- 31 Temmuz 2014
- 185
- 178
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.741
Boşver br kere öğrenip dogrusunu öğrenmek daha iyi inan ki :)
Canım ben özellerden 450₺civarı fiyat aldım. Özelde gittiğim doktorumun muayene ücreti de 175₺. Ve bayaaa inceliyor. Belki ayrıntılıyı gerek bile görmez çünkü her gitmemde 30dk. boyunca Ultrason cihazı karnımda.kızlar kızlar şimdi ben ayrıntılı ultrosan için özelden aldım 200 TL + muyane ücretim 75 TL evet çok çok büyük bir ücret değil eminim daha fazla verecek olanlarda vardır
Ama bana doktorum istersen devlettede yaptırabilirsin oda kabulümdür dedi. Şimdi düşünüyorum özeldekini iptal ettirip en kısa tarihte devletteki doktoruma gitsem ( ki tahlil sonuçlarım var alınacak gitmem gerekiyor ) ayrıntılı için ordanmı randevu alsam bilemedim
Farkı özelde daha uzun sürede bakıyorlarmış yani şöyle bebeği daha iyi inceliyorlar e devlette biraz daha kısa sürüyordur eminim ama bilemedim
özelde video ve bebeğinin resimlerinide veriyorlarmış canım
Her yer vermeyebiliyormuş. İstiyorsan eğer Sor şimdiden.hadi yaaa ay benim hastahane veriyormu acaba
teşekkür ederim canımcım yardımın içinCanım ben özellerden 450₺civarı fiyat aldım. Özelde gittiğim doktorumun muayene ücreti de 175₺. Ve bayaaa inceliyor. Belki ayrıntılıyı gerek bile görmez çünkü her gitmemde 30dk. boyunca Ultrason cihazı karnımda.
Ben ayrıntılıyı devlette düşündüm ama devlet dediğim araştırma hastanesi. Perinatolog bakıyor. Randevu bulabilirsem tabi, o da kesin değil.
Özelde resim dvd falan veriyorlar ama ben kendi düğün cd 'me bile bakmadım.
Araştırma hastanesi varsa bence git, bugün Ben gittim muayene bayaa uzun sürdü herşeyine baktı. Doktoru da sevdim.
150 iyiymis ya A Arya Stark sen ayrintiliyi nerede yaptirican etlik zubeyde hanimda varmi acabaKizlar benim hastanede yokmus, baska bir özel hastaneden aldim randevumu cd+fotosu falan 150 TL 9 hazirana randevu aldim.
Kizlar benim hastanede yokmus, baska bir özel hastaneden aldim randevumu cd+fotosu falan 150 TL 9 hazirana randevu aldim.
Hayırlı br evlat olsun inslh :) suphelerimde hakliymisim :)Bende çıktım doktordan. Bu defa bende devlete gittim tahlillerim vardı yaptırmam gereken. Devlet olmasına rağmen bayaa uzun sürdü muayene. Ekrana bakıp hiç bişey demeyince çok korktum. Ölçüm yapıyormuş meğer. Herşeyi inceledi, hatta transvajinal ölçüm de yaptı. Çok şükür en büyük korkum olan o iyi. Plasenta bebeğin yüzüne dönük, belki kanamalar yüzündendir dedi. Detaylıda daha iyi anlaşılır dedi. İnşaAllah kötü bir durum değildir. Akıntıları sordum, amniyon sıvısı iyiymiş. Amniyon sıvısı kokulu olurmuş ve bir anda akarmış. Cinsiyeti teyit etmek hiç aklıma gelmedi. Pubik ağrısını soracaktım unutmuşum
@Biravucmutluluk cinsiyetin değişmesine çok şaşırdım, sen hep şüpheliydin zaten, hissetmişsin demekki. Kız çocuk daha tatlı oluyor, hayırlı sağlıklı olur inşaAllah
ben biraz daha beklicem cinsiyet icin ya ultrasona zirt pirt girmiyim diyom rahatsiz oluyor heralde hassaslasiyor sol tarafim
150 iyiymis ya A Arya Stark sen ayrintiliyi nerede yaptirican etlik zubeyde hanimda varmi acaba
ay karar veremedim yaa zaten doğum ücretide normal 1750 tl sezeryan 2000 dedi o bile fazla geldiHastahaneye göre 2sene önce arkadaşım daha büyük bir özel hastanede yaptı + Allah göstermesinde 3 gün yoğun bakımda kaldı 1200 tl ödedi yahu gerçi hastane kapandı ama olsundu
Neymis ki o?Kizlar benim hastanede yokmus, baska bir özel hastaneden aldim randevumu cd+fotosu falan 150 TL 9 hazirana randevu aldim.
Kiz varya gulsem aglasammi bilemedim sanabenim sirami savdim seninki ne nazlandi yaa
Uygun baya dimi? Benim kendi hastanemin yönlendirdigi yer 700 dedi
Ee yaptirmayacakmisin?
benimki gostermiyoKiz varya gulsem aglasammi bilemedim sanabenim sirami savdim seninki ne nazlandi yaa
Uygun baya dimi? Benim kendi hastanemin yönlendirdigi yer 700 dedi
Ee yaptirmayacakmisin?
Neymis ki o?
yaptırcam canım onda kararım kesin ama devletemi özelemi karar veremedim
benimki gostermiyoama ben buyuzden kız oldugunu dusunuyorum artık pipi olsa gorunur
valla burda 200 civarı sanırım cogu yerde.. devlet hastanesinde yapıyolarmıs ama 5 dakika bisey ne anladım o isden biraz arastırıyım
Benim hastane 600 mus muhtemelen 150 si muayene 450 si detayli ultrason ucreti.
Benim doktor da oyle heryerde yapilmis testi felan kabul etmez kesin:)
Seker yuklemesi kacinci haftaydi?
o ne ya 600 cocugu dogurtuyolar sanki :)) cok pahalıymısBenim hastane 600 mus muhtemelen 150 si muayene 450 si detayli ultrason ucreti.
Benim doktor da oyle heryerde yapilmis testi felan kabul etmez kesin:)
Seker yuklemesi kacinci haftaydi?
servet unsal diye bir yer var aradım 280 dediler ama cok met etmisler yarım saat suruyomus cd falan da veriyomus ilgililermis baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?