- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.061
Valla benim sordum daha hissetmiyorum diye 10 15 hissedersin daha erken dedi bide 2 gebeliğim yani daha erken hissetmem gerekiyor daha hissetmediğim yaDimi Doktora anlattim evet bebegin dedi yerimmm onu yerr Masallah yavrularimiza, Rabbime emanetler
Haklısın valla hamile miyim diken üstünde oturan kadın portresi adlı çalışma mıyım bilemedim
Neden ki canım? Hayırlısı olsun sıkma kendini bulursun uygun bir hastane inşallah..
Benimki doģru çıkıyor kızım olacakcinsiyeti ogrenenler bir cin takvime baksinlar bakiyim dogrumu cikiyor ama soyle yapmak lazim yas hesaplamasi var tarihe gore yasa bir veya iki ekleniyor bakalim kac kiside tutmus..
fazla değil canım ben kan ilacına 12.haftada başladım. vinalac vitamin içiyorum. benim doktorum omega 3 vermiyor bebeğin gelişimi kötü olanlara veriyorum dedi vermediHanimlar bir sorum var :)ben ucuncu aydan itibaren decavit kullaniyordum dun bi bayginlik gecirdim doktorum gynoferro kan hapi yazdi gunde iki kere.decaviti de aksamlari iciyordum bir kapsul.balik yemedigim icin balik hapi da kullan dedi o da gunde bir kere.simdi ben bunlarin hepsini kullansam mi.iki doktorum var ikisi de kullanabilirsin dedi ama bana fazla gibi geliyor sanki.bu sekilde yogun vitamin kullanan var mi.kan degerlerimde o kadar dusuk deil aslinda dun ki testte 10 kusur cikmis.bilgisi olan var mi kizlar ya da bu sekilde kullanan:)
18. Haftanin sonuna kadar kendini gostermeyen bebegimiz erkekmis, dun nihayet ogrenebildik. 21cm 250gr diyince doktor sok oldum, hala disardan belli olmayan bir karin... herseyi normal, bas cevresi, mide cevresi, bacak boyu... hepsi 18hafta+2yi gosteriyor.
Normalmis programlarda yaziyor hattaSagol canim benim, burnum kanamasi normalmi?
Anladim canim.ben de bazen diyorum belki bana da on ikinci hafta baslatsalardi dun bayilmazdim ama kismet.bebegim iyi olsun da:)peki kan ilaci ac mi tok mu canim bana ac ic dedi ama ac karnina bulanti yapiyor mu acabafazla değil canım ben kan ilacına 12.haftada başladım. vinalac vitamin içiyorum. benim doktorum omega 3 vermiyor bebeğin gelişimi kötü olanlara veriyorum dedi vermedi
Kullan canım Dr vermez öyle fazla gelcek olsa .Bende decavit ,oligofer surup ve balik yagi kullaniyorum balık yiyemedigim için verdi onudaHanimlar bir sorum var :)ben ucuncu aydan itibaren decavit kullaniyordum dun bi bayginlik gecirdim doktorum gynoferro kan hapi yazdi gunde iki kere.decaviti de aksamlari iciyordum bir kapsul.balik yemedigim icin balik hapi da kullan dedi o da gunde bir kere.simdi ben bunlarin hepsini kullansam mi.iki doktorum var ikisi de kullanabilirsin dedi ama bana fazla gibi geliyor sanki.bu sekilde yogun vitamin kullanan var mi.kan degerlerimde o kadar dusuk deil aslinda dun ki testte 10 kusur cikmis.bilgisi olan var mi kizlar ya da bu sekilde kullanan:)
Ben de yiyemiyorum balik malesef aklima gelince bile tiksiniyorumKullan canım Dr vermez öyle fazla gelcek olsa .Bende decavit ,oligofer surup ve balik yagi kullaniyorum balık yiyemedigim için verdi onuda
erkek cikiyor canimNasıl oluyordu bu? Hamile kaldığımız aya mı ekleme yapacağız? Benimkine baksana canım ne çıkıyor :) 1989 haziran doğumluyum son regl tarihim 18 ocak ben şubat ayında hamile kaldım eminim :)
GeCer inşallah ...Zaten et de sevmem yiyememBen de yiyemiyorum balik malesef aklima gelince bile tiksiniyorum
ben yatmadan önce içip yatıyorum canım. sabah midemi bulandırıyorAnladim canim.ben de bazen diyorum belki bana da on ikinci hafta baslatsalardi dun bayilmazdim ama kismet.bebegim iyi olsun da:)peki kan ilaci ac mi tok mu canim bana ac ic dedi ama ac karnina bulanti yapiyor mu acaba
Üzülme üzülme canım çekti amakirmizigitar da zamanında sarma dedide 1 hafta yaprak arattı bana tüm topik o hafta sarma yediydik kaçıyor ağızdan arada
Kalcamdan belime ve kasiklarima vuran bir agrim var cok rahatsiz edici yani siddetli degil ama rahatsiz edici bir hal. Hamileligin basindan beri hic agrim olmuyordu diye sasirdim bugun olunca:)
Biraz canim sikkin bu aralar, acaba onunla ilgili olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?