2017 EKİM Anne adayları

Canım ben özellerden 450₺civarı fiyat aldım. Özelde gittiğim doktorumun muayene ücreti de 175₺. Ve bayaaa inceliyor. Belki ayrıntılıyı gerek bile görmez çünkü her gitmemde 30dk. boyunca Ultrason cihazı karnımda.
Ben ayrıntılıyı devlette düşündüm ama devlet dediğim araştırma hastanesi. Perinatolog bakıyor. Randevu bulabilirsem tabi, o da kesin değil.
Özelde resim dvd falan veriyorlar ama ben kendi düğün cd 'me bile bakmadım.
Araştırma hastanesi varsa bence git, bugün Ben gittim muayene bayaa uzun sürdü herşeyine baktı. Doktoru da sevdim.

Kizlar benim hastanede yokmus, baska bir özel hastaneden aldim randevumu cd+fotosu falan 150 TL 9 hazirana randevu aldim.

teşekkür ederim canımcım yardımın için
uludağ üniversitesi araştırma var aradım en erken 7 haziran dedi o zaman detaylı haftamı geçirmiş oluyorum dr talep oluşturacak vs ondan sonra randevu falan süreç çok geç olacak. Bir hastane daha var ama onlara ulaşamadım deneyeyim şansımı yarın .

Kizlar benim hastanede yokmus, baska bir özel hastaneden aldim randevumu cd+fotosu falan 150 TL 9 hazirana randevu aldim.

ay karar veremedim yaa zaten doğum ücretide normal 1750 tl sezeryan 2000 dedi o bile fazla geldi Hastahaneye göre 2sene önce arkadaşım daha büyük bir özel hastanede yaptı + Allah göstermesinde 3 gün yoğun bakımda kaldı 1200 tl ödedi yahu gerçi hastane kapandı ama olsundu

Hayırlı br evlat olsun inslh :) suphelerimde hakliymisim :)

ben biraz daha beklicem cinsiyet icin ya ultrasona zirt pirt girmiyim diyom rahatsiz oluyor heralde hassaslasiyor sol tarafim

Kiz varya gulsem aglasammi bilemedim sana benim sirami savdim seninki ne nazlandi yaa

150 iyiymis ya A Arya Stark sen ayrintiliyi nerede yaptirican etlik zubeyde hanimda varmi acaba

Uygun baya dimi? Benim kendi hastanemin yönlendirdigi yer 700 dedi

Ee yaptirmayacakmisin?

Kiz varya gulsem aglasammi bilemedim sana benim sirami savdim seninki ne nazlandi yaa

Uygun baya dimi? Benim kendi hastanemin yönlendirdigi yer 700 dedi

Ee yaptirmayacakmisin?
benimki gostermiyo ama ben buyuzden kız oldugunu dusunuyorum artık pipi olsa gorunur

valla burda 200 civarı sanırım cogu yerde.. devlet hastanesinde yapıyolarmıs ama 5 dakika bisey ne anladım o isden biraz arastırıyım

Benim hastane 600 mus muhtemelen 150 si muayene 450 si detayli ultrason ucreti.

Benim doktor da oyle heryerde yapilmis testi felan kabul etmez kesin:)

Seker yuklemesi kacinci haftaydi?

Ayrintili ultrason canim,sen aldin mi randevu?

yaptırcam canım onda kararım kesin ama devletemi özelemi karar veremedim

Önce devlete yoneldim ama sonra sirasi falan gözüm almadi birde hemen vermiyorlar.

Seninki sana süpriz yapip pipisini göstermesin

Burada neler okudu bu gözler

Devlet uzun uzun bakarmi bilemedim? Yogun olur ya

servet unsal diye bir yer var aradım 280 dediler ama cok met etmisler yarım saat suruyomus cd falan da veriyomus ilgililermis baya

Benim hastane 600 mus muhtemelen 150 si muayene 450 si detayli ultrason ucreti.

Benim doktor da oyle heryerde yapilmis testi felan kabul etmez kesin:)

Seker yuklemesi kacinci haftaydi?

Aha fiyata bak sanki dogum parasi, yazik günah ya az makul olsa keske.

Seker yuklemesine karsiyim ben, tabi herkesin kendi fikri.

Fiyat arastirsan olmuyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…