2017 EKİM Anne adayları

Benim doktor beni ondan tartmiyo:) sadece soruyo gittigimde kac kilo aldin diye:) azicik kisuratlari soylemiyorum bende:)

Benim doktor beni ondan tartmiyo:) sadece soruyo gittigimde kac kilo aldin diye:) azicik kisuratlari soylemiyorum bende:)
bana ayda 1 kilo alabilirsin. senin durumun biraz farklı dinlenmede gerekiyor 1 kiloyu azcık geçebilirsin dedi birde arkadaşım yeni doğum yaptı. 17 kilo aldı hamilelikde. doğum yapalı 1 hafta oldu 13 kilosunu verdim diyor. bebeğinin enerjisine yetişcem diye uyku yemek aklına gelmiyor dedi.

Eveeettt. Annelerin merakı bitmez. Bu terimler ne? Niye bazısı hafta olarak büyük, bazısı çok daha büyük?

bugün muayeneye girer girmez çenesi düşük ben, başladım rahmimi anlatmaya, doktor mezuniyetimi sorunca şaşırdım. Çok fazla tıbbi terimler (septum,servikal,histereskopi) kullanmışım, hemşire misin dedi. Keşke rahat gebelerden olsak da bu kadar şey bilmeye çalışmasak.

Eklentiler

• IMG_0392.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 56
Dün o kadar üzgündüm ki anlatamam gözümden kaçmış kuşum ya ,inş düzelecek erkek çocuklarında çok olurmuş , pipisi meydandaydı teyzesi Ali'm geliyor

Canım doktor sanırım kafa, bacak ve karın ölçümleri de yapmış. FL,AC ve AG onlardı yanılmıyorsam. İlk çocuğumdaki devlet doktorum hep böyle bakardı rapora da yazardı hatta. Baya ayrıntılı bakmış yani doktorun maşallah... Bu arada bebek büyüdükçe ölçümler tam yapılamıyor. Kafa önde bacak arkada ya da tam tersi olabilir. Arada çok fazla fark olmadığı sürece ve bu fark artarak devam etmediği sürece problem yok bildiğim kadarıyla.

Kızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
Hayırlı evlat olsun inşallah
Hadi bakalım bir minnoş daha eklendi
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Kendi kendime çok söylüyorum keşkeee rahat gebelerden olsak ,eltim daha haftasını bilmiyordu doğuracakmış yakında haberi yok hiçbir şeyden imrendim ya ona

İnternetten baktım şimdi, öyleymiş. Tabi araştırıcam derken şaşı olucam yakında, gözlerim ağrıdı yavvv. AC ye taktım 3haftadan fazla önde. Karın çevresi oluyormuş. Babası da anası da kalın belli. Ne bekliyorsam :)

Bence bizim modellerde can çekmesi olmayacak gibi :) çünkü baya iştahlandım ama bu seferde yemek için yiyorum formda hamiş olcaz galiba

Kendi kendime çok söylüyorum keşkeee rahat gebelerden olsak ,eltim daha haftasını bilmiyordu doğuracakmış yakında haberi yok hiçbir şeyden imrendim ya ona
Onların çocukları turp gibi ve daha öz güvenli oluyor yaa. Biz dayanamıyoruz her bişeye stres yapıyoruz.

Deme kiz öyle karizma oluyor erkeklerde analarina düşkunler bende cok sasirdim Doktor erkek deyince herkes kiz diyordu :)

Kizlar bir el atin bana , esim diyor ki ayrintili yaptirmayalim yanlis birsey olursa sıkmayalim canimizi ama ben istiyorum

Sizce yapilmasi mutlaka gerekiyormu?

Kizlar bir el atin bana , esim diyor ki ayrintili yaptirmayalim yanlis birsey olursa sıkmayalim canimizi ama ben istiyorum

Sizce yapilmasi mutlaka gerekiyormu?
sadece down falan degil ama onceden belirlenen hatta bildigim kadarıyla hemen tedaviye baslanabilcek hastalıklar bile oluyormus veya dogar dogmaz bunları ogrenmek bebegin saglıgı icin onemli ben yaptırırım herseyi ogreniyim biliyim ona gore onlem alıyım diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…