- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.701
Benim doktor beni ondan tartmiyo:) sadece soruyo gittigimde kac kilo aldin diye:) azicik kisuratlari soylemiyorum bende:)tamam canım ekliyorum hemen
benim doktorum kiko takibini evde kendin yapacaksın dedi. sabahları iç çamaşırınla aç karnına ve idrara çıkmış tartıl dedi.
şükür sağlıklı bebeğin. önemli olanda o
bana ayda 1 kilo alabilirsin. senin durumun biraz farklı dinlenmede gerekiyor 1 kiloyu azcık geçebilirsin dediBenim doktor beni ondan tartmiyo:) sadece soruyo gittigimde kac kilo aldin diye:) azicik kisuratlari soylemiyorum bende:)
Kuzuuuuu çok pardon yeni gördüm ,ne diyon de hele :)
Dün o kadar üzgündüm ki anlatamam gözümden kaçmış kuşum ya ,inş düzelecek erkek çocuklarında çok olurmuş , pipisi meydandaydı teyzesi Ali'm geliyorZanamm174 Canım cinsiyet kesinleşmiş gözün aydın. Böbrek için de üzülme ben burada bir çok konu okudum ve geneli doğuma kadar düzeldi. Allah dermansız dert vermesin çok şükür böyle hastalıkların tedavisi var. Ki bence buna gerek kalmayacak doğuma kadar düzelecek
Canım doktor sanırım kafa, bacak ve karın ölçümleri de yapmış. FL,AC ve AG onlardı yanılmıyorsam. İlk çocuğumdaki devlet doktorum hep böyle bakardı rapora da yazardı hatta. Baya ayrıntılı bakmış yani doktorun maşallah... Bu arada bebek büyüdükçe ölçümler tam yapılamıyor. Kafa önde bacak arkada ya da tam tersi olabilir. Arada çok fazla fark olmadığı sürece ve bu fark artarak devam etmediği sürece problem yok bildiğim kadarıyla.Eveeettt. Annelerin merakı bitmez. Bu terimler ne? Niye bazısı hafta olarak büyük, bazısı çok daha büyük?
bugün muayeneye girer girmez çenesi düşük ben, başladım rahmimi anlatmaya, doktor mezuniyetimi sorunca şaşırdım. Çok fazla tıbbi terimler (septum,servikal,histereskopi) kullanmışım, hemşire misin dedi. Keşke rahat gebelerden olsak da bu kadar şey bilmeye çalışmasak.
Hayırlı evlat olsun inşallahKızlar ben çıktım doktordan. İyiymis bizim fıstık :) ortalama 18 haftalık dedi :) çok bakmadı 2 sn.surdu muayene brsey anlamadm . Cinsiyetimiz kızmış :)
Kendi kendime çok söylüyorum keşkeee rahat gebelerden olsak ,eltim daha haftasını bilmiyordu doğuracakmış yakında haberi yok hiçbir şeyden imrendim ya onaEveeettt. Annelerin merakı bitmez. Bu terimler ne? Niye bazısı hafta olarak büyük, bazısı çok daha büyük?
bugün muayeneye girer girmez çenesi düşük ben, başladım rahmimi anlatmaya, doktor mezuniyetimi sorunca şaşırdım. Çok fazla tıbbi terimler (septum,servikal,histereskopi) kullanmışım, hemşire misin dedi. Keşke rahat gebelerden olsak da bu kadar şey bilmeye çalışmasak.
Allah'ım bahtını da açık etsin. Ali ismini çok severim maşallahDün o kadar üzgündüm ki anlatamam gözümden kaçmış kuşum ya ,inş düzelecek erkek çocuklarında çok olurmuş , pipisi meydandaydı teyzesi Ali'm geliyor
İnternetten baktım şimdi, öyleymiş. Tabi araştırıcam derken şaşı olucam yakında, gözlerim ağrıdı yavvv. AC ye taktım 3haftadan fazla önde. Karın çevresi oluyormuş. Babası da anası da kalın belli. Ne bekliyorsam :)Canım doktor sanırım kafa, bacak ve karın ölçümleri de yapmış. FL,AC ve AG onlardı yanılmıyorsam. İlk çocuğumdaki devlet doktorum hep böyle bakardı rapora da yazardı hatta. Baya ayrıntılı bakmış yani doktorun maşallah... Bu arada bebek büyüdükçe ölçümler tam yapılamıyor. Kafa önde bacak arkada ya da tam tersi olabilir. Arada çok fazla fark olmadığı sürece ve bu fark artarak devam etmediği sürece problem yok bildiğim kadarıyla.
Bence bizim modellerde can çekmesi olmayacak gibi :) çünkü baya iştahlandım ama bu seferde yemek için yiyorum formda hamiş olcaz galibaevet dondurma da iyi geliyor bende denedim ama midemi üşütmemek için çok yemiyorum armut da iyi geliyor deveci armudu sert olandan ben akşam ılık süt içtim sanki oda iyi geldi gibi bugün daha iyiyim sanki tabi ilacı kullanmaya da devam ediyorum inşallah biran once geçerde bizde artık aşerme evresine geçeriz
Onların çocukları turp gibi ve daha öz güvenli oluyor yaa. Biz dayanamıyoruz her bişeye stres yapıyoruz.Kendi kendime çok söylüyorum keşkeee rahat gebelerden olsak ,eltim daha haftasını bilmiyordu doğuracakmış yakında haberi yok hiçbir şeyden imrendim ya ona
Kızlar ben ikili teste girmemiştim doktorum 4 lüye gir ama dedi yarın inş 4 lüye bakacak bu ayrıntılı dediğiniz nasıl ne zamanHiç belli olmaz valla inanmayın ayrıntılı ultrasona girmeden
20.haftadaKızlar ben ikili teste girmemiştim doktorum 4 lüye gir ama dedi yarın inş 4 lüye bakacak bu ayrıntılı dediğiniz nasıl ne zaman
Aynen maşallah çocuğu iyi ,iyi de olsun tabi de biz neden bu kadar merak edip öğreniyoruz sonra da stres yapıyoruzOnların çocukları turp gibi ve daha öz güvenli oluyor yaa. Biz dayanamıyoruz her bişeye stres yapıyoruz.
ayyy sorma eşimle şimdi onu tartıştık telefonda allahın gücüne gider anasın sen sen yapma bari dedi alıştım kız geceden bu yana bakma evlat o evlat pipisini ısırcam hele doğsun
ben çevresel faktörlerden de etkilendim görümcelerim kaynanam annem kardeşim ve bir çok arkadaşım hep kız dedi aradığımda da kız olaydı iyiydi ama erkek te iyi dedi buruk buruk kız haberi veremedim diye hırs yaptım
Ustundeki basindaki de etkiler ama.. ben evde sabah cisimi yaptiktan sonra tartiliyorum hep aksam 57 felan cikiyorum cunku allh muhafaza:)
Sabahlari 55-55.5 arasi gidip geliyorum
sadece down falan degil ama onceden belirlenen hatta bildigim kadarıyla hemen tedaviye baslanabilcek hastalıklar bile oluyormus veya dogar dogmaz bunları ogrenmek bebegin saglıgı icin onemli ben yaptırırım herseyi ogreniyim biliyim ona gore onlem alıyım diye dusunuyorumKizlar bir el atin bana , esim diyor ki ayrintili yaptirmayalim yanlis birsey olursa sıkmayalim canimizi ama ben istiyorum
Sizce yapilmasi mutlaka gerekiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?