun...

emily07 kuzu cinsiyetimiz pipili adımız Polat olacak yanına isim arıyoruz henüz bulamadık listeye eklermisin
tamam canım ekliyorum hemen

Ustundeki basindaki de etkiler ama.. ben evde sabah cisimi yaptiktan sonra tartiliyorum hep aksam 57 felan cikiyorum cunku allh muhafaza:)

Sabahlari 55-55.5 arasi gidip geliyorum
benim doktorum kiko takibini evde kendin yapacaksın dedi. sabahları iç çamaşırınla aç karnına ve idrara çıkmış tartıl dedi.

şükür sağlıklı bebeğin. önemli olanda o

Ali ismini çok Çok severim ,Alim diye severim inş :) niye yanaşmadı ya

önceleri tamam dedi ali çınar olsun dedik. sonra vazgeçti üstelemedim çünkü kayınpeder kendi ismini koymamızı istiyor. onu koymamak için alidende vazgeçtim
Kayınpeder ister mi bizim bilmiyorum ,ismi de fena değil :) anne baba kendi koymalı onların hakkı ya

Kayınpeder ister mi bizim bilmiyorum ,ismi de fena değil :) anne baba kendi koymalı onların hakkı ya
canım ben yaşayan birinin ismini koymaya karşıyım. Birde benim bebeğim tüp bebek. ben 1 yıldır neler yaşadım 2 bebeğimi kaybettim. Bu kadar acı,stres sıkıntı üzerine ismini koymak benim ve eşimin hakkı değilmi. allahdan oda koymak istemiyor babasının adını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…