2017 EKİM Anne adayları

Bende down falan dusunmedim zaten kuzum ama hani yok ur var yok sıvi var yok su var diyorlar ama bebek iyi doguyor ya ondan dedi o.

Bende yaptirma niyetindeyim, simdiden randevu almam gerekiyormus. Ne yapacagimi sasirdim

Bende down falan dusunmedim zaten kuzum ama hani yok ur var yok sıvi var yok su var diyorlar ama bebek iyi doguyor ya ondan dedi o.

Bende yaptirma niyetindeyim, simdiden randevu almam gerekiyormus. Ne yapacagimi sasirdim
Detayli onemli. Onu mutlaka yaptir. Eger bir sorun varsa kontrol ediliyor, gerekirse dogumdan sonra nasil bir yedavi yontemi uygulanacak o belirleniyor.

Kizlar bir el atin bana , esim diyor ki ayrintili yaptirmayalim yanlis birsey olursa sıkmayalim canimizi ama ben istiyorum

Sizce yapilmasi mutlaka gerekiyormu?

tatlım sen 2 li tarama vs yaptırdın mı ?

Mesela ben eşimin de ısrarıo ve iknası ile tarama testlerimi yaptırmayacağım hatta ayrıntılıyıda yaptırma dedi dün doktorla konuşunca ikna oldu.

Doktor aynen şunu dedi : Ayrıntılı diğer testler gibi değil anne karnında erken tedavi ve bebeğin her hangi bir rahatsızlığı varsa doğum anında hazırlık için faydalı oluyor dedi. Ve eşim ikna oldu randevumu aldım 02-06-2017 de ayrıntılı ultrosana gireceğim.

Size bi resim eklicektim ama ne yaptiysam boyutunu kucultemedim ya Mune bu resimler hep buyuk geliyo acaba yukleme boyutunu mu buyutseniz:)

ama olmuyo boyle:)
Gülüm görsel yükleme boyutları mecburen belli bir ölçüde tutuluyor bildiğim kadarıyla, daha büyük fotolar sayfa açması, sayfanın gelmesi gibi durumlarda üyelerin siteye girdikleri cihazlarda kasma ve yavaşlama sorunu yaşatıyor.

herseyi bilmek lazım ayrıntılı ultrason diger testler gibi degil benim tarama testlerini yaptırma sebebim herseyi goreyim bileyim ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum neticede ben gitmedim bilmek istemedim ondan senin hastalıgın ilerledi diyemeyiz ki cocuga Allah korusun biz korkuyoruz birsey cıkar diye ama arada bebek kaynıyor ceken o olucak ben boyle dusunuyorum

Detayli onemli. Onu mutlaka yaptir. Eger bir sorun varsa kontrol ediliyor, gerekirse dogumdan sonra nasil bir yedavi yontemi uygulanacak o belirleniyor.

Cok haklisiniz esim tam anlamadi, bende randevumu alayim bari. En mantiklisi budur.

Allah bilir herseyin iyisini ama bizimde birseyleri ögrenmemiz daha dogru olur.

Sagolun kizlar hemen randevuyu alayim.

Kizlar bir el atin bana , esim diyor ki ayrintili yaptirmayalim yanlis birsey olursa sıkmayalim canimizi ama ben istiyorum

Doktorum bugün 2li 3lü sonuçlarını sordu. Yaptırmadım dedim. Tamam ama ayrıntılıyı mutlaka öneriyoruz onu yaptır dedi. Ben bugün özellikle devlete gittim -ki ayrıntılı için ordan randevu alabileyim. Araştırma hastanesi benim gittiğim, her devlet hastanesinde yok maalesef. Şehrinde varsa muayeneye git ki ayrıntılı için randevu alabilesin.

Ayrıntılı da varsa sorun Doğumda hazırlıklı oluyorlar, ona göre doktor bulunuyor. Bence yaptırmalısın. Erkekler anlamıyor maalesef

Bencede kesinlikle ayrıntılı ultrason yapılmalı, anne karnında bile müdahale gerektirecek sorunlar olabilio, Allah korusun.... 25 mayısta giricem bende .

Dr um banada ilk erkek dedi ikincide %80 erkek demişti son kontrolde iyice baktı kesin kız dedi ilk zamanlar kızlarında organlarında çıkıntı ve şişlik oluomus veya kordonla karisiyomus cnm :)))
Artık kesindir canm ya 18.hfta bundan sonra değişmez dimi :) eşim dedi ki çok inanasim gelmedi 2 hafta sonra ayrintiliya girecen kendi doktorun derse inanirm diyor :)

kızlar kızlar şimdi ben ayrıntılı ultrosan için özelden aldım 200 TL + muyane ücretim 75 TL evet çok çok büyük bir ücret değil eminim daha fazla verecek olanlarda vardır

Ama bana doktorum istersen devlettede yaptırabilirsin oda kabulümdür dedi. Şimdi düşünüyorum özeldekini iptal ettirip en kısa tarihte devletteki doktoruma gitsem ( ki tahlil sonuçlarım var alınacak gitmem gerekiyor ) ayrıntılı için ordanmı randevu alsam bilemedim

Farkı özelde daha uzun sürede bakıyorlarmış yani şöyle bebeği daha iyi inceliyorlar e devlette biraz daha kısa sürüyordur eminim ama bilemedim

Boşver br kere öğrenip dogrusunu öğrenmek daha iyi inan ki :)

Bekleyecez canm mecbur en iyisi ayrıntılı da öğrenmek

canım mutlaka yaptır. doğum esnasında müdahale gerekecek birşey çıkarsa doğumda yanında cerrahda oluyormuş

Sanırım öyle birşey oldu canm neyse ya ne farkı var biraz sasirdm ama geçti oda. :)

Simdi geldim doktordan ama malesef kesin bisey soylemedi erkege benziyo dedi yine. Hickirirmis gibi hareketleri var ama anca hareketlerini 20. Haftada hissedersin dedi. Bide gobek deligi agrisi rahimin buyumesinden oluyomus normal bisey cekiliyo gibi sızlar dedi.

özelde video ve bebeğinin resimlerinide veriyorlarmış canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…