- 17 Kasım 2016
- 10.267
- 25.554
- 598
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.761
Canim zaten 9 hazirana randevu aldim.
sanırım oyle yaparım ya bi yer daha var orayıda arayıp sorucam tıp merkezi fiyatlar hemen hemen aynıdır heraldeNe düsunuyorsun peki, oradami yaptiracaksin?
Biliyormusun, şu yüksek rakamlar resmen sömürmesanırım oyle yaparım ya bi yer daha var orayıda arayıp sorucam tıp merkezi fiyatlar hemen hemen aynıdır heralde
cok pahalı o ya ozel hastanelerde oyle ama tıp merkezi tarzı yerler daha uygunBiliyormusun, şu yüksek rakamlar resmen sömürme
Seninkinin fiyati yine iyi,600_700 ne yaaa?
Aynen canım beklenince mecbur evhamlanıyoruz , evliliklerinin ilk ayı olanlar haftayı bile bilmiyor :))Bizimkiler çok kıymetli ve yıllardır bekleniyor çünkü
cok pahalı o ya ozel hastanelerde oyle ama tıp merkezi tarzı yerler daha uygun
yok ya ben korkmuyorum acıkcası kotu dusunmuyorum aslında varya burda okuduklarımız kotu etkiliyor oyuzden artık kotu seyleri gormezden geliyorum ben ikili uclu testi yaptırıcamı biliyordum bana cok kolay geliyordu ama burda okuduklarım gerdi iyiceİnşaAllah güzel sonuçlar aliriz, insan tedirginde oluyor
yok ya ben korkmuyorum acıkcası kotu dusunmuyorum aslında varya burda okuduklarımız kotu etkiliyor oyuzden artık kotu seyleri gormezden geliyorum ben ikili uclu testi yaptırıcamı biliyordum bana cok kolay geliyordu ama burda okuduklarım gerdi iyice
Evet canım ben orda yaptircam 20. Haftada sana bilgi veririm muhtemelen sen benden bir hafta sonra yaptirursin150 iyiymis ya A Arya Stark sen ayrintiliyi nerede yaptirican etlik zubeyde hanimda varmi acaba
cok kısa suruyormus 5 dakikada bitiriyolarmıs heralde bide gostermezler bize kesin:))Evet canım ben orda yaptircam 20. Haftada sana bilgi veririm muhtemelen sen benden bir hafta sonra yaptirursin
Begenmezsek başka doktora gideriz. Benim ikili tarama da bile adam en az 10 15 dk baktı ense kalinlligina falan. Öyle olduğunu düşünmüyorumcok kısa suruyormus 5 dakikada bitiriyolarmıs heralde bide gostermezler bize kesin:))
benim az surdu o da ya gidenler yazmıs da onları okudum bide gorememek kotu oluyor ekran onlara donuk ya:)Begenmezsek başka doktora gideriz. Benim ikili tarama da bile adam en az 10 15 dk baktı ense kalinlligina falan. Öyle olduğunu düşünmüyorum
Dur ben yaptiriym insallah sana bilgi veririm :))benim az surdu o da ya gidenler yazmıs da onları okudum bide gorememek kotu oluyor ekran onlara donuk ya:)
tamam ben ondan sonra karar veriyim:)Dur ben yaptiriym insallah sana bilgi veririm :))
gozun aydın sende ogrendin ben kaldım bi tek yaaaaaKızlar doktordan geldim. bebeğim büyümüş. bütün organlarına baktı oluşmuş. bir sıkıntı yok şükürler olsun. Yanlız cinsiyet kız ve kesin dedi
inşallah sende öğrenirsin. yanlız benim eşim şokta. erkeğe alıştırmış kendinigozun aydın sende ogrendin ben kaldım bi tek yaaaaa
Hayırlı sağlıklı olsun inşaAllah canım. Ayy kız müjdesini duydukça hevesleniyorum yaa. ne güzel olur onları giydirmekKızlar doktordan geldim. bebeğim büyümüş. bütün organlarına baktı oluşmuş. 130gr olmuş. bir sıkıntı yok şükürler olsun. Yanlız cinsiyet kız ve kesin dedi
Gozunuz aydin canim. Bana da senin gibi olacak herhalde :))Kızlar doktordan geldim. bebeğim büyümüş. bütün organlarına baktı oluşmuş. 130gr olmuş. bir sıkıntı yok şükürler olsun. Yanlız cinsiyet kız ve kesin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?