- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #16.101
Aaa o zaman bnm tansiyonum düşüo sanırım bas donmesi fln oluo garip garipInsallah gecer canim :) sivi alimi benim de cok az su midemi bulandiriyor cunku.ayran iciyorum bol bol.zaten meyveden de aliyoruz bir miktar su.yetmiyor muhtemelen cunku tansiyonum hep dusuk.dikkat et canim sen de sivi alimi az olunca tansiyonu dusuruyor.zorla da olsa icicez artik bsyler:)
Benim cekmedi canim saydiklarini da hayir yani cekenler olabilir yahu bu ne duyarsizlik!kiz herseyide isteme sendebak ben sabahtan beri tariflere bakiyom cocukda ogrensin istedigi herseyin olmayacagini simdiden
Benim çok fazla sismedi daha onca asiri tuz yememe rağmen .Yürüyüş de yaptığım yok markete bile 2 adım arabayla gidiyorum, evde koşu bandi var yürümek zor gelioKızlar elleri ve ayakları şişen var mıııgünde 1,5 - 2 litreye yakın su içiyorum. ekstradan hiç bişeyin üzerine tuz serpmiyorum. günlük yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ama şimdiden her tarafım şişti
Olcuyomusun tansiyonunu? Ben de surekli ama surekli hamileligin basindan beri bas donmesi goz kararmasi yasiyorum duzenli olarak olcuyorum tansiyonumu 10-6 cikiyo hepAaa o zaman bnm tansiyonum düşüo sanırım bas donmesi fln oluo garip garip
ne alaka ya bende hamileyim olmasam neyse de tv de binlerce reklam yayinlaniyor sitede ayni sekilde yemek tarifleri var bu kdr hassas olmaya gerek yok saka yaptigini dusunuyorum degilse bile fazla sert davraniyorsun farkina varman lazim bununBenim cekmedi canim saydiklarini da hayir yani cekenler olabilir yahu bu ne duyarsizlik!
Yuh! Ciddi degilim tabiki saka yapiyorum sonuna gulucuk koymadim diye azarliyorum sandin dimi kofte:) otobusteyim la zor tutunuyom zaten bi yandan size laf yetistiriyom :)ne alaka ya bende hamileyim olmasam neyse de tv de binlerce reklam yayinlaniyor sitede ayni sekilde yemek tarifleri var bu kdr hassas olmaya gerek yok saka yaptigini dusunuyorum degilse bile fazla sert davraniyorsun farkina varman lazim bunun
unlem niye koyuyon yahuYuh! Ciddi degilim tabiki saka yapiyorum sonuna gulucuk koymadim diye azarliyorum sandin dimi kofte:) otobusteyim la zor tutunuyom zaten bi yandan size laf yetistiriyom :)
Yok olcmuyorum evde yok alet ,kayinvalidemde var gidip ölcsem olur aslında ,kontrollerde hep 12 7 çıkıo normal dio Dr ama demekki arada düşüo sanirimOlcuyomusun tansiyonunu? Ben de surekli ama surekli hamileligin basindan beri bas donmesi goz kararmasi yasiyorum duzenli olarak olcuyorum tansiyonumu 10-6 cikiyo hep
Yok ayol isim gucum yok burda millete cemkiricem:) geyikliyos:)unlem niye koyuyon yahugulucuk atsana ne bilim hormonlardan mi boyle oldu birden hiddetlendi dedim
alcam ulen bunun intikaminiYok ayol isim gucum yok burda millete cemkiricem:) geyikliyos:)
Yavrum benim cin takvimine göre erkek çıkıo yaw kızkialcam ulen bunun intikamini
Çok düşük tansiyonun canım Dr unu arama imkanın varmı ?Len biri benimle ilgilensin tansiyonum dusuyo habire. En yuksek hali 8-5. Napcam ben nasil cikartcam bu tansiyonu ya
seninki erkek ama ocakta hamile kalmissin bir ekliyoruz yasina erkek cikiyorNiye 1 öncesi veya 2 sonrasıki te allahım 1 öncesi erkek çıkıyor tam ayı kız e benim bebek erkek o zaman doğru takvim ben hep tam ayına baktım kız çıkıyordu
yasini tam hesapladinki pekiYavrum benim cin takvimine göre erkek çıkıo yaw kızki
Len biri benimle ilgilensin tansiyonum dusuyo habire. En yuksek hali 8-5. Napcam ben nasil cikartcam bu tansiyonu ya
Doğum tarihini girdim ve son adet adet tarihimi hesapladı rus takvimine de baktim simdi ona görede kız :))yasini tam hesapladinki peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?