2017 EKİM Anne adayları

Bence gerçekten çok anlamlı ve güzel bir isimOğlum ismiyle,sağlıkla doğup sağlıkla büyüsün cnm
Bizde Berin dedik ismimize
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize

onlarin keyfi yerinde biz bosuna telasliyiz
izledin mi evet ya keyifleri yerinde

Yaglandiriyo mu bu? Cikmis gunes lekelerim cok sinirim bozuldu
hayır canım yağlandırmıyor. bebek güneş kremleri çok yağlı o yüzde sivilce yaparmış. ben memnun kaldım cildei yenileme özelliği var birde

Kizlar ogluma Eymen ismini koymayi istiyorum esimle yanina bir isim daha dusunuyoruz sizce Nasil?
Eymen Efe
Eymen Ege
Eymen Ali
Eymen Ediz

cinsiyeti ogrenenler bir cin takvime baksinlar bakiyim dogrumu cikiyor ama soyle yapmak lazim yas hesaplamasi var tarihe gore yasa bir veya iki ekleniyor bakalim kac kiside tutmus..

Eklentiler

• Screenshot_20170505-145419.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 79
  • Screenshot_20170505-145350.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 48
30 faktör az değil mi

Benim cildim yagli ve esmer bir ten, yil boyu kullaniyorum bunu, simdiye kadar ingilterede daha yuksek faktore ihtiyac duymadim ama yaza 50 ligini alabilirim... yuksek faktorlu kremler genelde cildi tikiyor, akneye meyilli cilt oldugu icin tercih etmiyorum ama lekelenme baslarsa mecbur yukseltcem

Erkek bebek annelerinde lekelenme olmaz deniyordu, hatta rahatlamistim, olanlar mi belirginlesti gunesle, yoksa yeni mi eklendi
Yok canim ya hic bilmem leke ben hatta hep yolda bile durdurup bebek gibi yuzun var derlerdi 1-2 hafta once fark ettim iyice koyulmus tam elmacik kemiklerimin yzerinde sanki kahverengi alligi surmusum de kalmis orda gibi sarimtrak bi leke

Yok canim ya hic bilmem leke ben hatta hep yolda bile durdurup bebek gibi yuzun var derlerdi 1-2 hafta once fark ettim iyice koyulmus tam elmacik kemiklerimin yzerinde sanki kahverengi alligi surmusum de kalmis orda gibi sarimtrak bi leke

Hani erkek bebek guzellestiriyordu zaten sivilcelerim artti, daha yuksek faktorlu kullanayim o zaman bir de leke olmasin

banada kiz dedi merak ediyorum bakalim tutacak mi:)
ben en başında bakmıştım kız çıkmıştı. daha öncesinde eltimde tutmuştu. doktor erkek dediğinde acaba gibi bir soru kalmıştı içimde ama hep kız hissettim. öylede oldu. sen ne hissediyorsun?

Kızlar sat 19 ocak olunca ben ocakta mı şubatta mı hamile kalmış oluyorum?

aynen bende canım oturup adam akıllı yemek yemeyi özledim her hamilelik aynı olmuyormuş öyle duymuştum benimde ilk diye bu kadar zorlanıyorum galiba anlamadım evet galiba nazlı bebişler geliyor kuzum napalım sağlıklı olsunlarda katlancaz yapcak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…