- 5 Haziran 2009
- 8.534
- 2.394
- 398
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.721
sadece down falan degil ama onceden belirlenen hatta bildigim kadarıyla hemen tedaviye baslanabilcek hastalıklar bile oluyormus veya dogar dogmaz bunları ogrenmek bebegin saglıgı icin onemli ben yaptırırım herseyi ogreniyim biliyim ona gore onlem alıyım diye dusunuyorum
Detayli onemli. Onu mutlaka yaptir. Eger bir sorun varsa kontrol ediliyor, gerekirse dogumdan sonra nasil bir yedavi yontemi uygulanacak o belirleniyor.Bende down falan dusunmedim zaten kuzum ama hani yok ur var yok sıvi var yok su var diyorlar ama bebek iyi doguyor ya ondan dedi o.
Bende yaptirma niyetindeyim, simdiden randevu almam gerekiyormus. Ne yapacagimi sasirdim
Kizlar bir el atin bana , esim diyor ki ayrintili yaptirmayalim yanlis birsey olursa sıkmayalim canimizi ama ben istiyorum
Sizce yapilmasi mutlaka gerekiyormu?
Gülüm görsel yükleme boyutları mecburen belli bir ölçüde tutuluyor bildiğim kadarıyla, daha büyük fotolar sayfa açması, sayfanın gelmesi gibi durumlarda üyelerin siteye girdikleri cihazlarda kasma ve yavaşlama sorunu yaşatıyor.Size bi resim eklicektim ama ne yaptiysam boyutunu kucultemedim yaMune bu resimler hep buyuk geliyo acaba yukleme boyutunu mu buyutseniz:)
ama olmuyo boyle:)
herseyi bilmek lazım ayrıntılı ultrason diger testler gibi degil benim tarama testlerini yaptırma sebebim herseyi goreyim bileyim ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum neticede ben gitmedim bilmek istemedim ondan senin hastalıgın ilerledi diyemeyiz ki cocuga Allah korusun biz korkuyoruz birsey cıkar diye ama arada bebek kaynıyor ceken o olucak ben boyle dusunuyorumBende down falan dusunmedim zaten kuzum ama hani yok ur var yok sıvi var yok su var diyorlar ama bebek iyi doguyor ya ondan dedi o.
Bende yaptirma niyetindeyim, simdiden randevu almam gerekiyormus. Ne yapacagimi sasirdim
Detayli onemli. Onu mutlaka yaptir. Eger bir sorun varsa kontrol ediliyor, gerekirse dogumdan sonra nasil bir yedavi yontemi uygulanacak o belirleniyor.
tatlım sen 2 li tarama vs yaptırdın mı ?
Mesela ben eşimin de ısrarıo ve iknası ile tarama testlerimi yaptırmayacağım hatta ayrıntılıyıda yaptırma dedi dün doktorla konuşunca ikna oldu.
Doktor aynen şunu dedi : Ayrıntılı diğer testler gibi değil anne karnında erken tedavi ve bebeğin her hangi bir rahatsızlığı varsa doğum anında hazırlık için faydalı oluyor dedi. Ve eşim ikna oldu randevumu aldım 02-06-2017 de ayrıntılı ultrosana gireceğim.
herseyi bilmek lazım ayrıntılı ultrason diger testler gibi degil benim tarama testlerini yaptırma sebebim herseyi goreyim bileyim ne gerekiyorsa yaptırmak istiyorum neticede ben gitmedim bilmek istemedim ondan senin hastalıgın ilerledi diyemeyiz ki cocuga Allah korusun biz korkuyoruz birsey cıkar diye ama arada bebek kaynıyor ceken o olucak ben boyle dusunuyorum
Bizimkiler çok kıymetli ve yıllardır bekleniyor çünküAynen maşallah çocuğu iyi ,iyi de olsun tabi de biz neden bu kadar merak edip öğreniyoruz sonra da stres yapıyoruz
Doktorum bugün 2li 3lü sonuçlarını sordu. Yaptırmadım dedim. Tamam ama ayrıntılıyı mutlaka öneriyoruz onu yaptır dedi. Ben bugün özellikle devlete gittim -ki ayrıntılı için ordan randevu alabileyim. Araştırma hastanesi benim gittiğim, her devlet hastanesinde yok maalesef. Şehrinde varsa muayeneye git ki ayrıntılı için randevu alabilesin.Kizlar bir el atin bana , esim diyor ki ayrintili yaptirmayalim yanlis birsey olursa sıkmayalim canimizi ama ben istiyorum
Artık kesindir canm ya 18.hfta bundan sonra değişmez dimi :) eşim dedi ki çok inanasim gelmedi 2 hafta sonra ayrintiliya girecen kendi doktorun derse inanirm diyor :)Dr um banada ilk erkek dedi ikincide %80 erkek demişti son kontrolde iyice baktı kesin kız dedi ilk zamanlar kızlarında organlarında çıkıntı ve şişlik oluomus veya kordonla karisiyomus cnm :)))
Boşver br kere öğrenip dogrusunu öğrenmek daha iyi inan ki :)Ilk zamanlarda kizlarin klitorisi ödemli oluyor dolayısıyla doktor pipi zannedebiliyor.. cok erkenden öğrenmemek lazım aslnda insan cdden bi tuhaf oluyor.. sana bende şaşırdım açıkçası.. ama hayırlısı olsun tbibizim de belli değil hala forumda bir biz kaldık sanırım cinsiyeti öğrenemeyen
Bekleyecez canm mecbur en iyisi ayrıntılı da öğrenmekYa dun dr. Buyuk ihtimalle kiz dedi oncesinde 2li testteki dr erkek buyik ihtimalle dedi bugun baska bi yere gittik baktirmaya o da bakti gormedi daha belli degil dedi bizim hayaller detayli ultrssina kaldi yaa ben kiz diyordum ama esi de diyor o kadr beklicez mi diyo
Benimki de oglan diye alistirdi kendini dun kiz deyince hayal kirikligi yasadi bugun yine baktirdik basla yere o da gostermedi dedim kusturdun cocugu al iste dedim.
Aahhahaha ilahi ne alemsinn :)) bebeklerde klitoris oncesinde erkek organi gibi sis olurmus daha sonra kuculurmus normal seklini alirmis :)
Hayirlisi canm ya. Öyle deme bebeğin kırılır :))Çok sevindim ya inşallah beimde değişir
canım mutlaka yaptır. doğum esnasında müdahale gerekecek birşey çıkarsa doğumda yanında cerrahda oluyormuşKizlar bir el atin bana , esim diyor ki ayrintili yaptirmayalim yanlis birsey olursa sıkmayalim canimizi ama ben istiyorum
Sanırım öyle birşey oldu canm neyse ya ne farkı var biraz sasirdm ama geçti oda. :)oy maşallah ali ismini bende çok seviyorum. rahmetli dedemin adı. kendisini çok severdim. koymakda istedim ama eşim pek yanaşmadı
aynı şeyi bir arkadaş yaşadı. bu soruya kızınızın klitorisi büyükmüş onu pipi sanmışlar demiş
özelde video ve bebeğinin resimlerinide veriyorlarmış canımkızlar kızlar şimdi ben ayrıntılı ultrosan için özelden aldım 200 TL + muyane ücretim 75 TL evet çok çok büyük bir ücret değil eminim daha fazla verecek olanlarda vardır
Ama bana doktorum istersen devlettede yaptırabilirsin oda kabulümdür dedi. Şimdi düşünüyorum özeldekini iptal ettirip en kısa tarihte devletteki doktoruma gitsem ( ki tahlil sonuçlarım var alınacak gitmem gerekiyor ) ayrıntılı için ordanmı randevu alsam bilemedim
Farkı özelde daha uzun sürede bakıyorlarmış yani şöyle bebeği daha iyi inceliyorlar e devlette biraz daha kısa sürüyordur eminim ama bilemedim
sağlıklı olsun önemli olan oSanırım öyle birşey oldu canm neyse ya ne farkı var biraz sasirdm ama geçti oda. :)
Hayirlisi canm ya. Öyle deme bebeğin kırılır :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?