- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 38
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #15.981
Gözünaydn canm.saglkla kucagimiza alrz hepimiz ins18. Haftanin sonuna kadar kendini gostermeyen bebegimiz erkekmis, dun nihayet ogrenebildik. 21cm 250gr diyince doktor sok oldum, hala disardan belli olmayan bir karin... herseyi normal, bas cevresi, mide cevresi, bacak boyu... hepsi 18hafta+2yi gosteriyor.
Muhtemelen kuzum bu aralar yogunum dedin bi yerden sonra vucut dayanamiyor kendini dinlendirmeye calis o bacak agrilari ara ara bende de oluyor canim ama seninki yorgunluktandirKalcamdan belime ve kasiklarima vuran bir agrim var cok rahatsiz edici yani siddetli degil ama rahatsiz edici bir hal. Hamileligin basindan beri hic agrim olmuyordu diye sasirdim bugun olunca:)
Biraz canim sikkin bu aralar, acaba onunla ilgili olabilir mi?
Fatal eko ne oluyor yahu her gun bisey ogreniyoruz :)Kızlar 2 hazirana randevu aldım. Detaylı ultrason 190tl, fetal eko 60tl. toplam 250tl
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin pasani canim, Masallah ona :)18. Haftanin sonuna kadar kendini gostermeyen bebegimiz erkekmis, dun nihayet ogrenebildik. 21cm 250gr diyince doktor sok oldum, hala disardan belli olmayan bir karin... herseyi normal, bas cevresi, mide cevresi, bacak boyu... hepsi 18hafta+2yi gosteriyor.
Calisiyorum kiMuhtemelen kuzum bu aralar yogunum dedin bi yerden sonra vucut dayanamiyor kendini dinlendirmeye calis o bacak agrilari ara ara bende de oluyor canim ama seninki yorgunluktandir
Fatal eko ne oluyor yahu her gun bisey ogreniyoruz :)
canım kalbi detaylı inceliyorlarmış ondada.Muhtemelen kuzum bu aralar yogunum dedin bi yerden sonra vucut dayanamiyor kendini dinlendirmeye calis o bacak agrilari ara ara bende de oluyor canim ama seninki yorgunluktandir
Fatal eko ne oluyor yahu her gun bisey ogreniyoruz :)
Gecen haftaki ben ... C vitamini ve dinlenme
Hayır canım benim hastanemde yok. Doktor 2 yeri önerdi birinin cihazı iyi birinin fiyatı ucuz dedi. Ben cihazı iyi olanı tercih ettim. Ama hastane değil sadece bunun için açılmış ileri tanı ve görüntüleme merkezi. bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
Kirmizi gece hafta gelen gidenim cok oldu cok yoruldum stres yaptim belimden bacaklarima kadar agridi. Baldirlarim bile zonkluyordu. Firsat buldukca ayaklarini is yerinde bir sandalyeye uzat ve belinle sandalye arasinda yumusak birsey olsun canimCalisiyorum ki
araştırma şansın olmuş bak ne güzel. ben denizlide yaşıyorum 2 yerde var başka yok. sordum video ve resim veriyorlarmış. sorun çıkmasın sağlıklı olsunlar başka birşey istemem. onun stresi bendede varSagol canim benim, burnum kanamasi normalmi?
Sagol canim, bende baska özel hastaneden aldim adam bu isin egitimini almis, umarim memnun kalirim dvd ve foto da vereceklermis. 150 TL 9 haziranda .
Seninkinin fiyatida gayet iyi ben birkac yere sordum 700 dedi suan o kadar verememRabbime emanet bebeklerimiz bir türlü atamadik korkularimizi üzerimizden. Şu ayrintiliyi da bir atlatsak cok rahatlayacagim simdiden stresi sardi.
Belkide hissediyorsun ama kendini ya fazla dinlemiyorsun yada ayirt edemedin.Kızlar neredeyse hepiniz bebeğinizi hissettiğinizi yazıyorsunuz, bende henüz tık yok hiç bişey hissetmiyorum , normal mi? Niye ben hissedemiyorum??
Elimden geleni yapiyprum zaten olabildigince dinlenrrek calismaya calisiyorum ama malum isim surekli tahtada cizim halindeyim dile kolay 8 saat:) nseye eve gideyim de dinlenirim iyice gecer insKirmizi gece hafta gelen gidenim cok oldu cok yoruldum stres yaptim belimden bacaklarima kadar agridi. Baldirlarim bile zonkluyordu. Firsat buldukca ayaklarini is yerinde bir sandalyeye uzat ve belinle sandalye arasinda yumusak birsey olsun canim
araştırma şansın olmuş bak ne güzel. ben denizlide yaşıyorum 2 yerde var başka yok. sordum video ve resim veriyorlarmış. sorun çıkmasın sağlıklı olsunlar başka birşey istemem. onun stresi bendede var
Elimden geleni yapiyprum zaten olabildigince dinlenrrek calismaya calisiyorum ama malum isim surekli tahtada cizim halindeyim dile kolay 8 saat:) nseye eve gideyim de dinlenirim iyice gecer ins
doktor sadece bu işi yapıyor canım. kendi merkez açmış denizlideki tüm hastaneler detaylı ultrason için bu adama gidiyor. o yüzden iyidir galiba. hatta internet sitesi var. videoları resimleri falan inceledim bir anda heyecanladım. videolara bakmak istersen link atayım. anne karnında işeyen bebek bile varDoktoru arastirdinmi neciymis?
Vallahi aldim ben sadece egitim aldigi alanlara baktim. Sana birsey diyeyimmi, bu ise tecrubeli ve dikkatli göz yetiyor. Aslinda bizim doktorlar da görür herseyi de iste adet yerini bulsun. O korkudan yaptirmamayi bile düsundum ama sonra da icim sinmedi.
Birbirimize dua edelim hepimiz güzel haberler alalim inşaAllah.
Yok Canim sildikce az az geliyor hele bogazim nasil yaniyor anlatamamCardialgia burun kanamaalri normalde oluyormus zaten hamilelikte ama sen gripsen burnun tahrisde olmustur surekli yogun kan gelmiyorsa sikinti yoktur
doktor sadece bu işi yapıyor canım. kendi merkez açmış denizlideki tüm hastaneler detaylı ultrason için bu adama gidiyor. o yüzden iyidir galiba. hatta internet sitesi var. videoları resimleri falan inceledim bir anda heyecanladım. videolara bakmak istersen link atayım. anne karnında işeyen bebek bile var
bak facebook a Dr. Cengiz Çankal yaz sayfası açılıyor videolar resimler doluAyyy at valla, isemek nasil oluyor kiz
Daha neler görecegiz biz, hep meraktan
https://www.facebook.com/pg/drcengizcankal/videos/?ref=page_internalAyyy at valla, isemek nasil oluyor kiz
Daha neler görecegiz biz, hep meraktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?