2017 EKİM Anne adayları

İnşaAllah güzel sonuçlar aliriz, insan tedirginde oluyor
yok ya ben korkmuyorum acıkcası kotu dusunmuyorum aslında varya burda okuduklarımız kotu etkiliyor oyuzden artık kotu seyleri gormezden geliyorum ben ikili uclu testi yaptırıcamı biliyordum bana cok kolay geliyordu ama burda okuduklarım gerdi iyice

Dimi hep bilincaltimiza yerlesiyor hep korku hep tedirginlik. Yoksa hic bende kotu dusunmezdim. Okumamak lazim iste.

Rabbim saglikla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin Amin...

Begenmezsek başka doktora gideriz. Benim ikili tarama da bile adam en az 10 15 dk baktı ense kalinlligina falan. Öyle olduğunu düşünmüyorum
benim az surdu o da ya gidenler yazmıs da onları okudum bide gorememek kotu oluyor ekran onlara donuk ya:)

Kızlar doktordan geldim. bebeğim büyümüş. bütün organlarına baktı oluşmuş. 130gr olmuş. bir sıkıntı yok şükürler olsun. Yanlız cinsiyet kız ve kesin dedi
Hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah canım. Ayy kız müjdesini duydukça hevesleniyorum yaa. ne güzel olur onları giydirmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…