- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.021
Bence gerçekten çok anlamlı ve güzel bir isimÇok sağol canım benim de başka isim koymaya içim elvermiyor zaten. Anlamına göre yaramaz olması için bir sebep yok. Uzun ömürlü ve sağlıklı olsun inşallah :) senin prenses de sağlıklı hayırlı ve uzun ömürlü olsun annesi :)
Çınar'ın anlamı güzel değil mi canım? Ben çok seviyorum sayenizde kendimden biraz daha emin oldum. Sağolun iyi ki varsınız.
Cok garip oluyo dimi:) benimki de arada oyle bi basliyo bi saat durmuyo:)
Ama devamli hissetmiyorum bazen 3-4 gun hiiiiiic bisey duymuyorum
izledin mi evet ya keyifleri yerindeonlarin keyfi yerinde biz bosuna telasliyiz
hayır canım yağlandırmıyor. bebek güneş kremleri çok yağlı o yüzde sivilce yaparmış. ben memnun kaldım cildei yenileme özelliği var birdeYaglandiriyo mu bu? Cikmis gunes lekelerim cok sinirim bozuldu
Eymen EfeKizlar ogluma Eymen ismini koymayi istiyorum esimle yanina bir isim daha dusunuyoruz sizce Nasil?
Arkadaşlar güneş lekesi için kullandığınız ürünler var mı?benim ilk gebeliğimden kalan lekelerim var hala
30 faktör az değil miLa roche posayin 30 faktorlusunu kullaniyoru hamilelik oncesinden beri, yagsiz guzel bir krem
Evet çok iyi dinleyemiyorum galibaBelkide hissediyorsun ama kendini ya fazla dinlemiyorsun yada ayirt edemedin.
Normal Canim 20_23 e kadar .
Yaglandiriyo mu bu? Cikmis gunes lekelerim cok sinirim bozuldu
Al benden de o kadarne bebisi hissediyom ne karnim belli ne cinsiyet bellibirinden biri olsa bari
bende hissetmiyorum canım sıkma canını tek değilsinEvet çok iyi dinleyemiyorum galiba
benim doğru çıktı kız gözüküyordu kızım olacak.cinsiyeti ogrenenler bir cin takvime baksinlar bakiyim dogrumu cikiyor ama soyle yapmak lazim yas hesaplamasi var tarihe gore yasa bir veya iki ekleniyor bakalim kac kiside tutmus..
30 faktör az değil mi
Yok canim ya hic bilmem leke ben hatta hep yolda bile durdurup bebek gibi yuzun var derlerdi 1-2 hafta once fark ettim iyice koyulmus tam elmacik kemiklerimin yzerinde sanki kahverengi alligi surmusum de kalmis orda gibi sarimtrak bi lekeErkek bebek annelerinde lekelenme olmaz deniyordu, hatta rahatlamistim, olanlar mi belirginlesti gunesle, yoksa yeni mi eklendi
banada kiz dedi merak ediyorum bakalim tutacak mi:)benim doğru çıktı kız gözüküyordu kızım olacak.
Yok canim ya hic bilmem leke ben hatta hep yolda bile durdurup bebek gibi yuzun var derlerdi 1-2 hafta once fark ettim iyice koyulmus tam elmacik kemiklerimin yzerinde sanki kahverengi alligi surmusum de kalmis orda gibi sarimtrak bi leke
Bende herhalde bebek degildi bak simdi hicbisey duymuyorum dihorum sonra bi bakiyorum yinr mikirdaniyor....Aynen 3-4 gun ara verince hissettigim bebek degil miydi diyorum, o da biraz panige itiyor... hareketsiz mi diyorum hissetmiyorken
ben en başında bakmıştım kız çıkmıştı. daha öncesinde eltimde tutmuştu. doktor erkek dediğinde acaba gibi bir soru kalmıştı içimde ama hep kız hissettim. öylede oldu. sen ne hissediyorsun?banada kiz dedi merak ediyorum bakalim tutacak mi:)
Evet verdim kilo ama yiyememektenYemek yemeyi öyle özledimki Ama ne yapalım yapacak bişi yok minnoşun rahatı yerinde çok şükür, haftasınıda takip ediyor.
3. Evladım hiçbirinde böyle olmamıştımBiraz nazlı geliyor içerdeki sanırım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?