2017 EKİM Anne adayları

Yaaa vallahi onu hiç düşünemedim şimdi helal edin kızlar hakkınızı ya çok kötü hissederim kendimi uuff ya kabızlık fln çeken varsa iyi gelir diye söylemiştim (

Üzülme üzülme canım çekti ama kirmizigitar da zamanında sarma dedide 1 hafta yaprak arattı bana tüm topik o hafta sarma yediydik kaçıyor ağızdan arada

ne bebisi hissediyom ne karnim belli ne cinsiyet belli birinden biri olsa bari

Ayni sekildeydim, yasiyor mu diye sordum doktora hatta... karnim da hic belli degil, bulanti zaten hic olmadi... dun cinsiyeti ogrendik, bugun de ucak yolculugunda hareketler iyice belirgin

Çok sağol canım benim de başka isim koymaya içim elvermiyor zaten. Anlamına göre yaramaz olması için bir sebep yok. Uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inşallah :) senin prenses de sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsun annesi :)
Çınar'ın anlamı güzel değil mi canım? Ben çok seviyorum sayenizde kendimden biraz daha emin oldum. Sağolun iyi ki varsınız.

Annem gülüyor artık bana zaten

Bence gerçekten çok anlamlı ve güzel bir isimOğlum ismiyle,sağlıkla doğup sağlıkla büyüsün cnm
Bizde Berin dedik ismimize
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…