- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.081
Balik tavuk kiyma bu ucu benim icin bittiGeCer inşallah ...Zaten et de sevmem yiyemem
Decaviti yatmadan once iciyorum canim ama kan ilacini gunde iki kere dedi mecbur gun icinde almam lazim.bugun ac karnina denedim ektra bi bulanti yapmadi yapmaz da insallah:)ben yatmadan önce içip yatıyorum canım. sabah midemi bulandırıyor
Yok canım öyle düşünme Allah korusun bı şey çıkmaz inşallah.. İyi düşün iyi olsun.Parasından değil ya benim eşim teknolojiye karşı neymiş zırt pırt ultrasona mı girilirmiş kavga ettik bugün iptal ettim dedim özeldeki randevumu iyi yapmışsın diyor halbuki iptal etmedim
hayır inatla gireceğim bir şey çıkacak canım sıkılcak ben sana dedim girme diye diyecek teselli edeceğine daha çok sinirimi bozacak ona korkuyorum
Yaklaşık 3 hafta oldu sanirim salcali ,sulu yemek yiyorum ve yapabiliorum şükürki.soğan sarimsak tiksintm benmde vardi gecti cnm seninde gecer insallah ..Meyveye çok düştüm zaten hamile kaldım kalali ama sıvı alımı az biraz onuda halledersek; ))Balik tavuk kiyma bu ucu benim icin bittiet ve yumurta yiyebiliyorum Allah'tan salcali yemekleri de yiyemiyorum sogan sarimsak hepsinden tiksindim.meyve yiyorum canim bol bol.doktora soyluyorum yemek icin cok zorlama kendini diyor.vitamin de destek olur insallah bir de bol sivi tuketmemiz lazim canim
Insallah gecer canim :) sivi alimi benim de cok az su midemi bulandiriyor cunku.ayran iciyorum bol bol.zaten meyveden de aliyoruz bir miktar su.yetmiyor muhtemelen cunku tansiyonum hep dusuk.dikkat et canim sen de sivi alimi az olunca tansiyonu dusuruyor.zorla da olsa icicez artik bsyler:)Yaklaşık 3 hafta oldu sanirim salcali ,sulu yemek yiyorum ve yapabiliorum şükürki.soğan sarimsak tiksintm benmde vardi gecti cnm seninde gecer insallah ..Meyveye çok düştüm zaten hamile kaldım kalali ama sıvı alımı az biraz onuda halledersek; ))
Erkek bebek annelerinde lekelenme olmaz deniyordu, hatta rahatlamistim, olanlar mi belirginlesti gunesle, yoksa yeni mi eklendi
cinsiyeti ogrenenler bir cin takvime baksinlar bakiyim dogrumu cikiyor ama soyle yapmak lazim yas hesaplamasi var tarihe gore yasa bir veya iki ekleniyor bakalim kac kiside tutmus..
Bu program apple store da yok yaw cok guzelmis
Hanimlar bir sorum var :)ben ucuncu aydan itibaren decavit kullaniyordum dun bi bayginlik gecirdim doktorum gynoferro kan hapi yazdi gunde iki kere.decaviti de aksamlari iciyordum bir kapsul.balik yemedigim icin balik hapi da kullan dedi o da gunde bir kere.simdi ben bunlarin hepsini kullansam mi.iki doktorum var ikisi de kullanabilirsin dedi ama bana fazla gibi geliyor sanki.bu sekilde yogun vitamin kullanan var mi.kan degerlerimde o kadar dusuk deil aslinda dun ki testte 10 kusur cikmis.bilgisi olan var mi kizlar ya da bu sekilde kullanan:)
yas hesaplamasi farkliymis cin takviminde benimde kiz cikiyo bakalim.tutcakmiNiye 1 öncesi veya 2 sonrasıki te allahım 1 öncesi erkek çıkıyor tam ayı kız e benim bebek erkek o zaman doğru takvim ben hep tam ayına baktım kız çıkıyordu
Balik hapini kendim istedim balik yiyemiyorum diye doktor kullanabilirsin dedi canim ama digerlerini doktor yazmisti bi kac yerde donusumlu kullanildigini okumustum o yuzden sordum.demek ikisi bir arada normalmis tesekkur ederim cok :)Dün görümcemle konuştuk onada gyneforen ve decavit vermiş bırakmıştı o ilaçları ağrıları artınca tekrar vermiş canım... balık hapı için birşey diyemem ama
yas hesaplamasi farkliymis cin takviminde benimde kiz cikiyo bakalim.tutcakmi
eğer çok geliyorsa doktoruna söyle decavit ve balık yağını bırak sadece imom iç. içinde omegada varBalik hapini kendim istedim balik yiyemiyorum diye doktor kullanabilirsin dedi canim ama digerlerini doktor yazmisti bi kac yerde donusumlu kullanildigini okumustum o yuzden sordum.demek ikisi bir arada normalmis tesekkur ederim cok :)
Canım ben 2haftaya yakın çektim o ağrıyı özellikle geceleri kalça kemiklerim kuyruk sokumumnedeni bebek yukarı çıkarken kemikleri esnetirmil bu doğumada hazırlıkmış bi nevi normal olduğunu okudum bilgin olsun kafana takma
Arkadasimin cok oluyordu el ayak sismeleri hatta ayaklari o kadar sisiyodu ki kizcagiz birer isim takmisti ayaklarina kendi cumhuriyetlerini kurdular diye:)Kızlar elleri ve ayakları şişen var mıııgünde 1,5 - 2 litreye yakın su içiyorum. ekstradan hiç bişeyin üzerine tuz serpmiyorum. günlük yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ama şimdiden her tarafım şişti
Mgebelik takibi sanirim canimHangi program ki ?
misafir gunu birlik gelcekmis yemek yerine cay saati icim birseyler hazirlicam menum sudur ekleme yapmak isteyen olursa
kabulumdur
borek,mercimek koftesi,patates salatasi,zeytinyagli biber dolmasi,mozaik pasta bes cesit yapayim dedim sizce nasil
evet ya bayılıyorum sürekli bebekde mesaj geliyor annecim günaydın annecim seni seviyorum yerim ben onu
Hanimlar bir sorum var :)ben ucuncu aydan itibaren decavit kullaniyordum dun bi bayginlik gecirdim doktorum gynoferro kan hapi yazdi gunde iki kere.decaviti de aksamlari iciyordum bir kapsul.balik yemedigim icin balik hapi da kullan dedi o da gunde bir kere.simdi ben bunlarin hepsini kullansam mi.iki doktorum var ikisi de kullanabilirsin dedi ama bana fazla gibi geliyor sanki.bu sekilde yogun vitamin kullanan var mi.kan degerlerimde o kadar dusuk deil aslinda dun ki testte 10 kusur cikmis.bilgisi olan var mi kizlar ya da bu sekilde kullanan:)
kiz herseyide isteme sendeYok siddetli bir agri olmadigi icin korkmadim acikcasi sadece hic aliskin degilim agri cekmeye garip geldi:) aksama dogru hafifledi zaten su an bi ayagimda kaldi:) kuyruk sokumu agrisini uykumun icinde hatirliyorum ben en coksanirim yatis pozisyonum da etkiliyor...
Arkadasimin cok oluyordu el ayak sismeleri hatta ayaklari o kadar sisiyodu ki kizcagiz birer isim takmisti ayaklarina kendi cumhuriyetlerini kurdular diye:)
Neden oluyor bilmiyorum onun da bulamadilar sebebini benim cok sukur yok sikintim o konuda
Mgebelik takibi sanirim canim
Kasiniyosunuz ama! Sabah biri erik dedi diye aksam gelirken pazara ugradim erik aldim simdi kalkip mercimek koftesi mi yapayim patates salatasi mi biber dolmasi mi uoksa mozaik pasta mi? Gebenin gebeye yaptigini kimse yapmaz baska yaw!
dogum tarihin bide son adet tarihin neben yanlış bakmışım ki kız çıkıyor ama erkek dedi drbenim kafa iptal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?