2017 EKİM Anne adayları

Gözünaydn canm.saglkla kucagimiza alrz hepimiz ins

Muhtemelen kuzum bu aralar yogunum dedin bi yerden sonra vucut dayanamiyor kendini dinlendirmeye calis o bacak agrilari ara ara bende de oluyor canim ama seninki yorgunluktandir

Kızlar 2 hazirana randevu aldım. Detaylı ultrason 190tl, fetal eko 60tl. toplam 250tl
Fatal eko ne oluyor yahu her gun bisey ogreniyoruz :)

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin pasani canim, Masallah ona :)

Muhtemelen kuzum bu aralar yogunum dedin bi yerden sonra vucut dayanamiyor kendini dinlendirmeye calis o bacak agrilari ara ara bende de oluyor canim ama seninki yorgunluktandir
Fatal eko ne oluyor yahu her gun bisey ogreniyoruz :)
canım kalbi detaylı inceliyorlarmış ondada.

Gecen haftaki ben ... C vitamini ve dinlenme

Sagol canim benim, burnum kanamasi normalmi?

Sagol canim, bende baska özel hastaneden aldim adam bu isin egitimini almis, umarim memnun kalirim dvd ve foto da vereceklermis. 150 TL 9 haziranda .

Seninkinin fiyatida gayet iyi ben birkac yere sordum 700 dedi suan o kadar veremem Rabbime emanet bebeklerimiz bir türlü atamadik korkularimizi üzerimizden. Şu ayrintiliyi da bir atlatsak cok rahatlayacagim simdiden stresi sardi.

Kızlar neredeyse hepiniz bebeğinizi hissettiğinizi yazıyorsunuz, bende henüz tık yok hiç bişey hissetmiyorum , normal mi? Niye ben hissedemiyorum??

araştırma şansın olmuş bak ne güzel. ben denizlide yaşıyorum 2 yerde var başka yok. sordum video ve resim veriyorlarmış. sorun çıkmasın sağlıklı olsunlar başka birşey istemem. onun stresi bendede var

Kirmizi gece hafta gelen gidenim cok oldu cok yoruldum stres yaptim belimden bacaklarima kadar agridi. Baldirlarim bile zonkluyordu. Firsat buldukca ayaklarini is yerinde bir sandalyeye uzat ve belinle sandalye arasinda yumusak birsey olsun canim
Elimden geleni yapiyprum zaten olabildigince dinlenrrek calismaya calisiyorum ama malum isim surekli tahtada cizim halindeyim dile kolay 8 saat:) nseye eve gideyim de dinlenirim iyice gecer ins

Doktoru arastirdinmi neciymis?

Vallahi aldim ben sadece egitim aldigi alanlara baktim. Sana birsey diyeyimmi, bu ise tecrubeli ve dikkatli göz yetiyor. Aslinda bizim doktorlar da görür herseyi de iste adet yerini bulsun. O korkudan yaptirmamayi bile düsundum ama sonra da icim sinmedi.

Birbirimize dua edelim hepimiz güzel haberler alalim inşaAllah.

Elimden geleni yapiyprum zaten olabildigince dinlenrrek calismaya calisiyorum ama malum isim surekli tahtada cizim halindeyim dile kolay 8 saat:) nseye eve gideyim de dinlenirim iyice gecer ins

Sende haklisin canim, Allah yardimcin olsun. Senin birde esinin stresi eklendi kastin kendini. Hersey düzelecek inşaAllah, hicbirimizin kafasi rahat degil, bazen unutuyorum bazen yıgiliyor hersey.

Suan kolumu kaldiracak halim yok ama islerim var pazara bile gitmem lazim. Ne yapalim yinede güclu olmak zorundayiz.

doktor sadece bu işi yapıyor canım. kendi merkez açmış denizlideki tüm hastaneler detaylı ultrason için bu adama gidiyor. o yüzden iyidir galiba. hatta internet sitesi var. videoları resimleri falan inceledim bir anda heyecanladım. videolara bakmak istersen link atayım. anne karnında işeyen bebek bile var

Ayyy at valla, isemek nasil oluyor kiz
Daha neler görecegiz biz, hep meraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…